PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (48)
Raspunsuri - Pagina 5
ani_nutu spune:
Apropos...am ajuns la 63 kg de la 71...cu regim doar 2 sapt..restul...alergat dupa maimutica prin casa...si seara mai putina mancare!!! Cred ca de acum, la servici, o sa mai dam jos cateva kg...sa vedem!
ani_nutu si Mihaita (11.08.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1c45f767e5100e58aa6075&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet cu mihaita POZE www.dropshots.com/ani_nutu" target="_blank"> filmulete varsta lui Mihaita
maryion spune:
1 anisor
Petra, fetita lui Amiss_zip
11 lunisoare
Ciprian Constantin, baietelul lui Crissa71
Mihaela, fetita lui ileanapopa
10 lunisoare
Mihai, baietelul lui Lushk
Mihai- Adrian, baietelul lui ani_nutu
LA MULTI ANI!
Mihatocae
Bysko
VARSTA DARIUS-THEODOR
DIVERSE DARIUS MURDARICI POZE NOI CU DARIUS
www.flickr.com/photos/8471782@N02/" target="_blank">DARIUS SMECHERAS
Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)
bulinuta27 spune:
slaba miscare la noi aici ...se vede ca e vreme buna
mamaluidavid am vazut prichindei...bestiali domle'
greiere ai vazut pozele?
ani-nutu multumesc
fetele la mine s-a instalat azi nitel depresia...vreau acasa la puiul meu si satu si ma bocesc aici pe calculator...nus ce am...dar ma simt tare rau azi fara el...noroc ca sunt singura in birou si nu ma vede nimeni cum plang
e drept ca am rememorat cateva momente de la nasterea lui bulinel dar tot nu imi explic starea mea
va pup...sper sa imi revin ca m-a luat asa deodata
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
MissJJ spune:
Buna fetelor!
Eu de citit am mai citit dar nu am prea apucat sa scriu ca sunt ingropata toata in cutii si impachetat.
Is crizata rau de tot cu mutarea asta si abia am terminat garajul si debaralele weekndul asta, in rest din casa nu am strans nimic si mai am 2 sapt si 2 zile pana tre sa plecam si morrr cate mai sunt de strans, in bucatarie nici nu am indraznit sa ma apuc de scos. Deja avem 10 cutii mari pline cu diverse deci nu haine alte minunatii si plus aparatura pus fiecare in cutia lui niste jucarii de ale fetei care stiu ca nu le mai foloseste. Uff multa treaba.
Fata mea in sf se simte mai bine dupa ce a afcut febra 40 vreo 4-5 zile joi pana seara i-au aparut multe pete rosii pe tot corpul si m-am speriat sa nu fie meningita sau altceva si am mers la urgente si ne-a zis ca are rosu in gat si ca de la febra si gat a afcut iritatia asta da ca sa stau linistita ca nu e meningita sau ceva de genul ca cica daca e si fontanela aia din fatza devine bombata. Si ca nu imi da antibiotice decat daca avea puncte albe de infectie a zis sa las asa sa ii dau ibuprofen de copii ca trece si intradevar a trecut si ta da da ne-a mai iesit un dintisor cel de sus din dr si acuma asteptam si cel din stg ca e umflat dar inca nu a spart.
In rest am devenit f mamoasa numai la mine in brate e bine nu mai sta sg nici o secunda si chiar daca is cu ea in camera numai calare pe mine e bine. Si ea e toata isterica si nervoasa si urla uneori de zici ca o taie cineva si nu are motiv. TOt asa face si pe autobuz sau pe metrou nu vrea in carucior si pana la urma tre sa o scot si sa ma chinui sa conduc cu o sg mana daca tre sa ma dau jos de pe bus ca altfel atata se crizeaza si se uita lumea la mine ca la circ. Cand e afara din autobuz e ok pe bus nu mai suporta.
In rest vb toata ziua amamania mama tata dada nanana badabada etc. Merge f bine in patru labe si se ridica in picioare de orice prinde, reuseste sa isi tina si echilibrul cateva secunde sg. Daca o tinem noi de manutze merge f bine, alearga de fapt. A inceput si ea asa timid sa se batzaie cand aude muzica dar nimic concret da asa din funduletz. Cand are chef intinde mainile sa o iei in bratze depinde la cine vrea. Stie ca la calc si la webcam e bunica si bunicu si se alinta la camera si se da in spectacol.
Cam atata de la noi cred. Tre sa fug ca ii e somn. Pupici la toata lumea.
---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
ralucaspm spune:
Multumesc mult mamicilor care ne-au raspuns si celor care ne-au urat la multi ani.
Din pacate eu nu prea am timp nici macar sa citesc, asa ca doar mi-am aruncat un ochi pe cateva raspunsuri.
Asa cum am mai scris cam acum 2 luni (poate isi mai aduce aminte cineva), socrul meu are grava pb cu sanatatea. E in spital la noi in oras si trebuie sa-i facem mancare in fiecare zi si sa o ducem la spital. Sotul e f trist, se duce la serviciu si apoi trece pe la spital si se intoarce seara tarziu acasa, asa ca nu prea mai am ajutor nici din partea lui. Si aici nu am pe nimeni altcineva sa ma ajute. Mai incerc sa lucrez si pe juma de norma de acasa, dar nu prea reusesc.
Va scriu toate astea pt ca ma simt prost ca va intreb ceva cand am nevoie dar nu prea raspund cand intreaba altcineva.
Imi cer scuze.
Raluca si Ioanna
ralucaspm spune:
Spuneti-mi si mie, va rog, password-ul de la mamiciiulaug2006@yahoo.com.
Raluca si Ioanna
ralucaspm spune:
Pt listuta:
1. Ioannei i-a iesit al 3-lea dintisor la 11 luni si o saptamana
2. De la 10 luni si 3 saptamani a inceput sa faca singura cativa pasi
Raluca si Ioanna
miti2004 spune:
cam asa "mancam" noi cateodata:
http://www.dropshots.com/day.php?userid=194931&cdate=20070611&ctime=074051
miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex