FIV 122

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

da, Liliana, sper sa-mi treaca din prima. Uni-dox-ul e o doxiciclina fabricata in alta tara.

Ultima data cand am luat doxiciclina, m-a durut stomacul rau. Sper sa nu mai am probleme acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Madalina Felicitari!!! Sarcina usoara si bebe la termen si sanatos iti doresc! ai mare grija de tine acum.

Cat despre beta HCG eu nu am repetat-o deloc. Testul de la Giulesti, un test din urina la vreo 3 zile sa vad si eu doua liniute si cu asta basta!

La 48 de ore trebuie sa se dubleze valoarea. Deci daca vrei repeta-l la 2 zile.

Pup toate fetele si va doresc sa reusiti!

lachi 29+ Karina Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream1971 spune:

Cellu stai linistita fiindca la mine se pare ca cele doua probleme au fost complet separate. Daca eu am patit asta nu inseamna ca vei pati si tu. De asta nici nu ti-am spus mai devreme ca sa nu te sperii. Prima sangerare a fost cand am implinit 9 saptamani. Nu am facut nimic extraordinar in ziua aia...Am fost la urgenta si dr mi-a zis ca totul este in regula si ca a fost doar un vas mic de sange care s-a spart datorita intinderii ligamentelor...M-am linistit fiindca dupa vreo ora nu am mai avut nimic. Vineri cand aveam programat controlul chiar inainte de a merge la dr am sangerat din nou dar mai putin de data asta. Se pare insa ca era ceva mai grav fiindca pata de sange arata la eco ca un semicerc destul de mare si foarte aproape de sacul lui bebe care dadea voios din picioruse si manute...De data asta dr nu mi-a zis exact ce a fost dar din cate am citit arata ca o desprindere de placenta. Ce mi-a zis dr a fost sa nu intrerup utrogestan, ca din pacate pregnyl nu pot lua din cauza hiperstimularii si sa nu ma misc din pat. Pana ieri am tot avut mici scurgeri maronii. Acum vad ca totul e ok dar sunt tare speriata... Iti tin pumnii maine .

Dream 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Lachi multumesc acelasi lucru iti doresc si eu tie.
Nu cred ca mai fac inca un test de sange pt ca aici in Ploiesti da rezultatul dupa 10 zile lucratoare timp in care voi ajunge la Giulesti sa fac eco.Nu am cum sa ajung pana atunci in Buc.Oricum eu nu vreau sa ma sperii si o sa cred ca totul o sa fie bine nici nu ma gandesc sa fie altfel,puiul meu e un luptator si o sa ramana in burtik 8luni.
Rami nu am luat nimic.
Dream sper din tot sufletul ca acum esti bine.
toate FIV-oasele

Madalina
calea sigura a esecului este sa renunti...

http://bd.lilypie.com/Kwpzp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Madalina felicitari din suflet sarcina usoara si bebe sanatos
Ioana tugs am vazut ca scrii aici ce ai facut?ai facut testul?ma rog ptr tine sa fie bine.
Va pup

"A iubi inseamna a inceta sa traiesti pentru tine, a face ca toate sentimentele omenesti, teama, speranta, durerea, bucuria, placerea sa nu depinda decat de o singura fiinta; inseamna a te cufunda in infinit, a nu gasi nici o limita simtirii, a-ti inchina viata unei fiinte in asa fel incat sa nu traiesti si sa nu gandesti decat pentru a o face fericita; a turna maretie in injosire, a gasi alinare in lacrimi indurerate, placere in suferinta si suferinta in placere; adica a intruni in sine toate contradictiile." BALZAC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!
Scuze ca nu am mai intrat ieri, am sarbatorit ziua sotului si am fost ocupata pina peste cap. Va multumesc frumos pentru urari si va multumeste si el, pentru ca i le-am transmis.
Madalina28 nu stii cat de mult ma bucur pentru tine! FELICITARI draga mea!! Sa ai grija de puiuti in continuare asa cum ai avut si pina acum. Am avut o presimtire ca va fi bine la tine si ma bucur ca asa e!!! FELICITARI INCA O DATA MAMICO!!! I-ti sta foarte bine cu semnatura de burtica!
Acum sa va spun si despre mine: am facut un test Sure Check ieri dimineata in z27 si a iesit cat se poate de negativ, nici urma de umbra in a doua pozitie. Iar ca totul sa fie perfect azi z28 s-a transformat in z1, ca deobicei. Nu sunt trista, deja m-am obisnuit cu esecurile si nu stiu ce-as fi facut daca era pozitiv, cred ca as fi innebunit de bucurie. Asa macar am ramas normala la cap!
Ma bucur ca am avut ieri o zi frumoasa cu multi invitati, ne-am distrat pina la 03 dimineata si a fost frumos. Acum voi lua eu o pauza de trei luni, pentru ca am facut 3 luni stimulare si ar treui o pauza si intre timp ai voi face sotului toate analizele ca sa vedem de ce sta asa de prost la si ce e de facut. Iar din toamna dupa ce ne intoarcem din Mongolia, cred ca ne pregatim de primul FIV din viata noastra, sper cu prof. Marinescu la Giulesti. Asa ca de acum sunt oficial de-a voastra, i-mi merit locul pe listuta!

