Deserturile Nataliei si nu numai ale ei (16)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Deocamdata doar va citesc si ma uit la poze ca nu mai am timp si de alte indeletniciri culinaresti .Salivez insa din plin si sper ca intr-o buna zi , cit de curind , sa ma reapuc si eu de incercat specialitatile voastre .

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Gabi, ai nascut sau inca nu? Vad ca nu mai ai emotikonul de gravi la semnatura...

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Natalia hai ca m-as apuca de modelat. Ce-i mai pun ca sa obtin fondantul, ca nu cred ca am reteta de fondant cu lapte condensat.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Alina, reteta originala contine asa: 160 g lapte praf, 160 g zahar pudra, 200 g lapte condensat, mai poti pune si 1-2 lingurite suc de lamiie. Respectiv, daca ai numai 100 g lapte condensat, injumatatesti si celelalte cantitati. A, mai pui si colorant alimentar, ca pasta in sine iese cam galbuie. Aceasta e reteta dupa care face si Ortansa fondant si modeleaza minunatiile pe care ni le arata periodic. Apropo, ea a facut fondant din asta si cu lapte condensat facut in casa, si i-a iesit la fel, deci mergi la sigur.
Eu zic sa amesteci laptele praf cu zaharul pudra si sa adaugi treptat laptele condensat, framintind continuu, pina obtii o pasta de consistenta unei plastiline. Succes!

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Natalia ,normal ca am nascut .Pe 21 mai , pe micutul Bogdan-Constantin .

Poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabiarama

Natalia ,normal ca am nascut .Pe 21 mai , pe micutul Bogdan-Constantin .

GABI ,de 3 ori mama
Poze

Ooo, sa-ti traiasca si sa-ti aduca numai bucurii! Cum privesc fratii mai mari aparitia mezinului?

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfi2004 spune:

Gabi, sa-ti traiasca ingerasii, iar tie multa putere!
Eu am prajiturit asta in acest we pt trupa mea, f racoritoare.

Gratiela, Mariuca si Stefu

www.versuripenet.ro/versuri/voltaj/crede/" target="_blank">crede

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by strumfi2004

Gabi, sa-ti traiasca ingerasii, iar tie multa putere!
Eu am prajiturit asta in acest we pt trupa mea, f racoritoare.

Ce bine arata prajitura, si e perfecta pentru vremea aceasta!

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Natalia s-a notat, merci. Weekendul asta n-am avut timp sa ma apuc de modelat, pun laptele condensat la congelator si sper sa am timp cat de curand.
Am comis www.flickr.com/photos/9684774@N08/712710390/in/set-72157600636179296/" target="_blank">cheese cake-ul a iesit foarte bun, chiar si pentru gustul meu (nu-mi plac defel praji cu branza). Oricum, ideea de baza e ca trebuie sa-mi iau o forma cu pereti detasabili, numai eu stiu ce improvizatii am facut si pentru a o putea scoate din tava si pentru a-i putea pune gelatina, bine macar ca au functionat si praji a ramas intacta.

Gabi sa-ti traiasca micutzul.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfi2004 spune:

Mmm, Alina, ce apetisant!

Gratiela, Mariuca si Stefu

www.versuripenet.ro/versuri/voltaj/crede/" target="_blank">crede

Mergi la inceput