Week-end la Vatra Dornei

Vrem si noi sa mergem in acest week-end la Vatra Dornei, am pleca de vineri dupa-masa si ne-am intoarce duminica seara. Am mai fost si anul trecut, am stat la o pensiune ok, dar acum pt acest week-end nu mai au locuri.
Stie cineva o alta pensiune placuta, curata, la preturi rezonabile, nu foarte departe nici de centru, eventual aproape de parcul din Vatra Dornei. Sau puteti sa imi spuneti ceva de hoteluri de langa parc, Bradul, Calimani, am inteles ca au fost renovate. Astept cu interes opinii.
Multumesc mult.
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
Raspunsuri

codruta_grg spune:
Si noi mergem ...poate ne vedem .
Eu iti recomand Pensiunea Bucovina, Vila Iulia sau chiar hotelul Bucovina. Mai este o pensiune super faina, doar ca e la 5 minute de Vatra Dornei: www.pensiuneapoianaizvoarelor.ro
drumul e horor pana acolo, faci cca 4 ore (220 km), ca se lucreaza la drum.
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi

claudia_a spune:
Noi plecam spre mijlocul lui iulie... ne-am rezervat deja la Casa Bucovineana, e aproape de centru si ni s-a parut ok!
Week placut si asteptam impresii si povestiri!
Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica
Niciodata nu trebuie sa plângi dupa ceva care nu poate plânge dupa tine.

codruta_grg spune:
Tu parca stai in Dej, macar mai economisesti vreo ora din drum
aaaaa... si Hotel Alpin e super fain si tare modern si e langa parc.
asa crestem noi

codruta_grg spune:
Si Bradu si Calimani au fost intradevar renovate si arata bine, de afara, ca inauntru nu am fost. Dar sunt cu termopane si curate ....
Mergi si cu Kristian? Si noi mergem cu Petra, poate dam o plimbare prin parc, la veverite
asa crestem noi

mandyksch spune:
Multam fetelor pt idei, ma uit imediat pe Net la propunerile voastre. Vrem sa plecam vineri-dupa masa si sa revenim duminica acasa. Un week-end la munte in preambul la vacanta ce va incepe in 12 iulie.
Codruta, iti amintesti bine sunt din Dej si da il ducem si pe Kriszti (desi nu zic ca nu ne-ar prinde bine un week-end in doi, numai cu tati) . Tinem legatura, io mai intru si maine pe DC, poate chiar ne intalnim la veverite.
Mandy si Krisztián (23.10.2005)

kali spune:
Am fost si noi tot we. asta, la Poiana Izvoarelor. Superb!
Deja ne-am facut alte rezervari, pentru inceputul lui sept.
Oana si
Alexia Ioana (25.12.2005)

numeioana spune:
Scrie la Izvoarelor ca au camere si de 3 si de 4 stele. Stii cumva de cate stele sunt cele de la mansarda? Sau ce au in plus cele de 4 stele?
Intra vreo masa in banii de cazare?
Ioana
bebe?! - decembrie 2006
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

codruta_grg spune:
Ioana, nu stiu, poate ne zice Oana.
Oana, ma bucur ca ti-a placut acolo. Daca n-as sta la soacra sigur acolo m-as caza
Mandy, nu ai vazut-o pe Petra prin parc, nu? Ati luat prajituri de la Bristena? Ti-a placut la Zugreni?
asa crestem noi

numeioana spune:
Intr-adevar, Codruta, foarte frumoasa pensiunea. Am ramas impresionata. Am tot cautat pe net unde sa mergem in vara asta si nicaieri n-am vazut asa o pensiune...
Ioana
bebe?! - decembrie 2006
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.