Deserturile Nataliei si nu numai ale ei (16)
Raspunsuri - Pagina 4
ghinetz spune:
quote:
Hmmm...ce ma fac io daca nu-mi revine pofta de dulce nici dupa ce nasc?
MIha, pai la ce sunt buni prietenii? Daca ai nevoie vreodata sa degustam/terminam o prajitura...aici suntem!
Oana 34+ Victor-Constantin si Stefan-Vladimir 4ani+
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
gabiarama spune:
Mihaela , e imposibil sa nu iti revina pofta de dulce
Oana , am facut blatul din aluat de pandispan ,nu am tava speciala de tarta ,dar e pe lista de viitoare achizitii in bucatarie , iar in iaurt am pus gelatina si deasupra Tort-gelee de la dr Oetker
Vezi www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=15220" target="_blank">aici mai multe explicatii
Poze
Balbina spune:
Miha, hehe, in primul trimestru eu tare speram sa nu-mi revina pofta de mincat dulciuri, ca sa ma pot si eu tempera cit de cit. Dar n-a fost sa fie. Greturile au plecat, iar in locul lor a venit vechea pofta de dulciuri. Sa vezi cind alaptezi mai ales, ce chef de dulce ai, nu te ingrijora, o sa-ti revina vechea prietena.
Gratiela, wow, ce bunatate ai facut acolo, baga amanunte!
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
ghinetz spune:
Multumesc, gabi. Acum sa vad ce fac in we: tarta cu capsune sau tortul diplomat. Si...FELICITARI!!!! Trei iezisori acasa, unul mic-mic si tu esti si gospodina. Eu luna asta imi iau sotul si-l invat una-alta prin bucatarie, ca dupa ce nasc nu cred sa mai am timp. Macar o omleta sa-si poata face singur.
Oana 34+ Victor-Constantin si Stefan-Vladimir 4ani+
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
adi69 spune:
NAtalia,uite ce am gasit la piata..http://good-times.webshots.com/photo/2082012710081950625IKzEjk,asta e laptele condensat din care faci tu bunatati?
Eu nu inteleg ce scrie,dar doamna de la care am cumparat(mi-a adus de la Chisinau)a spus ca este lapte condensat ptr creme.E?
mariussimiuc spune:
Adriana,laptele pe care mi-l aducea mie d-na de la Chisinau avea alta eticheta,dar in principiu cred ca e acelasi lucru.S-ar putea ca asta ce-l ai tu sa nu fie caramelizat si sa trebuiasca sa o faci tu.
Speram sa mai fie Natalia prin zona si sa te lamureasca.Daca nu o sa fac eu o poza la cutiile mele de acasa.
Miha si Robert
strumfi2004 spune:
Adi, mai am si eu 2 cutii de lapte condensat acasa dar nu te pot ajuta, ca nu pot deschide linkul dat de tine.
Natalia e plecata la mare, sa-i uram timp frumos si odihna placuta!
Gratiela, Mariuca si Stefu
www.versuripenet.ro/versuri/voltaj/crede/" target="_blank">crede
adi69 spune:
http://good-times.webshots.com/photo/2082012710081950625IKzEjk
Am mai pus o data.Nu stiu de ce nu se deschide..
Acum e bine?
mariussimiuc spune:
Gratiela,sterge din coada link-ului ",asta" si poti deschide poza. sau poate corecteaza Adriana.
Adriana cand ajung acasa ma uit si la gramaj si fac si poze.
Miha si Robert