mamici de IASI
Raspunsuri - Pagina 8
alynta27 spune:
Buna seara!
Fetelor dar slaba activitate in zona! Unde v-ati ascuns?!
Alina-Mirela 38+ cu DAVID
Poze burtica
Pozele mele
Laura25 spune:
Buna!
Am vazut subiectul si m-au mancat degetele sa ma bag. Eu am nascut in urma cu 2 ani la Cuza Voda cu doc. Dumitrascu. Eu am numai cuvinte de lauda despre experienta mea cu personalul de la cuza Voda (doc. Dumitrascu, asistentele, anestezista, pediatra, asistentele si medicii de la neonatologie, et. VI unde au stat shtrumphii 2 saptamani). Eu am facut toate controalele si ecografele in maternitate, cu doc. mea si daca aveti timp si chef sa ne cititi povestea (e link la semnatura) o sa vedeti ca e o super profesionista. Am avut deosebita placere sa o revedem in urma cu 2 saptamani. Nu ne uitase si s-a bucurat mult ca am cautat-o. Deocamdata nu va mai plictisesc E tarziu si maine avem mare petrecere mare cu ocazia aniversarii celui de-al doilea anisor (e ziua lor miercuri, dar maine facem party cu o gasca maaare de copii)
Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi
slimatei spune:
buna dimineata fetelor! vroiam sa stiu cum stati azi? si sa va urez o duminica placuta! eu abia il astept pe asta micu uuufffaaa... daca ar trece mai repede lunile acestea sa pot face si eu cunostita cu el/ ea ce o fi .... nu mai am rabdare.... voi aveti sau ati avut aceeasi senzatie?
stefania
12+
lorinaoo1 spune:
Slimatei si eu am avut aceeasi nerabdare si se inteteste pe masura ce trece timpul. Ar mai fi 5 sapt si imi voi vedea bebelina Acu parca am niste emotii...
Laura pt strumful tau. Sa fie sanatos si sa razbata in viata ca sa fiti mandri de el
Si eu am auzit ca dr Dumitrascu e o dr buna. Am fost si eu o data la ea si mi s-a parut asa de calma.
Alynta daca te hotarasti si ai nevoie sar imediat cu nr de tel Multe dintre prietenele/ cunostintele mele merg la ea si sunt f multumite.
Si daca tot vorbeam de dr, eu sunt in evidenta dnei dr Socolov Demetra de la Cuza-Voda. E ea mai retrasa, nu e prea vorbareata, dar daca o intrebi ceva iti raspunde frumos, cu mult calm, si imi place la ea ca la eco imi explica si imi arata fiecare particica din mogaldeata mea
Duminica placuta tuturor
Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 35+
Laura25 spune:
quote:
Originally posted by lorinaoo1
Laura pt strumful tau. Sa fie sanatos si sa razbata in viata ca sa fiti mandri de el
Si eu am auzit ca dr Dumitrascu e o dr buna. Am fost si eu o data la ea si mi s-a parut asa de calma.
Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 35+
Multumi, multumim... dar e ziua la amandoi . Sunt gemeni
Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi
kriss79 spune:
salut!
Laura25, La Multi Ani celor 2 strumfi!! sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei!
Lorinao, ce bine ca ne-ai gasit! mai ai putintel si in curand o vei tine in brate pe Lorina! ce repede a mai trecut timpul..acum un an nici nu te gandeai la asa minune..te-ai gandit cum vei naste?
Eu nici nu vreau sa ma gandesc..ca mi-e o frica de durere..
va doresc o dupa amiaza frumoasa!
ps. cica vine iar Baby Expo sapt.urmatoare in Iasi! cred ca vom trage si noi o raita sa vedem preturi si produse..adica carucior, patut samd..
Vine bebe
Burtik
Cristina20+
Simo78 spune:
Are cineva habar care sunt preturile la patut, saltea, lenjerie in Siraj? Pentru ca ce am vazut in Mall mi se pare scump si prost.
Simona 32+ Matei Hisham
Nu e suficient sa apartii speciei umane ca sa fii om.
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by crissintibun
Eu sunt la dr Holicov.
Mai e cineva la ea?
Si eu si eu...
Miha si Robert
moldoveanca spune:
Salutare am aparut si noi aici.Noi suntem la domnisoara Mihalceanu si avem 24 de saptamani.Acum sa va intreb ceva stiti cumva daca se mai organizeaza cursuri lamaze?Sunt foarte interesata,va pup
teo
oana_oana26 spune:
e prima oara cand scriu aici pentru ca abia acum am descoperit topicul;
din nefericire sunt o "fosta" viitoare mamica din iasi, pentru ca din vina unui "medic" pe care l-am vazut destul de laudat aici am pierdut o sarcina la 20 de saptamani
am pierdut o sarcina gemelara (obtinuta f greu, prin tratament) la 20 de saptamani, in conditiile in care el ma vazuse cu 4 zile inainte si a spus ca totul e ok
l-am sunat si a spus ca el nu vine sa ma vada, sa merg la camera de garda de parca acolo cotizasem eu milioane bune in toti anii astia
si inca ceva pentru cele interesate de acest dr: la morfologiile fetale facute mi-a luat tarif dublu pt ca erau 2 feti