Caut pensiune

Caut pensiune | Autor: numeioana

Link direct la acest mesaj

Ajutati-ma, va rog, sa gasesc o pensiune frumoasa (3 margarete), intr-o zona deosebita, unde sa putem vizita si imprejurimile (sa avem ce vedea), linistita, curata, unde sa ne plimbam prin natura, sa putem pescui sau juca un tenis... si sa nu fie pe Valea Prahovei, ca o cunosc prea bine.

Ioana

bebe?! - decembrie 2006

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Duminica ne-am intors de aici: http://www.andrei.ebran.ro/ Am luat-o de pe site-ul moeciu in dar pot sa spun ca am avut noroc si ca am nimerit tare bine. Eu i-am lasat acolo pe bunici si pe copii 2 saptamani. Poze am la semnatura. Vreau sa mergem in fiecare an acolo, mi-au placut foarte mult si locurile si gazdele.

Edit: asta nu cred ca are margarete, nu pare a fi clasificata...scuze! Cred ca tu cauti altceva, mai modern, mai luxos, cu conditii de 3 margarete...

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
poze Simon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Uite si subiectul meu de acum 2 sapt http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=100273 cand si eu cautam pensiune si ce raspunsuri mi-au dat fetele...poate te ajuta...

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
poze Simon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

www.casatisaru.ro/" target="_blank">Casa Tisaru ... sau alte pensiuni in www.antrec.ro/ro-2178-pensiune-bianca-Vrancea.html" target="_blank">Lepsa/www.antrec.ro/ro-2022-pensiune-flora-a-sporu-focsani-Vrancea.html" target="_blank">Gresu. Si www.geoturism.ro/index.php?sMain=listobmu.php&cmu=12" target="_blank">ce se poate vizita in zona. Sau www.cazarelepsa.ro/atractii.php" target="_blank">alte atractii turistice.

Petronela

puiutul mult dorit !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Vatra Dornei (doar ca teren de tenis, din cate stiu eu, este doar pe beton sau in sala)

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput