Bucurii de sept-oct 2006 (69)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

N-am avut o zi prea buna... Febra lui Vladut a crescut, pe la amiaza era 38,8, s-a mentinut peste 38 pana spre seara desi i-am dat alternativ Panadol si Nurofen. La pediatra nu am ajuns astazi pentru ca avea deja facute programarile pt azi dar vom merge maine. In schimb am ajuns la medicul de familie, n-am gasit-o, am gasit-o doar pe rezidenta ei, care s-a uitat la V si a zis ca are amigdalita. Desigur, pac, antibiotic. Augmentin. Degeaba i-am zis eu de roseola verisoarei...cica daca apare ceva eruptie sa intrerup antibioticul. Desigur ca nu i-am dat nici un Augmentin, astept sa vad ce zice si pediatra maine.
Acum nu stiu ce-o fi... De mancat n-a mancat mai nimic toata ziua, doar lapte. Asta ar fi cumva in sprijinul ideii de gat dureros. Dar avand febra mare nu cred ca ii ardea oricum de mancare. Abia acum seara inainte de culcare cand avea 37,2 pe frunte a mancat cereale.

Andra si www.babiesonline.com/babies/v/vladutz/" target="_blank">Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Lili,da,Calin cu Dragos intra in salina zilnic de la 8 la 11,30, apoi luam masa, culcam copiii(suntem 3 familii) si cand se trezesc mergem la plimbare,e superba zona. Am fost si la Sovata.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mini_me spune:

Buna, fetelor

Tocmai am reusit sa pun pozele cu furtuna. Le gasiti in albumul "Taifunul Gonu".

poze Iulia

I am in shape: round is a shape!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va pup fetelor

Gety eu fac mancarea ptr mine si el ptr pranz,ce mananc eu,mananca si el.Toate le fierb la Steemer si le fac la cuptor sau le mai trag putin la tigae cu sosuri,macarea are doar ffff putina sare,ptr ca nici mie nu-mi place sarea.
Capsunile i le-am dat ptr ca am auzit la piersicute ca au inceput de mult sa dea,am incercat in prima zi,a doua zi cate una si a treia zi vazand ca nu i-a iesit nik i-am dat cu branzica la fel si cu ciresele,deci daca nu a facut alergie de la ele nu vad de ce sa nu-i dau si sa mai astept un an.
MamiLili aerul conditionat "pinguin" nu trebuie neaparat sa faci gaura in perete,poti sa pui furtunul intr-o galeata sau afara pe geam.Acum au aparut unele cu apa inauntru,pui 7 litri si-ti face aer super,si-a luat vecina mea cu un milion jumate din Brico.
Bine ca ai scapat de problemele cu operatia,sanatate multa.
Vazut pozicile anuntate SUPER.
Noi azi am facut al doilea D3,suntem bine sanatosi,voiosi si excesiv de activi,mi-a zis asistenta pediatrei ca e foarte receptiv ptr varsta lui,ceea ce m-a facut tare mandra,ca nu ma chinui degeaba.

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito

Mergi la inceput

Mini m-a bucur ca ai revenit,chiar ati duceam dorul.La multi ani celor dargi,asteptam poze cu pitica ca n-am mai vazut-o de la 5 luni.Bine ca ati trecut cu bine de taifunul nebunul.
Celor care si-au serbat zilele de nastrere in perioada in care noi am lipsit"

Apropo pe 26 plecam in Italia,pe 30 in Croatia la POREC stam pana pe 7 apoi ne intoarcem la buni,Ste mai sta pana pe 9 ,iar noi ne intoarcem pe 29 iulie.Abia astept!

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

Mergi la inceput

Eloise multa sanatate lui Vladut ,sa se faca repede bine.
Ozana felicitari Marucai.
Itzy acum savurez pozele,le-am lasat la urma.

Apropo am fost ieri la dermatolog la Medsana,5 min 75 ron.In fine nu conteaza.Matti are de vreo luna niste zone pe piele unde e mai aspru.Am zis ca o fi vreo eczema,ciuperca de la piscina si m-am dus sa verific.Nu e nici una,nici alta e din cauza clorului din apa.Mi-a spus sa-l spal cu Atoderm de la Bioderma (tubulet de 200 ml,30 ron) sa-l dau cum faceam si pana acum cu Trixera dar sa-i iau si solutia de baie de la Avene,cea care se pune in apa.A zis ca multi bebelusi au problema asta.La mare sa-l spal de fiecare data cand venim de la plaja,sa nu-l tin la soare decat 5 min,in rest acoperit cu umbrela ca nu au nevoie de mai mult,si daca ai iau piscina sa incerc sa-i bag apa de la robinet nu cea din mare.Cam atat despre noi.

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Mini, ti-am vizionat toate pozele. Trebuie sa fi fost cumplit sa vezi cu ochii tai asemenea forta a naturii. Am vazut si pozele din Dubai ...noi eram acolo acum o luna. La multi ani Iuliei, sotului si casniciei voastre!

Pufy, drum bun la tara. Subscriu la ce-a zis Ramomar.

Andra, multa sanatate lui Vladut! Astept maine noutati de la pediatra.

Adina, drum bun spre Ro! Sa aveti un botez frumos si sa va intoarceti cu bine in Germania. Bucura-te ca te opresti la Cluj si nu vii mai departe, spre Bucovina, ca drumul e IMPOSIBIL!!!

AlinaMorostes, ma gandeam eu ca nu ratati Sovata. E tare tare frumoasa zona!

Sephora, iti spun de pe-acum "vacanta placuta"! Ma tenteaza si pe mine Croatia, dar la cate 'jdemii de nunti ne asteapta vara asta cred ca vom impinge concediul mai spre toamna.

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

quote:
Originally posted by Sephora
MamiLili aerul conditionat "pinguin" nu trebuie neaparat sa faci gaura in perete,poti sa pui furtunul intr-o galeata sau afara pe geam.Acum au aparut unele cu apa inauntru,pui 7 litri si-ti face aer super,si-a luat vecina mea cu un milion jumate din Brico.

Merci mult pentru info. Esti sigura c-a platit doar un milion jumate? E multumita de aparat?

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Mini, la multi ani sotului tau si la multi ani fericiti impreuna!
]
Alina, concediu placut in continuare!
MamiLili, eu votam tot pentru hopa sus, dar mi-a murit netul si nu am apucat sa ma mai exprim...
Eloise, sanatate multa lui Vladut! Sper sa nu fie prea grav!
AdinaF, drum bun spre Romania!
Pufy, sa aveti parte de vreme frumoasa!
Va doresc somn usor!

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Nu am mai scris de mult pt. ca am avut si de recuperat - la citit- Alex e motivata absenta acum?!

Eu am trecut printr-o perioada mai stresanta.Am avut un accident cu masina.Eram la stop si a intrat in mine un Logan,iar eu am intrat in urma impactului intr-o Dacie 1300.A fost groznic.Mereu imi revin in urechi tipetele fetelor .Nu am patit nimic pt. ca aveam puse centurile dar masina este lovita destul de rau in spate,iar in fata numai putin pt. ca am avut inspiratia sa pun frana in momentul in care am realizat ca ma duc in masina din fata.Nu aveam prea multe optiuni, nu aveam cum sa evit, drumul era ingust si nu am avut unde sa ma duc desi am facut o incercare.
De fapt nu Loganul a fost de vina ci un Ford transit care a intrat in el.Bine ca noi suntem ok dar imi pare rau pt. masina ca o avem abia de un an.

Am admirat pozele cu bucurii-SUPERBE.

Bun venit noilor mamici si celor mai vechi care ne-am mai adus vesti despre bucuriile lor.

Rebecca este o scumpa.Vrea numai in picioare, ne striga toata ziua,scoate hainele din sertare si fuge prin toata sufrageria in patru labe/premergator.Nu are inca dintisori.Face bravo,pa,arata nasul si zice constient papa cand ma vede cu mancarea.La culcare cand ii spunem noapte buna ne face pa cu manuta.
Cam atat despre noi si O NOAPTE BUNA!

Mergi la inceput