Info Timisoara

Info Timisoara | Autor: delsim

Link direct la acest mesaj

Ma adresez timisorencelor cu o rugaminte: as vrea niste sugestii de cazare cu preturi mai mici si niste recomandari de restaurante si pizzerii.Va multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

up!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Delia, o pizzerie bestiala e in complexul studentesc, se numeste La Toni, e itanieneasca si e ultra buna, si nici nu e piperata la pret, un restaurant bun e Dracula pe Take Ionescu langa Politia Municipala, alt restaurant specific romananesc (cu mancare ultra buna si nu scumpa) e "La Nea Marin" in Mehala langa bazarul mare ... mai sunt cateva locuri mai mici unde mancam noi, dar nu stiu daca locuiesti in Timisoara ... ca daca esti doar in vizita, nu stiu daca nimeresti ...

Daca locuiesti in Timi, iti mai dau detalii, let me know ...

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b] 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Scuze, acu am vazut ca intrebai si de cazare .. deci nu esti sigur din Timi ... la cazare incearca tot in Complexul Studentesc, pe B-dul Eroilor (cred? , scuze, dar am plecat deja de mai bine de 3 ani ), pensiunea se numeste Casa Leoni, ff curata si nu e piperata la preturi ...

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b] 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carlin21 spune:

quote:
Originally posted by carmen77

Delia, o pizzerie bestiala e in complexul studentesc, se numeste La Toni, e itanieneasca si e ultra buna, si nici nu e piperata la pret, ...

Da, da, confirm, e super pizzeria La Toni, de fapt sunt si alte mancaruri cu specific italian nu numai pizza.
Alte puncte de reper pe langa ea sunt Sala Olimpia si o statie Petrom, Abatorul vechi.
Nu e de ratat. Daca mergeti seara eventual mai mult de 2 persoane e mai bine sa faceti rezervare, seara e cam plin.

Pt cazare mai exista si reteaua de hoteluri Perla, noi am mai cazat acolo colaboratori cand eram in Tm.
Sunt hoteluri private , mai mici, situate central, intr-un perimetru, relativ apropiate.
Nu mai stiu de preturi.

O alta sugestie, poate ca ar fi mai bine sa intri la subiectul fetelor din Timisoara, poate aici nu prea intra toate, acolo cred ca te vor ajuta cu info mai multe.
Si eu am stat in Timisoara 5 ani, dar sunt plecata de 2 ani asa ca poate info mele nu ar fi asa de actualitate.

Mergi la inceput