Mamici de Ianuarie- Februarie 2008 (7)
Raspunsuri - Pagina 9
mariana_1976 spune:
Fetele ma scuzati ca intru pe la voi...
Flaviutza ce bine-mi pare ca te-ai inscris in grupul zuzelor! Felicitari pentru...decizie!
Laura condoleante pentru trecerea in nefiinita a socrului.Te urmaresc din umbra si ma gindesc mereu la tine.( asa fac si celelalte mamici de ghiocei!)
Irlandeza imi pare rau ca nu te simti okay.Cu greutatea cum stai? Sper ca aceste stari de voma sa inceteze si sa nu evolueze spre Hyperemesis Gravidarum.
Mariana
mami de Monica, Matei, Markus si Magda
Miutza spune:
Multumesc mult pt primire si pt urare, sper sa fie totul bine.
Din pacate, nu s-a vazut la eco (intravaginala) decat sacul gol, e prea devreme se pare. Mi-a dat dr Duphostan si aspirina 100mg (adica doza ff mica) si no-spa pt durerile de burta cand le am. Eu am avut o sarcina oprita in evolutie la 17 saptamani de care inca mi-e f greu sa-mi amintesc. Va puteti imagina cate scenarii as putea sa-mi fac, insa a propos de optimismul pe care ni-l recomandau fetele, eu mi-am propus sa ma bucur de aceste 9 luni, sa ma las rasfatata, alintata, sa comunic cu bebe si multe alte lucruri frumoase. Nu stiu ce va fi, am venit un pic dezamagita, speram sa vad un puncticel acolo, ceva... stiam insa ca e posibil si sa nu se vada nimic.
Va pup si va doresc muuuuulta sanatate voua si bebelusilor!
5 sapt si 3 zile
Miutza
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by kalosalina
Eu asa am tot auzit ca pana pe la 12 sapt se face eco intravag. Acum depinde si de doctor...iti face ce vrea el...
A venit Bebica!!!
6+
Mie la 8 si 9 sapt. mi-au facut abdominal si se vede f. bine.
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru
9+
irlandeza spune:
Alina023 ai avut mare noroc. Eu la prima sarcina din cauza stresului in 2 ore am pierdut sarcina, iar la a doua sarcina doar l-am ajutat pe sotul meu sa duca o masa dintr-o camera in alta si un fotoliu si in cateva zile am pierdut-o si pe asta. Acum la a treia, m-am invatat minte. Nu mai fac nimic, nici macar o plasa mai grea nu duc si mi-am luat si concediu medical de vreo 5 sapt. acum si inca mai stau cateva acasa ca sa ma asigur ca totul v-a fi bine.
Asa ca ,dupa cum vezi, suntem diferite, si ce e bun pt. una , nu inseamana ca e bun si pt. cealalta.
Noi 2 singurei
9+
Gina M spune:
Buna dimineata burtici,
Urez Bun venit noilor gravidute printre noi.Va doresc o odisee, plina de amintiri frumoase.
Irlandeza - imi pare tare rau sa vad ca starea de rau nu ti s-a ameliorat.Chiar daca vomiti, imediat dupa aceasta, cauta sa papi si sa bei cate ceva.Aminteste-ti ca' daca , mentii mancarea pentru 10 minute corpul, reuseste sa-si traga toate proprietatile necesare.
Sarcina aceasta la mine, este diferita de celelalte!Doar dimineata imi este rau.Astazi, inainte de a apuca sa pap/beau ceva m-am chinuit tare rau. Stii tu bine despre ce vorbesc nu?!
Dupa aceasta, mi-a facut sotul un sandwich sanatos, am papat, am baut o cana de orange juice iar acum, imi este mult mai bine!
Foarte curand puisorii, vor incepe sa miste si o data cu aceasta si starea de greata/voma, se va ameliora/dispare.Capul sus si rezista caci, nu mai este mult.
Gina 10w&4d
Poze - Recente BB#3 & My Baby Development!
flaviutza spune:
Mai fetellor...IRLANDEZA..restul ...cu riscul de a ma face de ras (eu) si a lesina de ras (voi) ce Doamne iarta-ma tot povestiti voi acilea ca BAGATI in vagin?
ce s-a mai inventat in astia 3 ani de cand eu nu mai sunt la curent?
Alexia 02.05.2004(filmulete)
mami si Ale
Miutza spune:
Am uitat sa va spun ca Dna Dr m-a chemat din nou peste 3 sapt. am venit insa dezumflata ca nu-mi da voie sa continui sportul pana nu se "prinde" bine doar plimbari... dar asta e, de dragul puiutzului, am s-o ascult!
Miutza
Miutza
irlandeza spune:
Flaviuta, e vorba de utrogestan, care ajuta la sustinerea sarcinii, se poate lua oral sau vaginal, dar oral da stari de somnolenta si greata, asa ca dr. a zis sa le iau vaginal. Am pierdut doua sarcini, asa ca acum am un trat. de sustinere.
Mariana, cred ca ai dreptate despre ce ai scris. Dr. a zis ceva cand am fost la urgenta , ca as avea o sarcina "nu stiu cum" ca n-am fost in stare sa ascult nimic de rau ce-mi era. Si amslabit 2-3 kg de cand sunt insarcinata. Am cautat pe net, si intradevar ma regasesc in descrierile facute acolo.
Gina, stiu prea bine despre ce vorbesti, problema mea e ca nu reusesc sa mananc nimic, doar o felie de paine prajita cu gem , si apoi o dau afara. Altceva nu pot manca. Cred ca o sa merg din nou la spital.
Noi 2 singurei
9+
Miutza spune:
Irlandeza daca tot esti in irlanda, incearca sa bei ginger ale, face ff bine, chiar iti taie greata. eu am baut enorm de mult pt ca era unica bautura care ma linistea. si inca ceva ce la mine merge: cate o lingurita de suc de grapefruit la 15 min. dar neaparat sa incerci cu ginger, eu de la irlandeze am aflat si desi era acidulat beam de cate ori imi era greata (adica in fiecare zi). este unul anume la cutie argintie, scrie organic pe ea si gasesti la body shop (sper sa mai fie). ala e cel mai bun. mai e si la sticle de 1,5 l sau 2 l in orice supermarket. sper sa-ti fie mai bine!
Miutza
geo_ionita spune:
Si mie imi pare rau ptr BUBU si IDRA, sa le ajute D-zeu sa fie din nou fericite si cu bb-ei sanatosi.
Bun venit noilor zuze, multa sanatate si sa auzim numai de bine!
Georgiana