Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (56)
Raspunsuri - Pagina 6
OanaRusu spune:
CamiM, Simona, multumim de urarile de bine
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni 9-10 luni
Amonar spune:
quote:
Originally posted by carminabulina
Pic de somn dar am intrat sa citesc ce ati mai scris si pac dau de mesajul tau Ramona (Luc2 o sa ma conversez si cu tine).
Ramona mi-ai facut mie o pofta nebuna de paste cu peste insa la noi este o problema cu conservele se pare. Avem cateva persona mature si copii bolnavi de BOTULISM. Deocamdata se fac cercetari analize etc. Astia banuiesc ca se afla in conservele de ton aduse din tailanda dar s-au imbolnavit si cei care au mancat carne din conserva. Asa ca deocamdata imi pun pofta in cui.
Nu-i nimic, poti sa pui si peste proaspat sau alta carnita...
miti2004 spune:
Lyly saru'mana pt informatii !
Pampersii sunt cam scumpi, as putea spune dublii la pret fata de aici, insa m-am uitat pe site la metro si selgros si am vazut ca la selgros sunt mult mai ieftini si cate 74 in pachet la nr 4,dar poate sunt din aia ca un chilotel.
OanaRusu multa sanatate sotului ! imi pare rau ca a fost asa nasoala treaba, sper sa se refaca cat de repede.
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
A.C spune:
quote:
Originally posted by LYLY809quote:
Originally posted by abibrinza
Lyly, exista si in Europa hainute faine.Iti trimit o adresa de net daca vrei.Sper sa mearga: http: //www.baby-walz.com/neu/SyEngine.php?Act=50173&Do=50337&_inPHP
Am pus o pauza dupa :
multumesc
Lacri si RazaciosulAlexandru 30 mai 2006
M-a imbolnavit site-ul asta,mai ales la partea cu hainute.Super dragute,toate!!!!!!!!!!!!
Poze Delicioase
OanaRusu spune:
quote:
Originally posted by miti2004
Lyly saru'mana pt informatii !Pampersii sunt cam scumpi, as putea spune dublii la pret fata de aici, insa m-am uitat pe site la metro si selgros si am vazut ca la selgros sunt mult mai ieftini si cate 74 in pachet la nr 4,dar poate sunt din aia ca un chilotel.
OanaRusu multa sanatate sotului ! imi pare rau ca a fost asa nasoala treaba, sper sa se refaca cat de repede.
miti, mamica de20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
Multumim de urari

Iti recomand Pampers 4+ - se gaseste in metro si selgros. Nu e chilotel, da' e mai lungut.
Mie nu-mi place pampers pt miros si pt ca daca e mai plin da pe dinafara (s-a intamplat prea des dupa parerea mea
Pachetul are 68 de bucati si e cam la 50-52 RON.
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor,din 21 iunie 2006
OanaRusu spune:
Uram si noi 
La multi ani! 

din toata inima
... retroactiv:
MATEI(UTIONELA)
MARA(NICOPUSCASU)
ELENA(COCUTICA)
ALEXANDRU(MONNICA)
PETRU(LUC2)
NATALIA(ANDIRA)
MARC ADRIAN(MIKIION)
SOFIA(IRA_TRG)
ANA-MARIA(ANAMEA)
CATALIN ANDREI(ROXANA CLAUDIA)
RADU GABRIEL(IRINAGHITA)
ILINCA(RALUCIS)
ELIZA(CARMENCITA)
MARC(ROLI25)

si pentru cei ce fac un anisor maine:
ANDREI(ANDRUSKANDU)
CRISTIAN BOGDAN(ANILEDA)
PETRA(AMISS_ZIP)
ANDREEA ELIZA(DILAURAL)

Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
adriana spune:
Oana, sanatate sotului. Nu am fost pe faza, ce a patit, dar sper sa se refaca repede si fara urmari..
Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006
andruskandu spune:
Buna seara, Copacei cu Ciresei (Ciresele)!
Noi acum am terminat ritualul cu baita, papica si Andreiut cel sarbatorit azi a trecut la somnic.
Am facut si o mica petrecere, sper eu, reusita, la care au participat Hora, Mihnea si un ciresel pe care voi nu-l cunoasteti, Ciprian, toti cu mamicile din dotare. Doar Mihnea a venit si cu tati Vlad.
Atmosfera a fost super, s-au pipait, imbrancit, jucat unul cu altul, si-au ales jucarii,le-au disputat, si iar au cazut la intelegere.
Hora e nazdravana rau, se urca peste tot, a escaladat tot ce se putea. Mai rau era ca nu putea si cobori asa usor, dar s-a descurcat ea...
Mihnea e cam ca Andrei, sa alerge, sa vada tot ce e ascuns vederii, a facut ca Andrei la Petra - s-a plimbat prin toata casa, s-a jucat, doar ca nu a luat la studiat sertarele si dulapurile (poate ca ar fi vrut, dar nu a reusit).
Ciprian e un cumintel, unde-l pui acolo sta, daca-i dai si-o jucarie interesanta, pierde minute in sir la studiu. Da' e mamos rau, nu putea sa plece Domnica (mama) de langa el, ca se punea pe un plans, ca greu il impacai.
Andrei - zvarluga, a avut acces la bucatarie, si bucuria lui, dulapurile. Daca nu le-a inchis si deschis, de le-a innebunit. Cand a fost sa taiem tortul, cred ca de 10 ori l-am adus in sufragerie, si tot de atatea ori a fugit.
Tortul (tarta de caise) le-a placut tuturor, inclusiv copilasilor, asa ca, daca doriti, recidivam.
Am primit cadouri multe si frumoase (jucarele si niste incaltari dulci), dar Carmina m-a dat gata (o tricicleta frumoasa foc, de care Andrei s-a indragostit pe loc)!
Imi pare rau ca poze nu pot pune, pentru ca n-am facut prea multe, si nici nu ma pricep sa le pun pe forum, poate ca pana la urma invat...
Plec, ca pic de somn
Andreea
lui
Andreiut Puiut
Steluta spune:
LA MULTI ANI, MARC (scuze pt intarziere), ANDREI, CRISTIAN BOGDAN, PETRA si ANDREEA ELIZA!!!
Sa cresteti mari si frumosi!! Multe, multe nazdravanii sa mai faceti
!!
Andreea, se pare ca Andrei a petrecut pe cinste!! Asteptam si pozici cand ai timp! 
Oana, multa sanatate sotului! Sa-si revina cat mai repede, sa te linistesti!
Se pare ca incet, incet, prinde si fiica-mea curaj sa mearga. Ieri a reusit sa faca vreo 8 pasi, cu o pauza de recastigare a echilibrului
. Eu sunt tare nerabdatoare s-o vad pasind...
Ma duc si eu la nani.
am livada in sarbatoare
Steluta cu
Andrada Cristina (17 iunie 2006)
adriana spune:
Andruskandu, multumim pentru prezentare
..
Chiar as vrea sa vad poze de la petrecere..
La multi anisori lui Andreiut puiut, si numai fericire
Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006