Informatii cazare in/pe langa Deva

M-ar interesa informatii, nr. de tel. despre o pensiune, motel, hotel (dar nu de lux) in sau pe langa Deva. Cazare de o noapte (in trecere), conditii normale, decente, baie/dus proprie, parcare luminata (eventual pazita) ... Am gasit pe net cate ceva, dar as vrea ceva probat de voi ... mai ales de catre cei care tranziteaza vara in concedii in si din Romania.
Multumesc frumos !!!
Petronela
puiutul mult dorit !!!!
Raspunsuri

pet.cost2005 spune:
Nu stie nimeni ??????
Nu e nimeni din zona sau nu a trecut nimeni pe-acolo prin plimbarile sale ????
Petronela
puiutul mult dorit !!!!

helbi spune:
quote:
Originally posted by pet.cost2005
Nu stie nimeni ??????
Nu e nimeni din zona sau nu a trecut nimeni pe-acolo prin plimbarile sale ????
Petronela
puiutul mult dorit !!!!![]()
Noi in Arad ne-am cazat la o pensiune sigura, gard inalt, curtea inchuiata.....aici:
Pensiune Alexander Arad, Str. Radnei, Nr. 175 10/21 +40257-279199
Am mai auzit si ed Zori de zi:
Pensiunea Zori de Zi Arad, Padurea Ceala 15/30 +40722-249553

pet.cost2005 spune:
Merci mult Andreia .
Am fi vrut insa mai incolo de Arad ... ca pana acolo rezista sotul cu condusul. Anul trecut ne-am oprit la Sibiu, dar am inteles ca anul asta o sa fie fff aglomerat peste tot cu manifestarile astea (capitala culturala europeana) .... Si Deva sau imprejurimi ni se parea ok, dar vad ca nu se ingramadeste nimeni cu raspunsuri ... .
Am sa tin cont insa si de recomandarile tale, merci mult inca o data!!!!!!
Poate totusi stie cineva sa-mi raspunda cun informatii despre Deva ... mai astept !!!
Petronela
puiutul mult dorit !!!!

crishtina spune:
Uite ca eu tot asa iti pot raspunde. In Arad stateam noi cand mergeam in Romania. O pensiune ieftina si cu parcare pazita. Ca ne era perfect cu drumul pana acolo, o noapte de somn si apoi iar drum inca o zi. Imi pare rau, dar in Deva chiar nu am stat. Poate mai stiu celelalte fete sa te ajute. 26+

Annnca spune:
Eu sunt din Deva,dar sincer,n-am dormit la hotel
Daca vrei ceva mai normal,nu luxos,iti recomand unul din hotelurile Sarmis sau Deva.
Daca vrei ceva mai frumos si in jur de 2 mil pe noapte iti recomand Vila Venus.

Carlin21 spune:
Petronela, o alta optiune ar fi Hotelul Confort din Miercurea Sibiului, e inainte de Sibiu,(cativa zeci de km, nu mai stiu sigur) chiar la marginea soselei, pe stanga cum mergi incolo, nu trebuie sa intri in ceva localitate, poate l-ai vazut daca ai trecut pe acolo.
Eu l-am remarcat inainte de a sta acolo, arata tare bine si interesant cum treceam cu masina spre Bucuresti.
Am stat de 2 ori acolo venind de la Bucuresti spre Arad,( plecat tarziu din B, se inserase intre timp si ploua cu galeata, asa ca mi-a picat la fix) si mi-a placut tare mult.
Pretul ok, curat, parcare, facut pt tranzit, am remarcat ca nu are dulap, ci niste suporturi cu umerase pt haine, asa incat intr-o noapte sa nu-ti uiti ceva prin dulapuri ca normal ca pt o noapte nu te apuci sa iti pui hainele prin dulap, iar pt cateva ai umerase.
Camera spatioasa asa ca poti manevra usor valizele.
Uite cum arata si preturi:
www.comfort-hotel.ro/" target="_blank">Hotel Confort Miercurea Sibiului