Grup de suport pt. slabire 5 kg. (10)
Raspunsuri - Pagina 20
MsLara spune:
Laura72, multumesc de sugestii. O sa imi pregatesc de acasa cand am timp seara... Cum iti merge cu dieta, ca eu de obieci in 2 zile scapam de primul kg, dar vad ca de data asta inca nu...dar perseverez!
Pisimuky felicitari!!!

Sper ca in curand sa anuntam si noi (cele mai noi la dieta)succese ca ale tale!
Moira, te rog sa ma treci si pe mine in listuta, poate ma ambitionez mai tare: vreau sa trec de la 50 kg la 46 kg!
Mihaser si eu dau examen pe 8 si 9 septemebrie! Mult spor la invatat!
mihaser spune:
Salut!
Fetele am 61,6...
. In sfarsit mai am un pic pana la target!
Laura vad ca a dat rezultate...cu toate ca eu nu m-am infometat si nici nu am baut 2 litri de apa asa cum trebuie. Nici sport nu am mai facut! Dar o sa fac din septembrie.
Lara tot ptr expert contabil? Spor la invatat si tie!
Va pup si la cat mai putine kg!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2 we are waiting!
It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"
mihaser spune:
tot eu sunt!
azi am ascultat www.youtube.com/watch?v=OoBVdcadDxk" target="_blank">piesa asta! 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2 we are waiting!
Moira spune:
Pisimuki, Mihaser, felicitari! Ati primit floricelele bine meritate! Va rog sa va atingeti targetul luna asta, ca doar mai aveti 1, respectiv 2 kg, ca sa apareti pe prima pagina drept model ca se poate, alaturi de celelalte fete care au reusit.
MsLara, te-am trecut pe listuta si astept sa trec floricele in dreptul numelui tau.
De azi incep pilates si va spun daca da rezultatele pe care le anunta!
De asemenea, o propun pe Pisimuki pentru castigatoarea lunii august!
Moira
gusta spune:
Neatza.
Moira acum am vazut lista si la mine cred ca este o greseala.Stiu ca am inceput la 77,5 kg si in momentul de fata am 65kg.Cred ca am cam multe floricele.Pune niste bile negre ca sa mobilizez si sa ma trezesc cu picioarle pe pamant ca cam am dat-o prin tampenii in ultima perioada.
Marilena si Mara Augusta
laura72 spune:
Moira vreau o floricica.am scazut 1,200kg.
Miha,Pisimuc bravo,felicitari.
fetelor urcatul a 4 etaje de vreo 5 ori se pune ca sport
,daca da declar ca fac sport.
va puuup si fug sa gasesc mobila pt camera lui George.
LAURA SI GEORGE-STEFAN(22 04 2005)
Poze:http://new.photos.yahoo.com/grgsc_laura
MsLara spune:
Multumesc Moira, de acum sper sa raportez doar kg in minus!
Peste 2 ore intru in concediu
si o sa-mi fie mai usor sa controlez ce mananc.
Mihaser, da tot pentru experti contabili
si mai am inca destul de studiat!
mihaser spune:
Salut!
Moira multumec ptr floricica! M-a motivat! Inainte sa bag in mine ma gandesc la floricica si ma opresc...ieri am fost la market si cand am ajuns acasa am renuntat la prostul obicei de a gusta din tot ce am luat! 
Laura multumesc pentru felicitari! felicitari si tie! tine-o tot asa!
gusta mi-ai promis ca nu te apuci de prostii! sunt cu ochii pe tine!
Mslara felicitari! si eu mai foarte mult de studiat...abia m-am apucat de grile...luni incep cursul...daca ai nevoie de ceva scrie-mi pe PM sau email. Spor la treaba!
La cat mai multe dive
pe aici!
Ps eu mereu il terorizez pe sotu cu melodia aia give me the food 
Bebe 2 we are waiting!
udia spune:
Moira te rog inca o floricica.Abia acum dupa o luna am reusit sa mai dau un kg.Fetelor spor la slabit.
MsLara spune:
Dragele mele, eu inca nu am success cu dieta. Am mancat cu grija, mai putin decat pana acum si numai pana la ora 18.00 dar nu am scazut nici un kg. De dimineata parca batea acul de la cantar sub 50 kg dar sigur nu era la 49
.
Nu stiu de ce "nu merge"
... in fine, tot inainte!
Mihaser si eu incep luni cursurile , dar de miercuri plec in concediu
(ca era planificat inainte sa ma hotarsc sa dau examen...). Dar stau doar o saptamana si imi iau cartea de grile cu mine
!
Asa ca din 24 sunt din nou pe baricade si daca putem face schimb de experienta...cu cea mai mare placere!

pentru fetele cu minus la cantar!