Aspirante optimiste > 20 ani (113)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

NEATA FETELOR! o zi plina de soare va doresc.

Pe mine azi, m-au invadat.....cu sulite si trambite: URATIIIII!!! Nu nu va imaginati ca ma bucur, dar, nici nu ma supar ca vroiam sa-mi fac si tratamentul pentru ureaplasma sa scap de grija, ca am auzit tot felul de minuni si despre asta! Deci, e foarte posibil ca saptamana viitoare sa fac si HSG, de care mi-e groaza!

A-propos de ce ati vorbit voi ieri, noi abia in noiembrie facem un an de casatorie si in ianuraie 2008 3 ani de cand de cunoastem..si ne iuybim fffff mult!

http://t2.lilypie.com/E9rkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Neata fete cucuiete!
Eu aseara am avut un eveniment neplacut.Aseara a iesit sotul meu cu catelul sa-si faca treburile si a iesit la strada,a mirosit el ceva.Si l-a lovit o masina.Nici nmacar nu l-a ocolit,mai ales ca statea intr-o groapa,pe care majoritatea masinilor o ocolesc.Boul ala nici macar n-a oprit,noroc ca nu mergea mai tare,sa fi fost mai rau.I-a luat doar nr de la masina.Eu stateam in pat,linistita,si a venit sotul cu catelul in brate si imi spune ca l-a lovit o masina.Asa m-am speriat,mi-a stat inima in loc.N-am putut nici sa plang.Din fericire nu e nimic grav,doar s-a julit la bot si schioapata.Saracul,s-a aruncat pe jos si era plin de praf.Asa mila imi era de el.Si am mers atunci la 11 seara la doctor cu el,sa nu fie vreo hemoragie interna.Din fericire totul e bine,doar s-a speriat foarte tare.I-a dat niste perfuzii si acum e bine,doar mai schioapata.Dar trebuie supravegheat.M-am speriat foarte tare.Bine ca n-a patit nimic,catelusul meu drag.Am incercat sa nu ma speriu prea tare,sa nu-l afecteze pe bebe.Cand am ajuns acasa,pe la 1 noaptea,am luat un no spa.Sper sa fie bine.

poze
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina

Ramonel18+ Alexia Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia25 spune:

ooooooh,RAMONELLA!sunt si astfel de nemernici!!!!si inca cati...
te cred si te inteleg in legatura cu sperietura ca si eu am un catel acasa.nu stiu ce m-as face daca ar pati vreo ceva.....

p.s.si eu voi deveni sofer in curand,am saptamana viitoare examen;dar voi avea mare grija la ce circula pe strazi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia25 spune:

ca tot vorbeati ieri de aniversari....
anul acesta facem si noi 6 ani de cand suntem casatoriti si 10 de cand suntem impreuna!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Da,a fost nasol.Si boul o putea evita,dar s-a bagat fix in ea.A zis sotul ca-i distruge masina daca il gaseste!!!!Oricum era o rabla.Boul!!!!!

poze
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina

Ramonel18+ Alexia Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Neata aspirante dragute!!! cine vine cu supriza azi??? tin pumnii sa veniti toate cu vestile bune cat mai repede!!!

_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 18+ 70% Yasmina Alisa

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anais74 spune:

Buna dimineata si de la mine!
Cocolyso, eu ma duc azi la ora 14 la medic. Am dureri cam ca si inainte de CM, si ma tin de cateva zile. Nu-i normal, ..., ca-s abia Z20. Nu sunt f puternice, dar totusi sunt prezente. Si mai ceva: sa vezi ce vis am avut azi noapte! S efacea ca a venit un doctor gineco sa ma consulte si eco performant si mi-a zis ca vede sacul si embrionul. Si mi l-a aratat si mie. Iar eu ii tot ziceam ca e imposibil sa vada pt nu sunt decta in Z20. Ce chestie ca stiam inca din vis ce zi sunt. Anyway, cred ca in realitate e tocmai invers...si de fapt nu e nimic nici luna asta.
Stie cineva sa intepreteze vise?

http://tt.lilypie.com/qxxpp3.png/iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Anais de obicei se spune ca in realitate visele se intrepreteaza invers, insa pana la proba contrarie sunt doar dovada ca subconstientul nostru lucreaza.
Din moment ce numa la asta ne gandim e normal sa si visam.
Eu stiu ca soarecii/sobolanii prevestesc in vis sarcina.
Oricum e f bine ca te duci la medic.
Eu incerc sa nu ma mai gandesc, desi de vreo juma de ora mi-e cam greata, nu stiu daca indusa sau nu.....beau ceai de mere si e acrisor.
Si mi-e sooooooooooooomnnnnnnnnnnnnnnnn.

http://tt.lilypie.com/aDZfp3.png octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anais74 spune:

Pai noi doua cam avem acelasi ticker. Eu nu prea apuc sa imi fac teste de sarcina, pt ca vin rusii ca ceasul. De azi dimineata ma dor si sanii. Asta e! Poate luna viitoare.
Ca sa iti treaca greata bea ceva suc acrisor, de lamaie sau ce-*ti mai place. Oricum, eu iti tin pumnii!!
Adevarul e ca abia astept sa mai plece cineva la odisee. Asa prind si eu curaj. De fapt m-am gandit mai bine, in ianuarie daca nu raman pina atunci, imi fac IA! Odata si odata tot osa fie in burtica mea.

http://tt.lilypie.com/qxxpp3.png/iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marig spune:

Ciao fetele!!!!

Cam slabuta miscare pe aici

eu visez sooareci si sobolani de vreo 2 ani...de cand am aflat ca astia prevestesc sarcina...
asa ca ...nu mai cred in vise ...

Mergi la inceput