Buna,
vrem sa punem parchet, si mesterii ne-au orientat spre parchet dublu laminat cu click (!?), ca de-ala masiv nu avem buget.
Am mai sondat insa printre cunostinte, si am inteles ca acesta produce zgomot la fiecare pas, nu un simplu scartait doar in anumite zone, ca cel masiv, zgomot de lemn lovit - ceea c enu-mi suna prea bine.
Altii au spus ca sa punem folia de dedesubt in dublu strat si sa si lipim parchetul cu adeziv ... probabil va fi si mai scump...
Ce sfaturi imi dati despre acest parchet cu click? Care sunt secretele ... pentru a evita producerea de zgomot. De asemenea, de unde ar fi mai convenabil de luat (eventual pe PM imi puteti spune).
Astept raspunsurile voastre, pana sambata trebuie sa ne hotaram.
Melina
Viata e ca o amenda, o platesti intr-o singura rata, mai lunga sau mai scurta.
eu am de putin timp astfel de parchet laminat cu clic si nu am observat vreun zgomot; e aplicat cu folie si cu adeziv si nu am vazut nimic care sa ma incurce sau sa ma deranjeze la el
poate ca face zgomot daca e aplicat fara folie si adeziv...
Si eu am parchet laminat cu dublu clik cu folie pe dedesubt si nu face zgomot. Daca umbli cu tocuri pe el si asta face zgomot, normal dar cu simpli papuci de casa e ok si de 2 ani de cand il am n-am avut nici o problema cu el.
Buna,
Eu am in camera parchet cu click. datorita faptului ca nu a fost bine montat.....a facut fante la incheieturi. In schimb parchetul din camera socrilor (tot cu click) a fost pus de altcineva care s-a priceput mai bine la montatul parchetului si.....nu are nici o problema cu zgomot sau alte treburi de genul asta.
Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici
www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut