Polidin
Raspunsuri - Pagina 3
Delphinas spune:
eu pt sistemul imunitar am facut un tratament timp de 3 luni de zile cu hofimun de la hofigal. si a dat roade sa stii.
eu aveam sistemul la pamant, eram o varza de bruxelles. orice streptococ inofensiv pt unii eu il luam si din aer si ii ofeream cea mai buna gazduire. dupa acest tratament vreau sa spun ca ma simt altfel. si analizale au spus asta.
acum nu stiu daca gasesti asa ceva in olanda. 
| Citat: |
| citat din mesajul lui hera01 ingeras Nu stiu daca te referi la mine dar eu ati raspund oricum , tratamentul l-am facut anul trecut deja cate 2 ampule pe zi in timpul mestruatiei timp de 3 luni , din pacate nu m-a ajutat de loc (hidrosalpynx)mai mult decat atata cred ca mi-a slabit mult sistemul imunitar ptr de atunci racesc intr-o bucurie (de anul trecut de vreo 6 x) normal ma prindea cate o raceala la vreo 2/3 ANI ![]() In fine , am incercat-o si pe asta |
poze
Just Me
Poate acum
ingeras70 spune:
pentru anexita eu am facut tratament in Romania laser,si ma gindesc ca in Olanda se poate face cu succes,mai ales ca gincecologa care m-a tratat s-a scolarizat in Belgia .Este foarte bun ptr.tratament inflamatii genitale,caci antibioticul pentru mine n-a avut mare succes.In plus laserul este f.bun ptr.cresterea imunitatii locale,pentru infertilitate.Poti avea incredere in asa ceva,se fac cam 20-30 sedinte,dar ce nu face omul pentru sanatatea genitala.Poate rezolvi si cu ozonoterapie,care e la moda acum si in Romania,dar'mite in Olanda.Si mai poti face ultrasunete,nu doare,nu costa mult.
Cine stie ce alte terapii or mai fi acolo,dar intereseaza-te ca vei avea surprize pozitive.Mai intreaba-ma daca vrei,pentru suplimentar.
Nu te mai incurca cu polidin.