Bianca Brad, indoliata dupa fetita ei
Raspunsuri - Pagina 4
mcrissa spune:
sa-i dea putere sa treaca peste aceasta mare durere.nu stiu de ce viata ne incearca atat de greu
Mcrissa in asteptarea mormolocului
cris30 spune:
In ultima luna de sarcina!!!!!! Of Doamne! nu am cuvinte am ramas socata, sa-i dea Dumnezeu putere sa treaca peste aceasta tragedie.
aime spune:
ce mai stiti fetele?
m-as bucura sa aflam ca nu e adevarat...cata durere trebuie sa fie in sufletul ei....
aime
Alina spune:
www.gardianul.ro/2007/06/29/monden-c6/bianca_brad_isi_ocupa_timpul_cu_mutatul_in_noua_casa-s97092.html" target="_blank">Noutati despre Bianca Brad
Alina
claucia spune:
Revista Story bate campii, ecografiile si testele nu erau perfecte, dar daca nu stiu povestea de la sursa, mai bine ar fi sa nu publice nimic. Of
Fetita avea o problema la inimioara si se asteptau sa fie tratata/operata dupa nastere nu sa o piarda.
Pacat, sper ca are putere sa mearga mai departe. Sa o ajute Dumnezeu!
36 implinite am intrat in 37 Alessia Maria
bb mic
batool67 spune:
Am citit azi un interviu cu Bianca Brad in care ea confirma ca a pierdut fetita. Imi pare foarte rau ptr ca a pierdut fetita. Sa ii dea Dumnezeu putere ca sa treaca peste experienta asta teribila.
mira_m spune:
quote:
Originally posted by batool67
Am citit azi un interviu cu Bianca Brad in care ea confirma ca a pierdut fetita. Imi pare foarte rau ptr ca a pierdut fetita. Sa ii dea Dumnezeu putere ca sa treaca peste experienta asta teribila.
Esti ceea ce iti doresti sa fii....
In ce revista? imi pare asa de rau, speram sa nu fie adevarat!
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
AM T'EI ANI!!!!!!!!!
Maadi spune:
La emisiunea lui NASU de aseara, era invitata si Bianca Brad, care arata foarte bine, era insarcinata in aproape 5 luni, urmand sa nasca in octombrie. Daca este asa, nu prea cred ca avea cum sa piarda o alta sarcina acum cateva luni.
Cred ca era in direct, nu cred ca era reluare emisiunea.
A mai vazut-o cineva?
Pupici,
Maadi si Calin (19.07.2003)
mira_m spune:
quote:
Originally posted by Maadi
La emisiunea lui NASU de aseara, era invitata si Bianca Brad, care arata foarte bine, era insarcinata in aproape 5 luni, urmand sa nasca in octombrie. Daca este asa, nu prea cred ca avea cum sa piarda o alta sarcina acum cateva luni.
Cred ca era in direct, nu cred ca era reluare emisiunea.
A mai vazut-o cineva?
Pupici,
Maadi si Calin (19.07.2003)
Emisiunea e din octombrie sau noiembrie!
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
AM T'EI ANI!!!!!!!!!