Imi puteti recomanda un hotel foarte bun in Mamaia, de preferinta in zona de nord?
Ma intereseaza un hotel de trei stele, foarte aproape de plaja, cu loc de joaca pt copii, cu piscina, cu sala de fitness, cu masaj; cu conditii de cazare si de masa foarte bune.
Noi vom merge la Hotel Savoy, din 6 iulie, am facut rezervarea din februarie, gasesti www.savoyhotel.ro/ipix.php" target="_blank">Aici toate informatiile de care ai nevoie...www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
POZE CU NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
Ioana-am fost la LIDO***, anul trecutsi am fost multumiti.Nu are piscina interioara. Este pozitionat pe plaja, restaurantul are terasa pe plaja, conditii OK, tv,clima, frigider, curatenie si multa liniste.
cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)
Multumesc, Cristina! Noi vom merge in august, am gasit o oferta de 10 nopti la acest hotel la un pret acceptabil. Ioana.