Nou stil de viatza (143)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Scuze, n-am putut intra ieri pentru ca am fost cateva zile la tara si abia ieri dupa-amiaza m-am intors. Mi-am lasat prichindelul la tara si eu m-am intors sa invat in liniste. Dar tare greu e fara el.
Raport: 51.8 kg.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Neata!

carmen, azi ma fac ca lucrez in civilizatie. Spun "ma fac" pt ca mi-am uitat acasa ochelarii de vedere si fara ei sunt ca moarta.

Nici io nu stiu ce mananc azi!

URGENT
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

www.youtube.com/watch?v=5ElLSBx9Jo8&mode=related&search=" target="_blank">MELODIE SIMPATICA ... de corazon

URGENT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

'Neatza fetelor!!!

Azi ma simt muuult mai bine...deci...sunt in forma!

Mamica Dulce daca fetele sunt de acord sa mai dai odata raportul pt a castiga o floricica...nu am nik impotriva. si lasa ca data viitoare vei lua 2 floricele!!!

Despre ziua de miercuri pt raport...si mie mi se pare ok, chiar mai bine ca marti dar...dupa terminarea acestui concurs.

Merg sa mai modific pe ici pe colo....

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Cele 2 surioare, in final invingatoare "Dordia-Violeta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Mai astept fete la raport (DianaR,Noi2,AlmaN,Puskin,DianaMirela) ...si....procentele echipelor:
Violete, Lamaite si portocale!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Cele 2 surioare, in final invingatoare "Dordia-Violeta"

Mergi la inceput

www.youtube.com/watch?v=uOwerd_CIwk&mode=related&search=" target="_blank">PIESA CARE INTARESTE MUSCULATURA ABDOMENULUI

URGENT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

Fetelor, NU MAI POT...Stau la 35 grade si mai tb sa si muncesc...si mai am si 2 zile pina plec...

mamica dulce, tu chiar esti dulce de tot.Eu sunt de acord sa declari miine.

mephala, cu cine faceai echipa in trecut?hai povesteste-ne cum era , poate ne mai mobilizezi putin si devenim ceva mai serioase.

nastad, in ce statiune mergi?

Tzuni, multumim de melodii si tie anky.

violeta, multumesc mult de incurajari.Esti o draguta.Orice as face nu reusesc sa te ajung.Tine-o tot asa , eu fug dupa tine.

Carina, unde te-ai ratacit?

dordia si eu astept podiumul...sa-i fac o poza...cind ma intorc cel mai probabil voi fi "retrogradata".Mie marea imi face o foameeee...

md: suc de citrice+cafea
p:salata de rosii
c: probabil o salata sau niste cartofiori fierti

Ne vedem diseara!O zi minunata!

ina C

Ina - Carina - Slabim, slabim , la mare ne grabim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Va multumesc frmos de urarile de bine, va tzuc dulce pe fiecare in parte si va urez multa putere "intr-ale slabitului"...nu as fi vrut sa renunt la regim, slabisem si eu 3 kg ..dar sunt suspecta de diabet si medicul de fam mi-a spus ca inainte sa ma duc la analizele de sange pt depistarea diabetului la spitalul Malaxa, sa pap cu 3 zile inainte dulciuri, ce-mi pofteste inima ca sa vedem valoarea reala a glicemiei...ieri a fost prima zi, PENTRU PRIMA DATA IN VIATA NU VOIAM DULCIURI, NU M-AS FI ATINS, si dupa ce am mancat o inghetata, o ciocolatica si un croissant toata ziua , mi s-a facut rau, stari de voma, transpiratie rece, etc...mi-a fost clar ca e de la glicemie, asta e, vineri ma duc la analize sunt curioasa cum or sa iasa (nu am mancat doar dulciuri ieri , ci si mancare, deic nu mi-a venit rau ca am mancat doar dulce). Sper sa fie ok pana la urma..azi am fost si la spitalul Carol si voiau sa ma interneze dar nu au avut cu cine sa se inteleaga , intr-o luna am examen nu pot, plus copilul mic nu am cu cine il lasa.....wooooooooooooooooow cat am ami scris de problemele mele, imi pare rau ca v-am plictisit...sunt cu gandul la voi si dupa anallize, revin la regim, abia astept!!!!!!!!!!!!!!!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Da...Tzuni,tare piesa.Si mie imi place sa dansez muuult de tot dar tot nu cred ca voi putea scapa de excesul de piele de pe burta.
Vorbind de dans,abia astept sa mergem din nou AICI.E super,e misto sa vezi masal de lume imbracata in alb.Mergem in fiecare an.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by onitza

Va multumesc frmos de urarile de bine, va tzuc dulce pe fiecare in parte si va urez multa putere "intr-ale slabitului"...nu as fi vrut sa renunt la regim, slabisem si eu 3 kg ..dar sunt suspecta de diabet si medicul de fam mi-a spus ca inainte sa ma duc la analizele de sange pt depistarea diabetului la spitalul Malaxa, sa pap cu 3 zile inainte dulciuri, ce-mi pofteste inima ca sa vedem valoarea reala a glicemiei...ieri a fost prima zi, PENTRU PRIMA DATA IN VIATA NU VOIAM DULCIURI, NU M-AS FI ATINS, si dupa ce am mancat o inghetata, o ciocolatica si un croissant toata ziua , mi s-a facut rau, stari de voma, transpiratie rece, etc...mi-a fost clar ca e de la glicemie, asta e, vineri ma duc la analize sunt curioasa cum or sa iasa (nu am mancat doar dulciuri ieri , ci si mancare, deic nu mi-a venit rau ca am mancat doar dulce). Sper sa fie ok pana la urma..azi am fost si la spitalul Carol si voiau sa ma interneze dar nu au avut cu cine sa se inteleaga , intr-o luna am examen nu pot, plus copilul mic nu am cu cine il lasa.....wooooooooooooooooow cat am ami scris de problemele mele, imi pare rau ca v-am plictisit...sunt cu gandul la voi si dupa anallize, revin la regim, abia astept!!!!!!!!!!!!!!!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Onitza,sanatate multa.Daca mi-as face si eu glicemia cred ca as pica jos sa imi vad rezultatul.Am avut si ieri o pofta enorma de dulce dar mi-am potolit-o cu o cafea cu zaharina
Ina,trimite si incoace niste caldura ca io am nevoie acuta de ea pe acilea

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput