FIV 122

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delfi spune:

Kitta imi pare rau de ceea ce am citit si intr-adevar trebuie sa schimbi clinica. Dute, cum a mai spus cineva, "pregatita" la fraila si sigur iti gaseste un loc pe lista de programari. La cabinet e destul de greu, f. ocupat si in general treci intii pe la Cocei si dupa aia la el cand ajungi in spital. Bafta multa
Ladyxe sa stii ca si eu eram un pic indiferenta incepind cu ziua 9 de la transfer.. Incercam sa nu ma gindesc deloc si uite ca a fost de bine. Ma uitam chiar dupa excursii in Turcia in eventualitatea unui esec. Stai linistita si o sa vezi ca va fi bine .

mona 10 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Moni si eu voi lua cu retete de pana la 300 ron ( gonalul) dar mai exista posibilitatea sa iti dea fiolele mai repede ( depinde de farmacista ) si sa ii duci in fiecare luna reteta compensata.Am vazut ca alte fete ( nusy, MRL ) s-au descurcat foarte bine obtinand toate fiolele in aceeasi luna la juma' de pret, deci...totul e posibil....Pe cand ai hotarat "incercarea"?Tot la Cj?Sigur va fi bine data urmatoare,un pic mai bun tratamentul de sustinere,poate mai multa relaxare in patut si gata totul va fi bine!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Sherica ce mai faceti voi?Ce ne mai spui de Alessia?Vreau sa vad pozici noi cu ea!Mi-e dor de tine!!!!
M Oana iarasi ai disparut sau stai "ascunsa" si citesti "din umbra"?

Imi lipsiti fetelor!Oriunde sunteti va cu drag!!!!!!!!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alexandra spune:

Zouzou, foarte interesant articolul. Super. Habar n-am cit de buni specialisti sunt indienii insa parca la noi nu am auzit de toate celelalte tehnici prezentate in material. Oricum, explicatia referitoare la calitatea genetica a embrionului mi se pare buna, cu atit mai mult cu cit ma gindeam ca nu se poate ca numai conditiile fiziologice ale mamei sa poata determina priderea sau nu a embrionilor. Parca acum pare logic si faptul ca dupa embriotransfer trebuie sa iti continui activitatea in mod obisnuit, fara ca neaparat sa stai la pat si sa te misti ca un ou.
Kora, multumesc pentru incurajari. Numai DD stie daca imi trimite un bb bun asa ca o sa incerc sa nu imi fac calcule nici de acum inainte in ceea ce priveste rezultatul analizelor. Dr. sunt specialisti si se pricep ei mai bine daca totul e ok sau nu. Astept dupa amiaza rezultatele de la estradiol si progesteron parca... O sa va spun dupa ce ma suna Ioana.

Doamne Ajuta!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Pentru ca ai intrebat de mine, Monica: iata-ma! Stiu, nu am mai intrat de multisor pe aici, dar asta nu pentru ca am abandonat lupta... pur si simplu au fost unele evenimente care mi-au acaparat mintea si sufletul. Si apoi, intrasem si intr-un con de umbra asa, ma simteam cam 'statuta', ancorata in obsesia mea. Dar va spun din tot sufletul ca o mica vacanta nu strica, viata e frumoasa si niciodata nu stii ce-ti aduce ziua de maine. Ma incapatanez sa nu devin o babaciune, desi timpul trece. Mi-am repetat hormonalele si ele arata o varsta de care am trecut de mult (adica exact cum ma simt eu acum): FSH=6,9 E2=35, LH=3,4 yupiii!
Si apoi l-am luat pe sot la purecat: am ajuns la doamna dr.Matei (nu pot spune decat jos palaria in fata dumneaei, mi-a placut din prima) si avem o spermograma "excelenta pt fiv": 5,7 milioane cu 10% A, 25% B, 30% C si 35% D, morfologie 82% anomalii, 18% forme normale, anticorpi antisperma in limitele normale... apoi am intrat la recomandarea dr.Matei la dr.Iosup care l-a lamurit pe sot cu un bun simt al umorului ca nu are nici urma de varicocel si ca-l asteapta cu soata la ecografia pe burtica mare... dar se pare ca exista niste zone cu calcifieri si o lama lichidiana suspecta pe acolo... Inutil sa va mai spun ca geneticele sunt bune, spermocultura buna, hormonalele in limite, chlamydia negativa... Drept pentru care dr.Matei a sugerat inainte de fivul din toamna o incercare de tratament cu gonal pt sot (singurul semnal de alarma fiind un fsh cam micut)... Ei bine, aseara am ajuns si la dr.Soare care mi-l va face super-ok pt fiv, ca si data trecuta: are de luat niste homeopate ultimul racnet in Germania si mai are de facut niste trufandale de injectii cu un produs de (foarte) mica circulatie la noi 'patentat' de ilustrul sau tata la Parhon (cunoscutul dr.Soare Gheorghe) si care stiu ca a dat rezultate notabile in cazuri chiar de azoospermie...
Buuun... cam astea ar fi de zis inainte de marea aventura din toamna in Germanica (ultima, dealtfel- asa am hotarat impreuna). Vom merge in Grecia in vacanta ca sa nu mai repetam experienta de anul trecut (cand am intrat in tratament ca si cum acesta ar fi putut inlocui o vacanta pe cinste).

