Nou stil de viatza (143)
Raspunsuri - Pagina 9
ina C spune:
Bfly, nici nu stii ce veste buna mi-ai dat...chiar se poate face baie in mare?Mai am 6 zileeeeee....
Sa-ti traiasca sotul si sa fiti fericiti!
Mi-am cumparat Diete si secrete de la Femeia de azi si am inceput sa-mi numar caloriile ( asta dupa ce le-am stabilit cu florentina.ro).Slabute ambele, nu se compara cu voi
.
mai am 2 ore pina la serbare si m-am chinuit din rasputeri sa conving juniorul sa doarma putin, asta ca sa nu faca crize de nervi diseara.I-am zis sa nu deschida ochii orice s-ar intimpla si acum danseaza in pat cu ochii inchisi...
pupici, ina C
ps la prinz am mincat punga de pufuleti si o salata de rosii
Ina - Carina
- Slabim, slabim , la mare ne grabim
dordia2000 spune:
K, ms mult...o sa incerc![]()
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Cele 2 surioare, in final invingatoare
"Dordia-Violeta"
Bfly spune:
quote:
Originally posted by doroty
Bfly,,
m-a amuzat foarte tare dieta. Cred ca e facuta de un barbat.
Sanatate si liniste sufleteasca. Doroty cu minunea de baietel, Onut(23.01.03)
Pai un barbat mi-a recomandat-o, desi nu cred ca el a conceput-o. Totusi, cu siguranta i-a facut o placere sadica sa mi-o trimita!
doroty spune:
InaC,distractie placuta la serbare!
La Sabin in grupa nu se mai tine nici o serbare ca toti s-au imbolnavit de varicela.De ieri baiatul meu merge din nou la gradi.
A scapat de varicela in doua saptamani.
Delidana, am observat ca mananci lapte de soia.De ce?
Eu nu mai mananc lactate deloc ca imi fac rau si am citit intr-o revista ca aduc cele mai multe toxine in organism si contribuie la procesul de imbatranire.
Din pacate in magazinele din Ro nu se gaseste iaurt de soia.Au adus experimental doar in perioada postului pastelui.Venea din Spania.Nu e cerere.Iar laptele de soia e foarte scump.
Bfly spune:
quote:
Originally posted by ina C
Bfly, nici nu stii ce veste buna mi-ai dat...chiar se poate face baie in mare?Mai am 6 zileeeeee....
Sa-ti traiasca sotul si sa fiti fericiti!
mai am 2 ore pina la serbare si m-am chinuit din rasputeri sa conving juniorul sa doarma putin, asta ca sa nu faca crize de nervi diseara.I-am zis sa nu deschida ochii orice s-ar intimpla si acum danseaza in pat cu ochii inchisi...
pupici, ina C
ps la prinz am mincat punga de pufuleti si o salata de rosiiIna - Carina
- Slabim, slabim , la mare ne grabim
Multam' de urare!

Sa stii ca eu n-am incercat pana acum apa marii sa vad cat e de calda, asa ca nu bag mana in foc, dar daca timpul se mentine asa frumos cum e azi cred ca in 6 zile de-acum incolo vei putea face baie linistita. Am fost cam acum o saptamana la plimbare prin Mamaia si am vazut cativa turisti la plaja, nu stiu daca facusera si baie. In fine, sper sa ai timp bun cand vii la mare si sa poti face oricate bai iti doresti!
Have fun la serbare!
Bfly spune:
Am uitat sa va spun ca sunt un pic ingrijorata. Bebitzu' meu a suferit azi prima cazatura mai zdravana! Cu alte cuvinte a cazut de pe canapea direct pe parchet cu fata in sus si s-a lovit la capusor de a facut un cucui de toata splendoarea. Mai tarziu am observat ca i se umfla buzita de sus si am realizat ca in momentul impactului cu parchetul cei doi dintisori de jos au muscat buza de sus. I-am dat cu glicerina boraxata la sfatul mamei si sper sa se vindece repede. Imi fac probleme in schimb ca s-a lovit la cap si mi-e sa nu aiba efecte pe care nu le pot depista eu acum. El se comporta normal, e vesel, jucaus...deci n-ar trebui sa am motive de ingrijorare.
Credeti ca ar putea aparea probleme din cauza unei astfel de cazaturi?
dordia2000 spune:
Bfly ca sa stai linistita poti merge la dr. dar...eu cred ca nu are nik daca e vesel si se joaca!
In alta ordine de idei....sunt socata si imi mi s-a taiat tot elanul pe ziua de azi ca am aflat ca....A murit un mare om, un mare actor...Adrian Pintea! Dumnezeu sa-l ierte!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
"Dordia-Violeta"
doroty spune:
Bfly, nu-ti face nici o problema cu cazatura. Sunt probleme numai daca isi pierde cunostinta copilul, sau nu mai suporta lumina, are stari de voma, e prost hranit si oasele craniului sunt casante.
In ceea ce priveste cadoul, decat un aparat foto mai bine un album legat intr-un material mai deosebit in care sa-si puna poze cu ei doi.
dordia2000 spune:
Doroty ma intrebai cati zeci de ani are sormea...36 impliniti! Deci...are ceva zeci...
Diana mamica de
"Dordia-Violeta"
mephala30 spune:
Bfly, vezi cum se comporta azi si maine. Daca e vioi, are pofta de mancare, nu cred ca sunt probleme.
Idee de cadou: habar n-am, vezi si tu, in functie de cati bani ai disponibili.
ma uit la un film de groaza acum....bu-hu-hu!!!!!!!!!
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi