Dura lex sed lex(Clubul Juristilor:)(8)
Raspunsuri - Pagina 5
claudela spune:
Eva, LA MULTI ANI si din partea mea!
Multa sanatate, nemasurata fericire si impliniri nenumarate!

kriss79 spune:
ce mai faceti? lucrati cu spor?
eva, distractie placuta dupa amiaza! sa ne zici ce cadou ai primit de la sotul
Apropo, care e prenumele tau de fapt?![]()
fetelor, cred ca am inceput sa pun nitel pe mine!adica sa depasesc cat aveam cand am aflat ca vine barza..am depasit cu aproape un kil..daca vad ca se ingroasa gluma, tre sa ma pun la regim putin, ca nu vreau sa depasesc 12-13 kile pana la sfarsit..
Am renuntat la capucinno, mi-e pofta de oleaca de cafea, dar ma abtin.. in rest beau ca sparta apa..
Bey Lora, da` tu cand mai vii sa ma vezi?
hai sa imi vezi burtica, tu fato, ca acusi nasc si nu reusim sa ne vedem.. Nu mai vine nimeni prin Iasi?![]()
Vine bebe
Burtik
Cristina
21+
LoraG76 spune:
Kriss, n-am mai fost de un car de ani...n-am mai reusit sa ajung, ca te sunam io cu siguranta! Dar poate vii tu in Piatra, ce zici?! Mama lui de timp nenorocit, ca nu l-a facut D. mai elastic, sa mai putem trage de el nitel...
Lora, mami de IUSTINA
eva03 spune:
Deci EVA reprezinta initialele numelui intreg al meu dupa casatorie.![]()
Viorica![]()

http://community.webshots.com/album/558697342zQuuRs
kriss79 spune:
aha..am retinut..Viorica!
asa o cheama si pe o buna prietena de-a mea.
Lora, nu stiu daca ajungem prin Piatra..am fost odata in drum spre Bicaz parca.. poate reusiti/reusesti pana in toamna..eventual cand vii la shoping![]()
eu sunt harnicuta, am pus de un "musuroi de cartita"..pt. "gospodine" desarvarsite asa ca mine..![]()
Vine bebe
Burtik
Cristina
21+
mathilda spune:
eva, 
fetelor, nu veniti sa m-ajutati si pe mine, astazi am fost f stresata nu stiam cu ce sa incep , sa fac din bagaje sa le trimitim la care sotul zice: incepe intati cu aruncatul si apoi vezi ce mai ramane luam in canada
sunt super stresata, ma duc sa pap ne mai auzim diseara
pup
kriss79 spune:
Lora, chiar acum il sorb
Mathilda, ia-o usor! stiu cum e..si noi acum mai avem lucruri in cutii..carti, ob. de birou..si cand le vad mi se ridica parul in cap..dar abia acum am facut comanda la birou si bibilioteca si sunt gata la sf. lui aug..
o zi buna tuturor!
pupici
Vine bebe
Burtik
Cristina
21+
LoraG76 spune:
Vai, fetelor...mi-ati amintit de perioada aia, cand ne-am mutat...am stat o luna fara mobila de bucatarie...pana a fost gata...
...nu vreau sa mai trec prin asa ceva vreodata...aveam doar aragazul, frigiderul, filtrul, cuptorul cu microunde si-o masa...si toate vasele in cutii...ne venea sa mancam numai in oras...si isi mai baga si fiica-mea nasul prin ele!!!
Mathilda, bafta la impachetat!
Lora, mami de IUSTINA