Acordeoane ...bune, bune
Raspunsuri - Pagina 5
numeioana spune:
http://community.webshots.com/user/numeioana Ia uitati acordeoanele mele!
Ioana
bebe?! - decembrie 2006
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
strumfi2004 spune:
Mmmm, Ioana ce apetisante ti-au iesit! Sa-ti fie de bine!
Gratiela, Mariuca si Stefu
www.versuripenet.ro/versuri/voltaj/crede/" target="_blank">crede
mariussimiuc spune:
Pot sa ma laud si eu ca am facut si papat Acordeoane chiar daca nu am poze? Is f bune,iar prietenii care erau in vizita au fost in extaz.
Miha si Robert
miria_cristina spune:
A venit si randul meu sa-i incerc!
Parca-l vad pe barbatul meu mancand!
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
antosit spune:
Fetelor daca la "snitele ministeriale" in loc de carne de pui folosesc file de peste iese ceva...bun?Ati incercat?
Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"
ghinetz spune:
Ioana, cu ce ai "umplut" acordeoanele? Cu sunca, sau si legume? Si ca sa iasa crocante ai desfacut putin folia inainte de a le scoate din cuptor? (arata suuuper!!! Ale mele nu erau asa crocante deasupra, dar au fost delicioase)
Oana 34+ Victor-Constantin si Stefan-Vladimir 4ani+
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
strumfi2004 spune:
Miha, da, poti, sa va fie de bine! Pupici la burtici! Au trecut greturile?
Anto, poti sa incerci tu si ne spui si noua cum sunt
Gratiela, Mariuca si Stefu
www.versuripenet.ro/versuri/voltaj/crede/" target="_blank">crede
numeioana spune:
Le-am umplut cu pastrama de porc si am desfacut folia cu 10 minute mai devreme ca sa se rumeneasca. N-am mai pus unt...
Ioana 3+
Vine bebe!!
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
antosit spune:
...aseara mi-a luat inima in dinti si am facut "snitele ministeriale" dar...am inlocuit carnea de pui cu peste-file!!!Au iesit dementiale, sotul meu care este mare amator de preparate din peste a fost super incantat.Incerca-ti cu incredere sunt minunate.Ca garnitura am facut cartofi natur si pasta de usturoi!
Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"
Balbina spune:
Anto, ce idee buna! Sa stii ca si eu ma gindeam sa inlocuiesc pieptul de pui cu peste, dar inca n-am incercat pina acum. Cu prima ocazie am sa fac si eu varianta asta.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
Implinita la 30 de ani
Lucrusoare pentru bb2