sunteti fascinabile?
Raspunsuri - Pagina 5
reiki spune:
Astazi am condus o ora si un pic masina pe drumul dintre Fagaras si Brasov. Drumul este in "renovare", modernizare. Asa ca faci pauze dese in timpul mersului. Mai mult de jumatate din drum am avut in fata mea aceasi masina. Din masina din fata, pe stanga, din dreptul scaunului soferului, iesea pe geam o mana de femeie care se juca in timpul merusului cu aerul. Era acel joc al maini, al palmei, in care te joci cu aerul, iti ondulezi palma si in functie de rezistenta la inaintare simti aerul, cum iti impinge, iti mangaie mana.
Astazi m-a fascinat acea mana. M-a atras ca un magnet si irezistibil m-a facut s-o privesc tot restul drumului.
coltofeanu spune:
Uneori ma poate fascina un gest facut la intamplare , un zambet cald , o privire , o floare ... si asta cred ca depinde si de starea mea sufleteasca si de ce am nevoie la momentul respectiv .
MissParker spune:
Ma fascineaza nevinovatia copiilor si capacitatea lor unica de a iubi nemarginit. Intotdeauna si in fiecare clipa.
Off topic:
Bebe al meu, pe unde esti?????? Cand vii?????
Felicia
Poze cu noi si vacantele noastre
Adevar > Autonomie > Identitate
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !!!
miau-miau spune:
da de unde scoateti voi asta cuu copii iubesc nemarginit intotdeauna si in fiece clipa. ce iubesc ei asa de obsesiv? Aia's ciinii, draga.
spic de grau spune:
Pe mine ma fascineaza sa vad cum un subiect neutru, inceput ca o partida de tenis pasnica, se transforma intr-un joc de paintball si e catapultat la ZZ.
Apropo...ce inseamna "fascinabil"? Cuvantul asta exista?...Fascinabil.... Oricum - suna mai bine decat: "sunteti fascinoase?".
Am cunoscut in liceu o fata care inventa cuvinte. Era fascinanta! ..cel putin pe mine ma fascina imaginatia ei.
Tu spui ca iubesti florile, dar le tai si le pui in vaza.
Zici ca iubesti cainii, dar le pui zgarda si ii tii legati in lant.
Te lauzi ca-ti plac pasarile si le inchizi in custi mititele...
Cand spui ca ma iubesti mi se face frica. (Jean Cocteau)
Elise spune:
pe mine la copii ma fascineaza altceva: faptul ca traiesc atit de intens. Ca pot in fiecare minut din viata lor sa rida din tot sufletul, sa plinga din tot sufletul, sa se bucure, sa sufere, sa se implice, sa se entuziasmeze sau sa se revolte datorita atitor lucruri pe linga care un adult trece cu nepasare - sint atit de vii!
A, si ma mai fascineaza cita energie pot sa aiba... asta e aproape terifiant, nu-mi dau seama cum de un trup atit de mic poate sa tzopaie non stop.
Care o fi secretul de ei nu obosesc?!
Elise & BBLisa
blue eyes spune:
quote:
Originally posted by miau-miau
da de unde scoateti voi asta cuu copii iubesc nemarginit intotdeauna si in fiece clipa. ce iubesc ei asa de obsesiv? Aia's ciinii, draga.
Miau miau, lasa subiectul in pace si la fel si copiii!
Interesanta teoria cu iubirea cainilor, mai ales daca e spusa de miau miorlau.
pitzinuca spune:
quote:
Originally posted by Elise
pe mine la copii ma fascineaza altceva: faptul ca traiesc atit de intens. Ca pot in fiecare minut din viata lor sa rida din tot sufletul, sa plinga din tot sufletul, sa se bucure, sa sufere, sa se implice, sa se entuziasmeze sau sa se revolte datorita atitor lucruri pe linga care un adult trece cu nepasare - sint atit de vii!
A, si ma mai fascineaza cita energie pot sa aiba... asta e aproape terifiant, nu-mi dau seama cum de un trup atit de mic poate sa tzopaie non stop.
Care o fi secretul de ei nu obosesc?!
Elise & BBLisa
je subcriu!
explicatia elise cred ca e ca au mai putine kile si sunt dispusi dom'le la tzopaiala, e placerea lor maxima!
so, copiii ma fascineaza, ma emotzioneaza la maxim.
si da, cum zicea notquiteso, ma fascineaza ordinea lucrurilor de pe pamantul asta - cum le-a gandit el pe toate - si echilibrul lucrurilor: intotdeauna un + are si un - corespondent! intotdeauna! eu cel putzin am gasit mereu (bine, recunosc ma si procupa asta cu echilibrul universal)
ma mai fascineaza ceva: duplicitatea oamenilor si lejeritatea cu care mint: am intalnit o asemenea persoana si credeti-ma ca m-a fascinat, si desi a fost o experientza neplacuta, si azi cand ma gandesc la ea, ma fascineaza inca...
eu sunt fascinabila (btw, nu are importanta daca exista sau nu cuvantul in dex, io zic ca reliefeaza bine sensul): pe mine ma fascineaza oamenii puternici, cu caracter puternic care nu-si vand gogoritze sielorsi ( o exista cuvantul? am vrut sa zic lor insisi).
cred ca asta poate inca fascina in ziua de azi, dupa ce aduni si tragi linie: adevaraciunea care mai exista in cate unii.
eu va doresc sa fiti cat mai fascinabili / fascinabile!
b
coltofeanu spune:
Si acum intorc capul pe strada dupa BB si chiar copii mai mari , sunt minunati , irezistibili si dragalasi. Chiar ma gandesc uneori ca as fi in stare sa ma hotarasc sa am un al treilea copil , chiar si al patrulea, de ce nu ( si poate sotul mi-ar fredona un vers : " cu ce ii vei creste , doar tu vei stii !").
Intradevar , copiii sunt fascinanti, sunt unici si minunati ! Intodeauna mi-am placut si cred ca fara ei viata mea ar fi fost aproape fara rost. Cand era mica , fetita mea raspundea la intrebarea " Ce vrei sa te faci cand vei fi mare ? " : " Eu vreau sa ma fac mamica ."
marimar spune:
Sint fascinabila categoric: in special cind sint gravida
gravidele in general mi se par fascinante !
-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !