Bianca Brad, indoliata dupa fetita ei

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns escu spune:

Ba eu cred ca-i mondenitate, ca daca nu facea parte din lumea mondena pe cine interesa ca Ioneasca, a pierdut sarcina? (la nivelul asta de trafic)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Bianca a citit acest topic. M-a rugat sa va transmit acest mesaj:

"
from Bianca Brad
to Andreea Demirgian
date Mon, Mar 17, 2008 at 4:45 PM
subject link+mesaj
pentru mamicile de pe forum:
Cand cautam rapunsuri care sa ma ajute sa inteleg prin ce trec, am ajuns pe site-ul desprecopii.com, unde am dat de articolul despre "Durerea pierderii unei sarcini", pentru care am fost recunoscatoare celor care l-au tradus si afisat. Apoi am ajuns pe forum unde, cu surprindere, am gasit mesaje pline de compasiune, scrise de cateva mamici, fara sa stie daca eu le voi vedea sau nu! Dragi mamici, va multumesc, ca mi-ati fost alaturi cu gandul! Nu aveti idee cat de de mult m-au ajutat cuvintele voastre! Atat de mult...cu atat de putin! Va multumesc...va multumesc...va multumesc!"

Mai multe, in curand intr-un interviu obtinut in exclusivitate pentru DC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Habar n-aveam. Citisem cu vreme in urma ca era insarcinata si m-am bucurat asa cum ma bucur pt oricine care da o asa veste frumoasa.

Am citit si eu articolul, m-am gandit la bebele meu din burtica si m-am rugat la Dumnezeu sa fie bine in continuare, sa nu patim nimic. Cred ca e teribil de dureros, nu vreau sa aflu vreodata prin ce a putut sa treaca, prin ce au trecut atatea mamici care si-au pierdut bebeii... Si eu ii vorbesc fetitei, ii povestesc mereu ce se intampla in jur, imi fac planuri si cumpar hainute si jucarii. Nu e drept ce s-a intamplat Biancai...

Imi cer scuze de incoerenta, m-a bulversat total vestea si articolul m-a facut KO. Multa putere ii doresc iar fetita frumoasa din ceruri sa vegheze mereu asupra familiei ei de pe pamant.
Dumnezeu s-o odihneasca printre ingeri!

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Dar ati citit pe site-ul Biancai si marturiile celorlalte mamici aflate in situatii asemanatoare?Sint,vaaai,mai mult decit cutremuratoare toate.Incepind de la medicii care n-au dat doi bani pe viata ce-ar fi trebuit sa inceapa,ori pe sufletul mamelor...si pina la preotii care cu nesimtire crasa au dat afara din biserica o mamica al carei copil a murit,pe motiv ca-i lauza.Si n-are ce cauta in biserica.Eu am o aversiune fatzisa vis-a-vis de preoti.Iar asta ar trebui linsat pentru lipsa de suflet si omenie.
Pe 9 martie a fost ziua mamelor de ingeri.Oare ati vazut campania?In orasul meu,am participat si eu alaturi de o prietena ce si-a pierdut fetita.Si m-am bucurat ca al meu copil e linga mine si mi s-a rupt sufletul asculind povestile atitor parinti care trebuie sa inghita faptul ca "cineva" si-a dorit pentru el ingerasii ce-ar fi trebuit sa ramina alaturi de mama si tata.Ca nimeni,da Nimeni,nu-i pote iubi mai mult decit ei.Trist...groaznic chiar...infiorator...

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput