Bianca Brad, indoliata dupa fetita ei
Bianca a trecut recent printr-o experienta cutremuratoare. Bianca a pierdut cel de-al doilea copil, o fetita, in ultima luna de sarcina. Revista "Story" a dezvaluit in ultimul numar ca aceasta a suferit un soc atat de puternic, incat a fost nevoita sa treaca printr-o perioada de recuperare departe de casa in care ii pregatise deja micutei camera. Trauma a fost cu atat mai mare cu cat nimeni nu si-a putut explica tragedia petrecuta la sfarsitul lunii mai, mai ales ca toate analizele si ecografiile facute pe perioada sarcinii au fost perfecte.
Bianca, fii tare; suntem alaturi de tine!
Raspunsuri
moniboni spune:
am citit si eu in presa astazi...brrrr..
Chiar ma intrebam daca a nascut. Saraca..
mamica de rockerash
mandyksch spune:
Nu am stiut, mi s-a facut pielea de gaina acum ca am citit aici. Sa ii dea Dumnezeu putere sa treaca peste aceasta trauma.
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
Edit: nu am gasit pe Net nimic. Dumnezeule oare ce s-a putut intampla?
blueeyes2003 spune:
Imi pare foarte rau! Doamne,oare de ce se intamla astfel de lucruri?
Ii doresc multa putere sa treaca pestea aceasta durere!
Mirela
Come on baby!
flori76 spune:
Off,Doamne,incredibil....Saraca,imi pare tare rau pentru ea
Flori
------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.
Noi
mira_m spune:
quote:
Initial creeata de oanaDo
Bianca a trecut recent printr-o experienta cutremuratoare. Bianca a pierdut cel de-al doilea copil, o fetita, in ultima luna de sarcina. Revista "Story" a dezvaluit in ultimul numar ca aceasta a suferit un soc atat de puternic, incat a fost nevoita sa treaca printr-o perioada de recuperare departe de casa in care ii pregatise deja micutei camera. Trauma a fost cu atat mai mare cu cat nimeni nu si-a putut explica tragedia petrecuta la sfarsitul lunii mai, mai ales ca toate analizele si ecografiile facute pe perioada sarcinii au fost perfecte.
Bianca, fii tare; suntem alaturi de tine!
Oana
"Tragedia vietii consta in ceea ce moare intr-un om in timp ce traieste"
Ingrozitor, totusi eu sper sa nu fie adevarat, mai cu seama ca am cautat articolul dar nu l-am gasit!
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
AM T'EI ANI!!!!!!!!!
Candy spune:
Daca se confirma, e foarte trist si-mi pare teribil de rau de ea. E una din vedetele care-mi plac tare mult. Ii doresc putere sa mearga mai departe, stiu ca are un baietel tare scump, Luca.
Unde ai citit, ai cumparat revista de la chiosc sau ai citit pe net? Nici eu n-am gasit o astfel de stire.
God, if I can't have what I want, let me want what I have.
Mara76 spune:
Chiar am vazut-o acum cateva saptamani in oras si m-am minunat de ea ce frumoasa e si ce bine ii sta gravida. Groaznic!
dordia2000 spune:
Mai fetelor...dar nu e curios cum de nu a aparut nik in celelalte reviste??? Chiar sa nu fi rasuflat aceasta stire??? Eu inclin sa cred ca nu e adevarat si ca totul e o minciuna sau o greseala.
Sa dea Domnul sa am dreptate ca taaare rau mi-ar parea sa fie adevarat!
Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Cele 2 surioare, in final invingatoare "Dordia-Violeta"