Toate cele bune tuturor, si nu uitati: bucurati-va de viata, ca e minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

alina cu cat mai putin stress cu atat mai bine,iti tin pumnii pt analizele de azi si pt ca totul sa se termine cu bine,adica !Doamne ajuta!

Avaloane ma bucur ca ai vesti foarte bune si ca ti-a placut d-na Matei,ti-am spus eu ca e o scumpa si o draguta!Ti-am trimis mai demult un PM, dar nu mi-ai raspuns...oare nu l-ai observat?Te si iti doresc multa bafta in toamna,iar pana atunci un concediu de vis in Grecia!
Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Avalon, ce bine-mi pare sa te vad !!! Pauza-pauza, da' nici prea lunga sa fie Ma bucur mult ca esti optimista, ca ai analize perfecte, iar sotiorul e si el ok !!! Acum nu va ramane decat sa va distrati in concediu, ca sa incepeti procedurile cu bateriile incarcate. Dar nu mai bagati Spania, cum ziceai ?

Dany-vecinico, eu am lipsit cateva zile, dar sa stii ca m-am gandit la tine si ti-am tinut pumnii ! Ma bucur ca totul a iesit f. bine ! Acum tine doar de Doamne-Doamne, care o sa te ajute, ai sa vezi !

KITTA, nu stiu daca iti amintesti, dar eu ti-am zis cand ne-am vazut ca mie mi se pare prea mare inhibarea pe care ti-au dat-o de fiecare data. Stiu ca ea are rolul de a pune ovarele in repaus, dar in cazurile de insuficienta ovariana/lipsa ovulatiei, parerea mea e ca acest repaus le face si mai lenese. Cel putin asta mi-a spus mie endocrinoloaga la care am fost dupa FIV. In ceea ce ma priveste, sper ca la urmatorul sa nu-mi mai dea o inhibare atat de lunga si sa fac protocolul scurt. Cat despre Menogon, intr-adevar, e clar ca nu reactionezi la el. De ce ti-or fi dat de 3 ori acelasi tratament, nu pot sa-mi dat seama ! Daca nu reactionezi la 3 fiole, n-o sa reactionezi nici la 5 !
Eu zic ca suni la Giulesti si sa te programezi prin tel. la Marinescu si mai departe vorbesti cu el ce si cum. Daca le spui ca te programezi la el pt. FIV nu dureaza asa mult. Pe mine m-au programat de exemplu in 3 spatamani de cand am sunat si n-am vorbit sau intervenit cu nimeni. Oricum trebuie sa iei o pauza pana in toamna, ca ti-ai zapacit organismul cu 2 inhibari consecutive, plus stimularile. Tel. pentru programari la Monsenior este 316 12 73 (intre orele 10.30-12).
Te pup si curaj ca o sa razbesti pana la urma !



pozici

"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Dupa cum vezi, draga mea Rami, nu am luat vacanta de tot si m-am ocupat de sot... ma bucur mult si eu ca te revad! Astept raspuns de la musiu B. sa vedem ce mi-a pregatit pentru stimulare, sunt tareee curioasa. Ne-am razgandit cu spania caci am gasit o super-oferta langa Paralia Katerini, Dion - hotel de 4 stele - all inclusive care ne-a cucerit! Abia astept sa ma topesc la soare si sa ma destrabalez O vacanta de vis iti doresc si tie, ai ales un loc deosebit pentru a o petrece
Kora, multumesc mult! Vezi ca ti-am raspuns, daca mai vrei sa vorbesti cu mine ai numarul meu de telefon, suna-ma ca pe forum intru rar. Bafta si tie in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adina1967 spune:

Ladyxe nu e neaparat sa simti ceva acum caci fiecare organism e diferit. Important e sa fii optimista si sa nu te gindesti prea mult la ce se intimpla in burtica. Iti tin pumnii pentru vineri sa vii cu vestea cea mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Ladyxe tinem pumnii si te tragem de manute vineri
Astazi am fost de am refacut testul B-hcg si se pare ca mormolocul meu a crescut valoare 1510.3

Madalina
calea sigura a esecului este sa renunti...


http://bd.lilypie.com/Kwpzp3.png

Mergi la inceput