Cu drag Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Madalina FELICITARI!
Dani vad ca stai bine, tinem pumnii pt punctie.Are dreptate Sheri mai bine vorbesti cu ea la tel , decat sa stai acolo pe coridoare degeaba.
Sheri , ce mai faci, dar Alesia?
LAchi
Aniast cum mai esti? , dar baiatul?
Andicu cand nasti?
Bafta tuturor fetelor in tratament.
Va pup cristinici

''Niciodata sa nu te simti rusinat ca ai incercat si n-ai reusit,pt ca acela ce nu a avut esecuri inseamna ca nu a incercat vreodata''O G Mandino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Madalina28FELICITARI DIN SUFLET! Se pare ca intri in cartea recordurilor cu reusita cu embrioni congelati! O data ai venit si tu la intalneala si s-a luat la tine! Bravo! Sa ai o vara frumoasa si sa te bucuri de ea cat mai poti!
Rami73da am facut inhibare vreo 10 zile cred ca asa nu am dat importanta la amanunte de data asta de sa nu ma intrebati ceva. Inhibare cu Diphereline 1 fiola/zi. De azi, am inceput si stimularea cu Menogon 5 fiole/zi si numai 1/2 Diphe. Maine ma duc la analize de sange si eco si sper sa mi le dea dupa-amiaza. Daca am timp va scriu rezultatele desi conteaza cele de mai incolo. A, am bagat si 3 MACA deodata acum pe seara, ca azi uitai sa le iau dupa mine si am zis sa nu sar totusi toata doza. Ceai de cretisoara cand sa incep sa beau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

KITTA, maine banuiesc ca faci analiza estradiolului pentru sfarsitul de inhibare, nu ? Ideea e sa fie cat mai mic, cred ca stii. E bine sa te gandesti/stresezi cat mai putin cu putinta, ia-o ca pe o experienta oarecare din multitudinea de experiente traite pana acum.
De data asta o sa fie bine, ai sa vezi. Eu stiu ca ceaiul de cretisoara se bea pentru fixarea sarcinii (deci dupa ET), dar poate mai sunt si alte pareri, fetele avizate pot sa spuna.
Te-am pupat si MULTA BAFTA in continuare !

pozici

"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Rami73nu ma stresez cu FIv-ul ca nu am timp. Am avut straini peste straini ca a dat iama in ei sa isi faca norma de vizite inainte de concedii din iulie - August. Si in plus, deja ma gandesc si eu la concediul meu care va fi prin iulie 10 sau 17 plecare catre Corfu sper, ca am zis ca daca sunt deprimata tot imi trebuie concediu, iar daca o sa fiu graviduta (Doamne Ajuta!) o sa stau ca nemtii sub umbrela si ma mai dau si cu crema factor 100 ca de bronzata sunt deja de la solar. Maine sper sa fie mica valoarea, ca la mine dupa cum stii ultima oara a fost mare si m-a intrerupt.
Zouzousau fetele mai cu experienta puteti sa ma treceti si pe mine la lista de mai-iunie. O sa fiu imediat dupa Danyalo, ca tot ne urmarim una dupa alta.
Danyalotu ce "ajutatoare" ai mai luat extra ca vad ca produsesi nu gluma.....

Mergi la inceput