Copilasi din 2002 (34)
Raspunsuri - Pagina 13
Nicoleta spune:
Salutare tuturor!
Am revenit si noi, dar sunt e fuga.
Intru sa spun LA MULTI ANI! Emei, sa fie sanatoasa si fericita!
Si tie, Sinzi, numai bine!
Vin luni cu ceva poze sper si ceva povesti.
Nicoleta
Gabbriela spune:
sinzi julian e bine acuma.. nu mai are ferba si a terminat trataemntuls i se simnte bine, ba chiar am inceput si lectiile de inot iara.
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Karina spune:
La multi ani Ema si Sinziana !
Sa fiti sanatoase si fericite !
Bogdan a inceput de vineri inotul pe cont propriu (pina acuma facea cu gradinita), dar tot nu-i place .
Peste 2 saptamini il trimit cu mama in Ardeal, e prima data cind pleaca fara mine undeva. El vad ca n-are nici o problema, doar eu cred ca o sa ma topesc de dorul lui.
Sa aveti o saptamina cit mai buna !
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine
Doua Eme mititele au nevoie de ajutorul nostru:
1. Emma- 4,8 ani are nevoie de ajutor - salvati-o pe Emma
2. Sa ajutam la terapia pentru Ema - www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank"> Ema
Karina spune:
Fetelor, nu stiu daca stiti, dar pe prima pagina DC e poza fotomodelului Rares.
Felicitari Cornelia pt. nazdravan .
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine
Doua Eme mititele au nevoie de ajutorul nostru:
1. Emma- 4,8 ani are nevoie de ajutor - salvati-o pe Emma
2. Sa ajutam la terapia pentru Ema - www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank"> Ema
mari_paun spune:
Ema rezista la caldura desi sunt momente cand devine un pic agitata, si nu-si gaseste locul...
a mancat buine zilele astea si am iesit afara numai dupa ora 20.
la noi acasa e racoare, stam la parter, si poate sa faca lectiile ...
ieri am avut sedinta cu coordonatoarea de la Bucuresti, Ema a lucrat 2 ore, s-a descurcat ... dar trebuie sa marim pasul...trebuie sa continuam s-o fortam sa vorbeasca... are potential si trebuie folosit...
eu curand intru in CO, dar ma gandesc ca se apropie si licenta...
vineri am banchet..
www.help-ema.puls-il.ro
ajutati la terapia pt Ema
Mari, mami de Ema
http://kittyland.dyndns.org:8180/ema/
bijuteriile printesei Ema
katty spune:
Nicoleta, bine ai venit! Te asteptam dupa ce te relaxezi putin cu povestiri!
Cornelia, sa-ti traiasca frumuselul, ca tare haioasa e poza de pe prima pagina! Felicitari! Multumim Karina ca ne-ai anuntat!
Karina, de ce nu-i place lui Bogdan la inot? Ce zice?
Referitor la plecare la tara, eu zic sa stai linistita, asa am fost si eu acum 2 ani cand a plecat prima data cu mama 3 saptamani! Dar ne-am obisnuit repede fara el, ne era dor dar stateam cu el seara mult la telefon! Anul urmator a fost si mai bine! Dar ii si place acolo, toata lumea il rasfata si e verde peste tot!
Dar uite cum e la mine la tara(poze de anul trecut)
Mari, ma bucur ca lucrurile merg din ce in ce mai bine! Succes! Distractie placuta la banchet!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
cristina22 spune:
Cornelia-am vazut si noi fotomodelul!
Nicoleta-cum se simte Stefan? vrem si noi povesti si impresii, plss!!
Mari-tinem pumnii la licenta!!
SANATATE!
cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)
Nicoleta spune:
Salutare mamici.
Am revenit, insa fara poze (am uitat cardul acasa..) si cu o durere de cap... care nu ma mai lasa de ieri...
Sper totusi sa scap.
Stefan este bine acum, dat fiind ca am plecat cu o bronsita la Praid, acolo s-a reparat, de sinuzita cred ca nu am scapat inca de tot, sau inca s-o fi drenand, Stefan s-a simtit foarte bine acolo, s-a jucat, s-a distrat... Am mers si in Odorhei, si in plimbari prin zona, am stat cam 3 ore jumatate - 4 in salina in fiecare zi, foarte bine amenajata salina de altfel. Si pentru noi a fost ok, desi cam plictisitor uneori, am intrat in jocurile copilului si ne-a fost mai bine.
