Dura lex sed lex(Clubul Juristilor:)(8)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

eva, ti-am dat vestea...e dupa primele estimari..desi dr. e aproape sigur..
poza nu am..a zis sa vin cu stickeru` data urmatoare ..in poza nu se vede mai nimic..ca mai am si nu vad decat cartus

Vine bebe
Burtik
Cristina cu 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva03 spune:

Sa va traiasca, Kriss! Sa fie sanatoasa!

Nu vazusem raspunsul pentru ca in acel timp scriam eu.
Acum incepeti sa vedeti viata in... ROZ

http://community.webshots.com/album/558697342zQuuRs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

kris,
felicitari. v-ati gandit deja la nume? mi-a duc aminte eram in grecia si ne gandeam in masina la nume de baieti(in ccazul in care dadea gres ecograful) si am inceput sa ne certam, m era si intuneric si eram pe autostrada si in loc sa luam iesirea corecta am luat altceva. nu-ti mai spun ce a urmat dar oricum daca era baiat tot nu-i puneam numele ales de sot pt ca e greu de pronuntat. la nume de fata e m usor, zic eu
pup

Mergi la inceput

Multumesc Mathilda, eva! inca tatonez listele..
da..vom pregati camera roz se pare:) tre` sa facem curat in ea, ca acolo aveam fostul pat si o masa..Ce imi pare rau e ca cea roz e la strada(e mai galagie), mai mica si mai calduroasa decat cea bleu. Asa s-a nimerit..nu m-am gandit atunci care sa fie culoarea asta..

Vine bebe
Burtik
Cristina 21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amar spune:

Kriss felicitari pentru fetita, aproximativ aceeasi situatie e si la noi ...desi la tine la 21 de saptamani stii excat ce e...noi la 27 tot 70% fetita, ca asa a zis doamna doctor,desi nu e sigur nici asta...Eu imi doream baietel si sotul fetita...la inceput...apoi cand ni s-a spus cam ce ar fi s-a intors el ca parca vrea si el baietel...si tot asa ... acum suntem la faza fie ce o fi ca tot al nostru e..sanatos sa fie...oricum credem ca va fi singurul....
Ce bine ca aveti spatiu suficient ca sa puteti amenaja o camera numai pt. bebe, noi va trebui sa impartim dormitorul cu el o perioada apoi cine stie ce va mai fi...abia ne-am mutat si pur si simplu nu am crezut ca se va mai intampla minunea...
ca pup pe toate si un we placut si racoros

carmen 27s 70% fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

de data asta din Romania
Nu stau mult la povesti caci sunt pe fuga,va salut pe toate si va doresc toate cele bune.
Eu ma simt

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

`Neata!
Amar, multumesc! nici la noi nu statea prea bine, nu s-a vazut exact labii, dar nu s-a vazut nimic intre picioare..asa ca dr. a prezumat ca e fetita..data urmatoare, pe 13 iulie poate se vede exact exact
M-am mai gandit la nume..sa mai negociez cu sotul..sau poate pana la nastere imi vin alte idei, dar acum m-am gandit la Alessia Stefana!
Lunito, esti in Ro? te salutam si iti doresc sedere placuta!
mi-am mai facut niste pozici dimineata, le pun dupa amiaza, ca nu am mai avut timp, ma grabea sotul sa iesim din casa!
o saptamana reusita!

Vine bebe
Burtik
Cristina 21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
N-am fost nicaieri...sambata ni s-a stricat un senzor la pedala de acceleratie si ne-am intors inapoi...nu puteam urca asa cheile Bicazului... Asa ca am fost nervoasa tot week-end-ul!
Kriss, felicitari pentru micuta domnisoara!
O zi buna la toata lumea!
Eva, poze noi nu mai pun c-am innebunit lumea cu ele...dar ti-am zis, cand vrei sa vezi te uiti la semnatura.

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

buna fetelor, pofta buna
va pup si vorbim m tarziu. am plecat la job

Mergi la inceput

Lora, multumesc! pacat ca nu ati mai putut pleca..
Am pus si pozele..de 2x chiar, de desteapta ce suntAcusica mergem la nasii nostri ca e ziua nasicii mici, face 4 anisori!

Vine bebe
Burtik
Cristina 21+ cu

Mergi la inceput