FIV 122

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cellu spune:

Buna dimineata fetelor,
Ce frumos e pe forum, cand e adusa o veste buna!
Madalina de dimineata
Miky2007 - bafta la punctie, daca ai ajuns aici, nu stiu ce te mai poate opri!? (timpul trece oricum, banii ii vei cheltui oricum, nu acum, nu pe toti odata....)
Aurel-Cris, sa fii cuminte si sa tii puiutii la caldurica!
Danylo tinem pumnii, sa fie bine
Ladyxe sa fie cu noroc
ANCA WISH am si eu o rugaminte - poti sa-mi povestesti si mie despre ce ti-a zis tie dr de Ureaplasma, sunt direct interesata Ce valoare ai avut, ce tratament ti-a dat, cand repeti analiza, daca ti-a mai zis sa faci alte analize in leg cu asta? multumesc.
Pupici pt toate FIV-oasele si burticoasele

Cellu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Fetelor mai ales cele care sunteti gravidute la cat timp ati repetat B-hcg?Daca il voi mai face saptamana viitoare este cam tarziu? sau sa il fac tot aceasta saptamana???????

Madalina 4+
http://bd.lilypie.com/Kwpzp3.png
calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2004 spune:

Madalina28 eu stiu ca se repeta b-hcg la 2 zile si valoarea trebuie sa fie dubla adica cam 350 in cazul tau.
Cellu abia astept ziua de maine sa vii cu vesti bune de la eco
toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream1971 spune:

Aurel-Cris sa-ti traiasca puiutii din burtica. Suna foarte promitator ce ai tu acolo. Te asteptam cu drag in randul nostru . Eu zis sa mergi pana la cap pe mana doctorilor si sa iei doar medicamentele prescrise de ei. Cred ca au destula experienta sa discearna ce e bine si ce nu e bine pentru fiecare dintre noi. Bafta multa

Ladyxe mult noroc, ai grija de tine si de sambureii din burtica si ramai increzatoare in reusita sa se ia.

Madalina 28 testul de sange se repeta dupa 2 zile ca sa se poata evalua cat mai bine cresterea. Eu cred ca ar fi bine sa-l repeti saptmana asta. Am vazut ca ai trecut la odisee. Eu citesc ce e pe acolo dar inca nu mi-am anuntat prezenta...Mai astept putin pana

[Cellu] bafta multa maine la eco. Stai linistita ca este bine. Atata timp cat inca te mai simti umflata e semn ca bebe e bine. Nu-ti face probleme. Eu am cam terminat cred cu hiperstimularea...Sincer nici nu am mai verificat. Intretimp a aparut alta problema si am lasat-o balta pe prima. Am sangerat de vreo doua ori, foarte putin ce-i drept, dar sunt din nou nevoita sa nu ma misc din pat si mor de frica. Vineri ma duc si eu la eco din nou...

Pussi asteptam vesti de la eco.

pe toate si va doresc numai si numai bine indiferent de stadiu in care va aflati...

Dream 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

quote:
Originally posted by Anca Wish

....Eu am fost azi la Cocei. E super.

Mi-a dat tratment pentru ureaplasma si mi-a zis ca la ce valoare am, nu as fi ramas insarcinata in veci. Asa ca, cine stie de cand o am si eu am bagat inseminari si tratamente la greu.
Mi-a dat sa mai fac niste analize si mi-a zis ca vom incerca, in principiu cu menogon si gonal cate o fiola/zi. Nu e cam putin???

Vrei te rog sa ne scrii ce tratament ai primit (pentru ureaplasma) si valorile de la Ureaplasma la care a facut referire dr. Cocei. si sa nu uiti sa repeti Ureaplasma dupa tratament.

De ce cadem? Ca sa invatam sa ne ridicam!
marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

quote:
Originally posted by Felicia

fetelor, stiti cumva daca trebuie sa mai fac HSG acum inainte de FIV daca am mai incercat un FIV anul trecut?

In protocolul de FIV la Giulesti scrie HSG sau Histeroscopie. Ai facut vreuna dintre ele?

De ce cadem? Ca sa invatam sa ne ridicam!
marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Mada 28, FELICITARI, iubita mea, mare lucru ai realizat !! Ai grija de tine si sa ne dai vesti bune in continuare ! Abia astept sa te vad mai plinuta. In continuare ti s-a mai dat vreun tratament de sustinere in afara de utrogestan ?

Dany, ce productie buna ai, BRAVOOOO !!! Iti tin pumnii vineri ! Si eu zic sa nu mai stai pe holurile spitalului, ca ai timp sa vorbesti cu Cocei la punctie.

Aurel Cris, ai niste embrioni clasa I, acum roaga-te la DD sa ramana in burtica.

KITTA, tu mai ai de facut inhibare ? Cum te simti ?

Andrada, ce-ai facut la examenul de conducere ? Cum merg alergarile si dansurile ?

pozici

"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellu spune:

DREAM1971, de ce ai sangerat, ai facut ceva, dr tau, ce zice?
Imi sare inima cand aud de sangerare, eu ma verific cred, de 20 ori pe zi. Iti tin pumnii pt vineri, maine vin eu cu vesti, Multumesc de incurajari

PUSSI da-ne vesti de la eco! Ce carucior pui?

Cellu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Marinna, analizele le am acasa si iti voi scrie valorile diseara.

Conform antibiogramei sunt sensibila la doxiciclina si mi-a dat sa iau UNI-DOX 1 la 12 ore timp de 10 zile.

Dupa care fac 10 zile pauza si repet analiza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Ancuta si eu am avut probleme cu ureaplasma si dupa cateva tentaive de tratamente scumpe mi-a trecut cu doxiciclina (tratament obligatoriu pentru ambii soti).
Aurel Cris, ai niste embrioni supermeseriasi, numai buni de prins in burtica. Doamne ajuta!

Mergi la inceput