eu am participat la cateva sustineri ale tezei de doctorat!
se obisnuieste sa se faca o masa la final si sunt invitati prietenii,colegii si comisia....
despre cadouri eu una nu stiu nimic....
cat despre mesele care se dau in timpul susutineri examenelor,la mine nu se practica asa ceva(e vorba de politehnica!).....
e penibil sa incepi sa intinzi mese si in loc ca profesori sa fie ateniti ce expui sa tot infulece din bucatele de pe masa!
singura chestie care se mai face e o cafea pe care o aduce o secretara (asta ca sa nu cumva sa adoarma comisia )...insa eu si de asta am uitat,spre rusinea mea.....sau poate din cauza emotiilor
Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
Sotul meu face doctorat , vroia sa ma inscrie si pe mine anul asta, insa eu am considerat ca ar fi un efort inutil si nu imi trebuie o diploma de dr in psihologie doar asa de amorul artei cum se zice. Asa ca l/am lasat singur in acest efort academic sa se infurie numai el cand va da okii cu neajunsurile sistemului. El e medic si isi va sustine doctoratul in chirurgie estetica. O sa/l pun sa citeasca tot ce ati scris si sa ia notite..... ptr ca si el si/a pus genul asta de intrebari care au trecut si prin capul vostru.