mamici de IASI
Raspunsuri - Pagina 18
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alynta27/alynta27.jpg)
alynta27 spune:
Salutare!
Gabiarama multumesc de raspuns!
Alina-Mirela 39+ cu
DAVID
Poze burtica
Pozele mele
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
gabiarama spune:
Nonna , am stat 10 zile pt ca bb a avut putin de suferit dupa ce l-am nascut .S-a adaptat ceva mai greu cu respiratia si a stat o saptamina la terapie intensiva
Poze
alynta27 spune:
Gabiarama nasol ca a trebuit sa stai 10 zile! Bine ca acum e totul in regula!
Alina-Mirela 39+ cu
DAVID
Poze burtica
Pozele mele
Nonna76 spune:
Bine Gabi ca a fost totul bine pina la urma si asa va doresc sa va fie si de acum incolo.
Sper ca eu sa am ceva mai mult noroc si sa pot pleca mai repede acasa ca ma ingrozeste gindul ca voi sta in spital pe caldurile astea.
Voi cum suportati caldura ca eu m-am saturat de facut dus.
In legatura cu recoltarea de celule stem, dr mea a spus ca procedura costa in jur de 1000 euro care se pot plati in 3 transe iar stocarea costa cam un milion pe an .Dar eu ca desteapta n-am intrebat si la ce distanta se platesc cele 3 transe ( in 3 luni sau intr-un an de exemplu).
V-am pupat pe mamici ,pe burtici si pe copilasi.
Monica 33+ (Andrei) si Vlad-4ani
Nonna
kriss79 spune:
Burtici, se pare ca vom avea sanatoasa! Tre sa ne gandim la nume acum..desi tati spera sa fie totusi baietel..
Vine bebe
Burtik
Cristina
![](gravida.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Simo78/Simo78.jpg)
Simo78 spune:
Cristina felicitari pentru fetita mica! Sa va traiasca si sa traiti si voi sa va bucurati de ea.
Simona 32+
Matei Hisham
Nu e suficient sa apartii speciei umane ca sa fii om.
kriss79 spune:
Multumesc Simo!
L-am intrebat cum e mai bine sa nasc..a zis ca operatie din prima! stiam ca prefera cez..L-am intrebat daca a facut recoltare de celule stem, a zis ca da..acum mai treb. sa ne hotaram noi daca o facem..
Weekendul asta treb. sa ma gandesc la nume pt printesica!
Mai toata lumea imi spusese ca voi avea baietel..si imi cam intrase si mie in cap asta, nu zic ca nu-s si eu oleaca dezamagita..dar mi-a trecut repede..ce toanta pot fi!
Vine bebe
Burtik
Cristina
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
Nonna76 spune:
Felicitari Cristina pentru fetita, sa treaca timpul usor si sa te vezi cu ea in brate.
Ai sa vezi tu ce mindru o sa fie tati de printesa lui, asa cum sunt de altfel toti tatii de fete (toti vor initial baieti dar vor fi topiti dupa fetele lor). Noi suntem acasa patru fete si tatal meu e cel mai mindru tata din lume, nu are nimeni fete ca ale lui.
Vlad daca era fata il chema Mara iar pe Andrei-Agnes sau Adela.
Fetele care sunteti pe ultima suta de metri voua nu vi se umfla miinile si picioarele?
Eu pina acum nu am avut probleme dar de o saptamina doua ma simt mereu umflata, mai rau e ca m-a certat dr. -zice sa ma odihnesc mai mult si sa nu maninc sare. Dar cum sa te odihnesti cind eu abia de azi am intrat in concediu(sunt profesoara si stau mereu in picioare) si mai am si un nazdravan de patru ani care e innebunit dupa mami si nu prea vrea sa se joace cu tati.
V-am pupat.
monica 33+ (Andrei ) si Vlad-4 ani
Nonna
alynta27 spune:
Bravo Kriss! Sa fie sanatoasa! Eu cred ca tu trebuie sa decizi cum sa nasti! daca crezi ca mai bine pentru tine si bebe e sa nasti natural, trebuie sa o faci!
Mai ai timp sa te gandesti!
Noi am fost in Parcul Copou de doua ori in seara asta! O data cu sotul, pe la 6 si adoua oara cu finii, pe la 11 noaptea! Am ajuns la ora 00 acasa! E super noaptea in Copou! Asa de racoare si aer curat! Mai miroase si a tei! Super!
Noapte buna!
Alina-Mirela 39+ cu
DAVID
Poze burtica
Pozele mele
kriss79 spune:
`Neata!
Taica-su se astepta sa fie baietel..asta e..incercam la urmatorul sa iasa
Si noi suntem 2 fete la parinti, sor`mea era asteptata sa fie baiat si ai mei cumparasera totul bleu(se luasera dupa burta, cum a purtat sarcina samd, total diferita de cea cu mine)...cand colo, surprize:))
Da, Copoul e superb spre seara, de fapt si in centru, pe langa Mitropolie miroase a tei superb!
Alynta, dar nu ti-e greu sa mergi atat pe jos?
Burtici, beti multe lichide, ca si azi si maine s-au anuntat calduri mari de 34-35 grade!! Stai la umbra! va pup
Vine bebe
Burtik
Cristina 21+
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)