Deserturile Nataliei si nu numai ale ei (16)
Raspunsuri - Pagina 2
gabiarama spune:
Deocamdata doar va citesc si ma uit la poze ca nu mai am timp si de alte indeletniciri culinaresti .Salivez insa din plin si sper ca intr-o buna zi , cit de curind , sa ma reapuc si eu de incercat specialitatile voastre .
Poze
Balbina spune:
Gabi, ai nascut sau inca nu? Vad ca nu mai ai emotikonul de gravi la semnatura...
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
Alynutza spune:
Natalia hai ca m-as apuca de modelat. Ce-i mai pun ca sa obtin fondantul, ca nu cred ca am reteta de fondant cu lapte condensat.
Balbina spune:
Alina, reteta originala contine asa: 160 g lapte praf, 160 g zahar pudra, 200 g lapte condensat, mai poti pune si 1-2 lingurite suc de lamiie. Respectiv, daca ai numai 100 g lapte condensat, injumatatesti si celelalte cantitati. A, mai pui si colorant alimentar, ca pasta in sine iese cam galbuie. Aceasta e reteta dupa care face si Ortansa fondant si modeleaza minunatiile pe care ni le arata periodic. Apropo, ea a facut fondant din asta si cu lapte condensat facut in casa, si i-a iesit la fel, deci mergi la sigur.
Eu zic sa amesteci laptele praf cu zaharul pudra si sa adaugi treptat laptele condensat, framintind continuu, pina obtii o pasta de consistenta unei plastiline. Succes!
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
Balbina spune:
quote:
Originally posted by gabiarama
Natalia ,normal ca am nascut .Pe 21 mai , pe micutul Bogdan-Constantin .
GABI ,de 3 ori mama
Poze
Ooo, sa-ti traiasca si sa-ti aduca numai bucurii! Cum privesc fratii mai mari aparitia mezinului?
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
strumfi2004 spune:
Gabi, sa-ti traiasca ingerasii, iar tie multa putere!
Eu am prajiturit asta in acest we pt trupa mea, f racoritoare.
Gratiela, Mariuca si Stefu
www.versuripenet.ro/versuri/voltaj/crede/" target="_blank">crede
Balbina spune:
quote:
Originally posted by strumfi2004
Gabi, sa-ti traiasca ingerasii, iar tie multa putere!
Eu am prajiturit asta in acest we pt trupa mea, f racoritoare.
Ce bine arata prajitura, si e perfecta pentru vremea aceasta!
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
Alynutza spune:
Natalia s-a notat, merci. Weekendul asta n-am avut timp sa ma apuc de modelat, pun laptele condensat la congelator si sper sa am timp cat de curand.
Am comis www.flickr.com/photos/9684774@N08/712710390/in/set-72157600636179296/" target="_blank">cheese cake-ul a iesit foarte bun, chiar si pentru gustul meu (nu-mi plac defel praji cu branza). Oricum, ideea de baza e ca trebuie sa-mi iau o forma cu pereti detasabili, numai eu stiu ce improvizatii am facut si pentru a o putea scoate din tava si pentru a-i putea pune gelatina, bine macar ca au functionat si praji a ramas intacta.
Gabi sa-ti traiasca micutzul.
strumfi2004 spune:
Mmm, Alina, ce apetisant!
Gratiela, Mariuca si Stefu
www.versuripenet.ro/versuri/voltaj/crede/" target="_blank">crede