mamici de IASI
Raspunsuri - Pagina 21
![](images/user_woman.png)
Nonna76 spune:
Buna dimineata ! Astazi m-am trezit f devreme . A trebuit sa-mi iau analiza pentru urina si daca mi-a venit sa ma duc la baie asa dimineata , pina am cautat flaconul caci in ultimul timp parca am probleme cu memeoria, mi-a sarit somnul.
Asa ca profit de faptul ca baietii dorm .
Alynta nu-mi faceam mari problema ca ma umflu daca nu-mi atragea dr. atentia. Si eu am o burtica generoasa, sa nu-ti imaginezi ca-s vreo gazela. Am pus 18 kg chiar daca am mincat perfect normal. Si la sarcina trecuta metabolismul meu a fost dat peste cap dar mi-am revenit f repede in spital am dat jos 10 kg iar inca 5 intr-o luna si apoi celelalte usor , usor. Acum cu doi baieti nu am nici o sansa sa ma odihnesc mai mult.
Oana eu vreau sa termin bagajul mai repede -sapt asta daca se poate La vlad am nascut la 38 sapt si a fost bine ca la ora 6 dimineata cind am plecat la Iasi aveam bagajul facut.
Observ ca avem copii de aceeasi virsta.
Monica 33+ si Vlad
4ani
Nonna
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
kriss79 spune:
Buna dimineata dupa o pauza de DC
Eu am plecat sambata la mama in Bucium si a fost taare bine, ca sotul plecase la Sibiu. Asa ca sambata seara am fost la targul de oale din Copou si mi-am luat o bluzita ceangaiasca:)(cred ca asa se zice) care imi vine tare bine si pot sa o port pana la sfarsit. Nu stiu de ce dar mi s-a umflat numai piciorul stang, dar am mers mult pe Copou in seara aia si s-a mai desumflat..
Am mai facut poze cu burtik, le pun dupa amiaza!
Ieri am fost iar la targsi la film! Bine ca ieri a fost racoare si respirabil aerul..
Eu m-am gandit la un nume..acum sa vedem daca ramane asta..vi-l zic, dar sa nu mi-l "furati"Alessia Stefana!
Si mie mi-a mai dar dr sa fac pana la intalnirea urmat. sumarul de urina si inca o analiza cu h...dar nu inteleg ce e..seamana cu hemoglobina..dar nu cred ca despre asta e vb..o sa inteleaga dr. de familie, ca isi inteleg unul altuia scrisul aiurea
va pup
Vine bebe
Burtik
Cristina 21+
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alynta27/alynta27.jpg)
alynta27 spune:
Buna dimineata!
Nonna eu intru azi in 40 de saptamani si bebe sta acolo fara nici un gand! Vad ca tu l-ai nascut pe Vlad la 38 de saptamani! Sper sa scap mai repede de "bagaj", ca abia astept sa-mi cunosc minunea! Azi merg la control diseara! Tu cum ai nascut? Spune-mi, te rog, cum a fost! Eu vreau natural! Nu stiu daca ai inteles bine sau nu, dar bebe din burtica e primul!
Kriss esti o norocoasa ca mama ta sta in Bucium! Ai sa ai unde sa-ti scoti bebele la aer, ca intre blocuri e jale cu caldurile! Sa porti cu placere bluza! Asteptam pozele noi!
Alina-Mirela 39+ cu
DAVID
Poze burtica
Pozele mele
kriss79 spune:
Alina, hai ca mai ai putintel..iti doresc sa nasti cat mai repede si fara probleme!
Da, va avea unde sa zburde prin gradina la vara! Si noi stam tot la casa, dar nu avem iarba, ci pavele..si oricum e mica la noi gradina..
Am vazut la targ o gramada de gravidute, cred ca peste 30!
Vine bebe
Burtik
Cristina 21+
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alynta27/alynta27.jpg)
alynta27 spune:
Multumesc Kriss! E frumos numele ales pentru fetita!
Alina-Mirela 39+ cu
DAVID
Poze burtica
Pozele mele
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
ghinetz spune:
quote:
Am vazut la targ o gramada de gravidute, cred ca peste 30!
Cristina, exact asta am observat si eu la targ: muuulte gravidute. Cine stie, poate una erai tu...
Alina, mai e putin. O sa vezi ce zice dr. in seara asta. Stie el mai bine. Dar daca bb vrea sa stea acolo...nu cred ca e nici o problema.
Nonna, da, avem baietei de varste apropiate. Si se pare ca si bb din buritca se va naste cam tot odata cu al tau. O sa schimbam impresii despre cum ne descuracm cu doi. Mie acum imi e tot mai greu sa ma descurc cu Stefan. Vineri il trimit la socrela, dar am emotii. Nu stiu daca se va ocupa bine de el. Acum ma mai ajuta mama, ca sta la 3 blocuri de mine si mai doarme la ea. Tu de ce ai nascut la 38 de sapt.? Ai facut cezariana? Acum ce ai in burtica? O fetita sau tot un baietel?
Oana
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![](oac.gif)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
kriss79 spune:
Ghinetz, pai uita-te in poze sa vezi daca eram eu
Tu nu ai poze, ca sa vad daca erai:)
eu am fost cu mama si soacra
Vine bebe
Burtik
Cristina 21+
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
siminoc spune:
Buna fetelor!
Cristina, felicitari! Sa ai o fetita sanatoasa, norocoasa si frumoasa. Tati sigur o va adora!
Noi am fost vineri le dr. si bebelina nu s-a intors. Asa ca ma "paste" o cezariana.
Si cat as vre sa nasc natural! Da' cum o vrea DD!
Am primit si o veste buna: colul e lung si inchis! Deci, bebelina nu se grabeste, ceea ce ma bucur. Sa mai stea sa creasca si poate se si intoarce!
Io practic pot sa nasc oricand si n-am bagaju' facut. Mi-am facut o lista doar. Abia azi m-am apucat sa spal lucrurile copilului si maine le calc. Deci mai devreme de maine seara nu ma apuc de facut bagajul.
Pupici!
Simona+37 mamica de
Miruna
MAI AVEM 3 SAPTAMANI PANA LA MAREA INTALNIRE!!!
poze cu burtica si fara
mexxa spune:
Salutare ..salutare...daca tot primiti si mamicute aici sunt..nu mai scapati de mine
Kriss felicitari pentru fetita mult dorita.Tare dragut numele ales..sa il poarte sanatoasa!! Si multumesc ca azi ti-ai adus aminte de mine!!
Am vazut fetelor ca va plangeti ca nu aveti bagajul facut...sincer eu mi l-am facut in dimineata cand am plecat la spital...multe lucruri nu am luat pentru nu le-am vazut rostu...dupa ce am nascut mi sa adus tot ce am considerat necesar.
Oricum daca va pot ajuta cu ceva...sa imi spuneti.
Merg sa termin supica ca acusi mi se trezeste flamandu mic si e asa de mofturos ca acusi ne ies dintucii de sus.
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )
moldoveanca spune:
Alynta,sa-ti spun sincer nu a fost data sa nu ma duc la control fara sa-i pun in buzunar ,ti-am spus e de multe ori super ok cred ca e foarte aglomerata si cate o data o mai lasa nervii,mai ales daca o suni la telefon.Asta e ,ne obisnuim noi cu ea.Mai avem timp eu sunt abia in saptamana 25 ,nu ca tine ,maine-poimaine iti tii puiutul in brate.Sa-mi spui si mie te rog daca ea nu e cumva adepta cezarienelor.Si eu as vrea sa nasc normal daca o sa se poata.Iti multumesc mult pt raspun si bafta multa.
teo