Nou stil de viatza (143)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Am modificat...si am constatat ca pana acum nu am dat nici un purcel . Yupiii...ce bine e....se pare ca va folosesc pe spinare!!!

Sa speram ca si de acum incolo....tot floricele sa distribui!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Cele 2 surioare, in final invingatoare "Dordia-Violeta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

quote:
Originally posted by roxana1974

Ciao gagici!

Raport: 59 kg.

Anki, mergem la salata, cum de nu?! Cand vii? Da, eu locuiesc deasupra la Republica .

Meph, ti-am dat PM!

Carolina sunt foarte satisfacuta de filmele pe care le-am vazut! Imi pare rau ca l-am ratat pe cel japonez, dar cred ca vor mai rula la Arta, pe rand...

Pe curand,
Roxa

It's the first day of the rest of my life!

Vreau si eu la salata. Promit ca mananc frumos si nu va fac de ras.

Ina - Carina - Slabim, slabim , la mare ne grabim

Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

LA MULTI ANI MERCEDES

Hopes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroty spune:

Ieri seara mi-am facut o salata delicioasa din : morcovi, dovlecel, conopida, castravete, toate crude , taiate cubulete, stropite cu cateva picaturi de ulei de masline si zeama de lamaie.
Alaturi am mancat un trunchi de merlucius fiert, cu sos iute de chili.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

dordia, multumesc pentru ca m-ai mutat la categoria "usoara".Daca ati sti de cind astept...Problema e cum sa fac la mare sa nu mai pun kg peste 70...

doroty, fain meniu...dar cind il vad imi dau seama cit de ciudat ti se pare al meu...

Tzuni, o melodie pentru azi????

am mai bagat pe linga meniul declarat doua pahare de lapte batut si doua digesta.

Felicitari tuturor fetelor pentru kilogramele pierdute, e o mare realizare.

Raport echipa maritima : 4 kg - 72.72%

Ina - Carina - Slabim, slabim , la mare ne grabim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

LA MULTI ANI, MERCEDES!! Sa fii fericita si sanatoasa mereu!

La raport si eu!
Am 57kg.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bfly spune:

Buna fetelor!

Mercedes sa ai parte de multa sanatate si iubire!

Imi cer scuze ca n-am mai putut intra de vineri incoace...probabil va inchipuiti cum a fost zilele astea cu ziua sotului: valuri de musafiri incepand de sambata pana ieri (azi sper sa nu mai avem musafiri) si n-am iesit din "pune-te masa, scoala-te masa"!

Multumesc fetelor pentru vorbele bune de incurajare si lamuririle in privinta evenimentului nefericit (cazatura bebitzului de pe canapea)...am reusit sa citesc atunci ce mi-ati scris! Vad ca e bine. Nu a avut nici unul din simptomele pe care mi le-ati descris voi: a fost jucaus, a papat bine, nu a vomat si nu a plans aiurea. Sper sa nu ma trezesc ca are ceva peste nu stiu cat timp!

Multumesc si pentru ideile de cadou pentru logodna. Pana la urma i-am intrebat in fata ce ar prefera drept cadou si cica nu se da cadou la logodna. Dar tot o sa le luam ceva ca nu e frumos sa te duci cu mana goala! Poate gasim ceva cesti de cafea mai interesante sau o icoana, asa cum mi-ati sugerat. Ideea cu albumul foto mi s-a parut foarte interesanta, desi in ziua de azi se poarta pozele pe calculator din pacate. Tzuni masina de facut paine ar fi un cadou bun pentru o viitoare gospodina, dar nu e cazul din nefericire. Oricum sar'na de idee! Costa mult o astfel de masina?

Mephala, Delidana, dupa cum vedeti la semnatura, n-am nimic de obiectat in privinta sloganului si ati facut foarte bine ca l-ati adoptat fara sa mai stati dupa mine. Sunt fericita ca am contribuit si eu cu ceva...asa printre picatele! Delia n-am de ce sa ma supar pe tine pentru ca ai avut dreptate si exact cuvantul "targeturile" nu suna bine si cam zgaria la ureche, dar nu reuseam sa gasesc o continuare care sa mearga. Asa ca mersi pentru ajutor!

Anky mersi de urare dragutza si de aprecierea super dietei! Si mie mi s-a parut super amuzanta cand am citit-o, tocmai de-aia m-am gandit sa va distrez si pe voi!

Pentru raport: desi ma asteptam la o ingrasare rapida, se pare ca am reusit sa ma pastrez la 72,5 kg cat aveam sambata dimineata...probabil valurile de musafiri obositoare m-au ajutat pentru ca am mancat binisor zilele astea.
Deci: -500 g

Va si sper sa pot intra iar cat de curand!
Felicitari celor care au slabit!

Cu o echipa de valoare, kilogramele or sa zboare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

www.youtube.com/watch?v=1_6KPet8Zo8" target="_blank">INCA O PIESA FAINA

...sa nu va taiati venele din cauza mea!

Bfly, cred ca in jur de 3 milioane!

Anky, multam de urare. Si tie spor la treaba! Hehehe...Fortuna! ce vremuri....Cati mici am ras eu acolo in tinerete....

URGENT
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by dordia2000

Nastad asta e raportul tau?? Sau il dai din nou maine poate...mai scade ceva?

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Cele 2 surioare, in final invingatoare "Dordia-Violeta"

N-am avut curaj sa ma cantaresc , lasa-l asa si vom vedea saptamana viitoare.

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by Tzuni

Multumesc, CristinaC !

Azi muncesc la lumina.

Nastad, cum stai cu moralul?

URGENT
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Naspa!

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Mergi la inceput