Mamici de Noiembrie-Decembrie (31)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Apoi tocmai de aia imi trebuia lista de aci, sa nu am 20 de variante ca dupa aia iar nu mai stiu ce si cum :))

Nu stiu daca a mers ca am dormit ca un bebe de la 12 pina acuma :)

------------------------
Flory 17+
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

flory, ce bine de tine ca ai dormit!! eu akuma am terminat 9aproape) papa si curatenia si spalatul!!! imi astept sotzu' aks si apoi iesim si noi la o terasa, la plimbare!!

am gasit ceva interesant (zic eu) poate mai intereseaza si pe altcineva :

"Am gasit cam cum se interpreteaza rezultatele la un Triplu Test, dar fara valori numerice. Sint date posibile cauze pt. nivelul de alfa-feto-proteina (AFP), estrogen si hCG.

Cauza---------------AFP----------------Estrogen----------------hCG
Sindrome Down------scazut----------------scazut---------------mare
Trisomie 13------normal----------------fara valori-----------scazut
Trisomie 18------scazut----------------scazut----------------scazut
Defect al tubului neural---mare--------normal----------------normal
Nastere prem., moarte fat---mare-------fara valori-----fara valori
Sarcini multiple------------mare--------mare-----------------mare

Trisomie 13 - Sindrom Patau - pot apare anomalii de genul: apnee, microcefalie, surzenie, anomalii oculare, defecte ale creierului care duc la convulsii, afectiuni congenitale ale inimii, anomalii genitale, ale degetelor la miini si picioare etc. Majoritatea copiilor cu acest sindrom mor in primele 6 luni de viata.

Trisomie 18 - Sindrom Edwards - pot apare anomalii de genul: greutate mica la nastere, retardare mintala, malformatii ale urechilor, miinilor, afectiuni congenitale ale inimii, testicule necoborite. Copilul cu acest sindrom rar traieste peste 1 an. "

_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 18+ 70% Yasmina Alisa

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

quote:
Originally posted by pufulet74

Lasa Darleena, ca ne revenim noi
La mine e si chestia ca maninc, nu pot sa zic ca ma ingras de la aer, vorba aia, maninc si fructe si legume dar si alimente f consistente la care inainte aveam mare grija cit si cum mincam ...
Tot zic ca astept sa imi mai revin cu pofta de mincare dar inca se pare ca nu s-a intimplat minunea :(
Si la aproape 18 saptamini 6,5 kg mi se pare cam mult

------------------------
Flory 17+
Is it really true ... ?

Flory, asa-s si eu cu mancarea... M-am ingrasat deja destul de mult, cu toate ca in primul rand mananc legume si fructe. Dar eu ananc cel putin 2 kg de fructe pe zi, si ingrasa si alea cred, ca altfel nu se poate!

Adina 11+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by creem

Hello! si multi pe burtici!
Mie inca nu mi-a aparut dunga neagra pe burtica. Oare o sa mai apara?
Voua la toate v-a aparut?

VA doresc un weekend cat mai placut si fara nici o problema!

17+

Mie in prima sarcina nu mi-a aparut dloc, deci nu e obligatoriu. In schimb, aveam mai mult par pe burtica, de fapt era ca un puf usor si transparent. Adica nu era urat, maimult eu il vedeam...

Adina 11+

Mergi la inceput

adina ce bine de tine ca mananci fructe, eu numai prostii mananc, fructe mai rar , doar pepenele rosu imi place sau banane, in rest...... eu mamnc mai mult pizza, hamburgher, cartofi prajiti, mancare gatita, salamuri, dulciuri, exact cam ce nu ar trebui. mananc si lactate dar mai putine. si mananc non-stop, toata ziua as manca intr-una....

adina, despre parul de pe burtik de care vb, ai scapat?? si mi-a mia aparut....
_

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Ellis, sigur ca fi totul bine la rezultatele amniocentezei. Imi dau seama ca urmatoarele 15 zile vor fi dificile pentru tine, pana vei avea certitudinea ca este totul ok!

Adina 11+

Mergi la inceput

BB, da, eu sunt moarta dupa fructe, dar vezi, fiecare e altfel. Eu ma ingras si de la ele! Si nu te stresa ca mananci pizza etc., eu sunt convinsa ca fiecare individ e altfel, si corpul tau stie ce-i trebuie! Fii bucuroasa ca nu te ingrasi de la mancarea asta (vorbesc cu invidie ;-)), eu daca as manca asa, as pune cate un kg pe zi! Serios, eu daca am o zi cand mananc asa ceva, am in ziua urmatoare cam 1-1,5 kg mai mult... nu stiu de ce! asta e...
Fructe mananc de toate: cirese, visine, piersici, nectarine, pepene, mere cat cuprinde, capsuni - orice! numai banane nu deci exact invers. Si beau multa apa, dar tot degeaba!
Si BB, sa stii ca eu la prima sarcina eram la fel de innebunita cu lunile ca tine, ca deja deveneam latent agresinva cand ma intreba cineva in ce luna sunt...

Parul a disparut cum a venit, nu-ti face probleme. Sa vezi ce haios arata cand e burta mare-mare, si te uiti asa de sus! Si ti-e si frig, sta parul ca sub curent electric!

Mie nu mi-a mers DC-ul pana acum... Ma duc in oras si eu la o plimbare..

Ah, [b]Pussi[/], ti-am vazut pozele! Frumoase, si frumusica si burtica! Am auzit de la o mamica de gemeni ca dr ei ii spusese ca toate simptomele si semnele sunt cam cu 4 saptamani mai devreme decat la gravidutze cu un bb (na, nu stiu daca m-am facut inteleasa!)

Azi avem si noi Baby Expo, dar e asa o zi frumoasa, ca parca nu-mi vine sa ma plimb prin niste hale ci prefer sa stau afara, la soare! Tare mai iubesc eu soarele...

Adina 11+

Mergi la inceput

adina, plimbare placuta!!!

_

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

quote:
Originally posted by creem

Hello! si multi pe burtici!
Mie inca nu mi-a aparut dunga neagra pe burtica. Oare o sa mai apara?
Voua la toate v-a aparut?

VA doresc un weekend cat mai placut si fara nici o problema!

17+

eu zic sa stai linistita cu dunga, la mine e clar mai ciudat, a aparut cam la 6 zile de la Et, nu era asa colorata ca acum!

PUSSI 13+ din care unul

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Multa distractie daca iesiti fetelor :)
Si eu pap fructe, cite un kg pe zi cel putin :)

------------------------
Flory 17+
Is it really true ... ?

Mergi la inceput