mamici de IASI

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Andreea,drum bun,concediu placut si distractie maxima!

Simo,multumesc de pont!

Alina,cum e crema aia de la Farmec?E de aia care se spala?

Gugu,multa sanatate!Speram ca totul este in regula acum.

Miha si Robert

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Mariussimiuc crema de la Farmec e cu extract de Aloe Vera. Te d-ai cu ea in strat uniform si o lasi sa actineze 5-10 minute, depinde de zona! Apoi se indeparteaza fie cu apa direct, fie cu o "lopatica" sau cu buretele! Se i-a foarte bine! Atentie! Sa nu fii iritata, ca ustura!

Alina-Mirela 39+ cu DAVID
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ggaby spune:

multumesc fetelor pt raspunsuri! abia astept sa vin in tara sa pap ciorba de burta,mici si sarmalute! despre soare stiu mi-a explicat si doct meu cum trebuie sa procedez,dar despre namol si sulf nu prea am stiu sa-i explic(in franceza)...i-am zis ca e ceva negru care se pune pe corp etc....si ea mi-a spus ca e o.k...dar oare a inteles bine? va rog intrebati un medic de pe acolo! multumesc si pupici!
ggaby 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ggaby spune:

AMIRONEANU,sarumana pt raspuns si vacanta placuta...daca as avea timp si as fi cu sotul tare as face si eu un salt la mare dar nu am timp pt ca trebuie sa-mi fac dintisorii.pup la toate burticile!
ggaby 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Alynta cum esti,mai ai ceva semne ca se apropie?Eu marti ma duc la eco am prins in sfarsit loc la particular,asa imi fac griji ca e prea aglomerata .Ei am si eu piticii mei.Nu mai pot de cald voi cum mai rezistati fetelor?

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Cu greu rezist, moldoveanca! dau drumul la aer..ma doare capu`, il inchid, curg apele de pe mine.. beau multe lichide, insa retin apa..Ma gandesc cu groaza la iulie si august, ca s-au anuntat temp de 40 de grade..
Moldoveanca, inca nu stii sexul bebelului? poate il afli marti..
Simo, nu iti fa griji de Ioanid (am citit pe undeva ce ai scris..)! stiu de el ca e un medic competent..verisoara mea naste la sf. lui iulie al doilea baietel cu el si e foarte multumita. Tot cu el a nascut si acum 8 ani..

Vine bebe
Burtik
Cristina 22+ cu

am uitat..de unde sa imi cumpar si eu chiloti de gravida? exista si tanga?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Kriss , de Ioanid nu-mi fac griji, eu sunt foarte multumita de el...vorbeam in general acolo ca trebuie sa avem incredere in medicul pe care ni-l alegem si dupa aia el trebuie sa aibe grija de BBlushii nostri...
Lenjerie de gravi, sutien, chiloti, eu am vazut la un magazinash langa Univ. Petre Andrei, exact pe colt unde au pus acum semafoare. Nu stiu daca au tanga , ca nu m-a interesat...si la lenjerie am aplicat metoda normale, dar cu 1-2 nr mai mari.

Simona 33+ Matei Hisham

Crash test dummies

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Simo, mersi frumos!
burtici, deschid un nou cap! va astept acolo!

Vine bebe
Burtik
Cristina 22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

quote:
Originally posted by oana_oana26

quote:
Originally posted by oana_r

neata fetele

va doresc la toate o sarcina usoara si bebei sanatosi.

m-ar interesa ,daca a facut cineva amniocenteza la dr. Iliev,cam cat costa.

Multumesc

21+ Anya si Matei

bebe2

oana si matei(12 NOV.2003)+BB2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos

Oana, eu am facut amniocenteza in ianuarie 2006 la iliev, dar vezi ca din cate stiu eu (asa era atunci) la iasi se lucreaza numai pe 3 cromozomi (18, 21 si mai nu stiu care) nu pe tot setul , asa ca mai bine ai face-o la Bucuresti
Legat de pret, nu ni s-a cerut o suma (adik analiza nu se plateste), i-am dat cat am crezut noi de cuviinta si pe urma am vb si la lab de genetica
Ce sa-ti spun, eu am avut o experienta f nefericita cu iliev in conditiile in care am fost pacienta lui 7 ani, asa ca sfatul meu e sa cauti alt dr
Sanatate si numai bine

Multumesc pentru raspuns.
amniocenteza este pentru o prietena care are 40 ani si i-a iesit risc crescut la dublu test 1/58 nu stiu mai multe sa-ti spun.

21+ Anya si Matei

bebe2

oana si matei(12 NOV.2003)+BB2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_alexa spune:

si eu sunt burtica de iasi...am aflat ieri k voi fi mamica si sunt foarte fericita....

Mergi la inceput