Dragelor,
am facut subiect separat pentru ca e destul de urgent.
Sora mea si-a luat bilet cu noi in Albena, Hotel Oasis 3 stele all inclusive intre 23 si 30 iunie.
Din pacate a intervenit ceva urgent si grav(nu vreau sa intru in detalii) si nu mai poate merge. Este cineva interesat de acest bilet? Este pentru 2 persoane si 1 copil mic, dar oricum copilul nu plateste si pot merge doar 2 persoane.
Costul este de 477 Euro. Noi suntem vreo 3 familii cu copii in grup in afara de sora mea, dar nu trebuie sa stati cu noi, puteti evident sa aveti vacanta separata.
Daca este cineva interesat il rog sa imi dea PM cat mai repede.
Am incercat la agentie, nu se ramburseaza nimic. Si pe ea ar ajuta-o banii inapoi, sau macar o parte din ei, face si discount daca se rezolva.
Multumesc pentru intelegere.
Nu am scris la subiectul cu "bulgaroaicele" ca tare as vrea sa o ajut si acolo ma tem ca nu se vede subiectul.
Va stau la dispozitie pentru orice intrebari.
Multumesc. S-a rezolvat. Am o noua familie partenera de vacanta, de aici de pe DC .
Subiectul poate fi inchis.
Vroiam sa precizez repede inainte de a s inchide subiectul, ca eu stiu ca se poate rambursa biletul cu maximum 22 de zile inainte. Ca sa nu ramina cineva cu impresia gresita ca nu se poate rambursa biletul de loc.
Eleni vacanta placuta ! Noi am fost anul trecut in Albena si a fost suuuuuper !
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine
Doua Eme mititele au nevoie de ajutorul nostru:
1. Emma- 4,8 ani are nevoie de ajutor - salvati-o pe Emma
2. Sa ajutam la terapia pentru Ema - www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank"> Ema
Karina, multumesc.
Mi-ai zis si mie cei de la agentie ca asa din scurt nu au ce face, si ai dreptate cu cele 22 de zile.
Multumesc pentru urari.
Toate bune,
Eleni, spune-mi te rog cu ce agentie plecati? Vreau si eu o oferta de la ei...
Multumesc!