Voi ati fost tare harnicute cu scrisul, am vazut si eu poze din urma, foarte frumoase!
Sper sa pun si eu cateva.
Nicoleta
PS Saptamana asta e soacra pe la mine, o tipa tare de treaba, va si gati :D. O vom duce regeste.
Si ca chestie haioasa, lui Stefan i-a placut foarte tare de nenea la care am stat in pensiune, cand nu il vedea ne termina cu intrebarile: unde e nenea, de ce a plecat, unde s-a dus, cand vine inapoi... SI, ca dovada de afectiune, il invita zilnic de cateva ori pe zi la ziua lui, la Brasov :)).
A, am facut gratar la 2 zile, sa nu mai simt miros de carne de pui la gratar, ca sunt plina :).
Sinzi, foarte fain hotelul din Delta. Imi poti da cateva detalii? ÜPate cine stie, ne rupem si noi un week-end si mergem acolo.
sinzi_ana spune:
Am avut si noi inot azi, si antrenoarea a facut doar cu David, in bazin mai era prietena mea (tot antrenoare) cu cei 4 copii ai ei, toti campioni nationali si internationali la juniori (12-14 ani).
Eu am ramas cu gura cascata cum inotau copii aia, si ce mult munceau (chiar mi s-a facut tare mila ) 3 ore antrenament dimineata, 3 ore seara, cat de obositi erau si totusi dadeau super randament!!!
David, tot in bazinul mare (pe alt culoar) cu ei, se chinuia sa le faca fatza (ei faceau vreo 6 bazine, David doar unul si asta cu viteza lui maxima) si a facut si el vreo 10 bazine, de am ramas si noi masca...
Apoi a picat lat...
In rest, ne-am balacit prin mare, ne plimbam seara pana noaptea tarziu, am cheltuit o carutza de bani prin satul de vacanta (este 40.000 un bilet in masinute, sau orice alt "ride").
Multumesc fetelor pentru urari!!!! Ieri mi-am facut de cap, am cumparat vreo 6 feluri de prajituri (le duceam doru rau) si am mancat din toate cu David
Nicoleta, hotelul acela e cu circuit inchis...dar am sa intreb mai multe detalii, sa iti dau nr de tel al patronului...
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
: varsta, poze, D-ale lui David
light spune:
Eu pe fuga ca de obicei, abia am citit printre randuri.Nicoleta ma bucur ca ati venit cu bine de la Praid. NOI am facut ceva plimbari la Cheile Dambovicioarei, apoi Voina si in final la Balea.A fost bine si frumos, insa azi am dat-o rau in bara cu inotul. ERa tare bine dispus si nerabdator sa intre in bazin, i-am pus colacul, i-am luat casca, si cand deodata plans frate ca e apa adanca si el nu intra. Cu multe incercari de convingere am reusit sa il bagam in apa insa pt 2 secunde ca urla ca nu vrea si nu vrea si ca sa plecam acasa.E adevarat ca sistemul e altul la noi decat in State unde mi-a placut mult cum povestea Gabbriela ca mamicile stateau cu copiii in bazin si treptat si bland se desprindea si copilul pe masura ce capata incredere in el.Ei aici e alta treaba. Sunt destui copii 10-12 si instructoarea care ii supravegheaza. Parintii nu au voie pe mal ci sus in tribune, si copilul care e mai fricos sau e pentru prima data venit, pur si simplu sta si urla, ca nu il baga nimeni in seama, nu sta nimeni sa il convinga sau sa il lamureasca, sunt multi copii si nu se poate lucra decat cu cei care colaboreaza de buna voie, ceilalti la revedere.Cam asta a fost, si daca LIviu nu vrea, deocamdata nu il mai ducem.Nu vreau sa il arunc cu forta in bazin ca nu rezolv nimic.In rest e curat e ok, numai ca sistemul e aiurea.REvin pe seara cu nr de telefon si numele instructoarei