Mamici de Ianuarie- Februarie 2008 (7)
Raspunsuri - Pagina 27

adinag spune:
 Si fetita mea (are 3 ani si 10 luni) isi doreste tare o surioara (preferamente) sau un fratior, principalul sa fie ea sora cea mare...
Ei i-am spus deja, am inceput asa s-o intreb, daca mai vrea? Daaaaa... Si ca poate este bb la mami in burtica, dar mergem la doctor sa se uite cu un televozor anume in burtica sa vada daca este acolo sau nu. Dupa o perioada, dupa ce am fost la dr, i-am zis ca este. Ce de bucurie pe capuö ei!!!
In fiecare zi vorbeste cu burtica si o pupa, si nu vroiam sa-i spun abia cand se vede sau sunt eu mai greoaie, incat sa asocieze mai mult chestii negative cu bb care vine. Si daca ar fi sa fie ceva, oricand se poate intampla, atunci sunt sigura ca voi gasi un mod de-ai spune incat sa inteleaga si sa accepte. Nu subestimati copiii la acest capitol, au un mod mult mai natural de a privi problemele vietii!
Adina 11+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Gina M spune:
 Fetelor, ca tot vorbiti despre exercitii, cititi mai jos ceva interesant:
Ar fi o idee buna sa incepeti sa invatati exercitiile Kegal (contractii ale zonei pelviene si vaginului) si sa faceti cite 25 pe zi. Acest gen de exercitii le puteti face in orice loc si nu trebuie sa mergeti la sala de gimnastica...Sunteti blocata in trafic, spalati vasele, sunteti intr-o sedinta plicticoasa...acum e timpul sa faceti ceva util pentru dvs... practicati niste exercitii Kegal. Acest gen de exercitii intaresc musculatura zonei pelviana si vaginulale. Ca sa faceti un exercitiu Kegal, incercati sa intariti muschii din zona vaginala si anala pentru 8-10 secunde. Nu intelegeti? Practicati oprirea jetului urinei cind stati pe toaleta! ![]()
Poze - Recente BB#3 & My Baby Development!

adinag spune:
 Da Gina, asa-i, exercitiile Kegal sunt fff importante (mai ales in timpul sarcinii). Printre altele previn si incontonenta post nastere...
Adina 11+

geo_ionita spune:
 Buna, fetele!
 Eu momentan nu am pofte...cu toate ca mi-ar placea sa imi necajesc putin sotul pe la 12 noaptea ![]()
ca " VREAU GOGOSI SAU POFTESC LA INGHETATA!!"  Dar pana la urma ce am cu el saracu' ca e si el obosit dupa o zi de munca!! Ce rea sunt!
La ce dr. mergeti??
Georgiana

AngeliquedeS spune:
 Vreau sa ii urez grati.elei 
 La multi ani, sanatate, sarcina usoara si un bebe sanatos, mancacios si somnoros!  

Pupici, 
Angelique 
 11+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
, bebe  

Mare, Munte, Flori

grati.ela spune:
 Multumesc muuuult! este prima urare!
si chiar aveam nevoie de o vorba buna...sunt un pachet de nervi...mi s-a terminat tonerul si aveam de scos 100pag cu subiectele pt exam de maine dimineata, sunt stresata pt ca trebuie vreau sa renunt la functia di condushiri care a ajuns sa-mi toace creierii si mi se spune ca nu e momentul, dar eu nu mai suport...vreau sa-mi vad de bb...off! cu Ozi n-am avut pitici pe creier!

adinag spune:
 Gratiela, LA MULTI ANI!!! Si lasa nervii, ca nu -i plac lui bb...
Poate scapi tu cumva!!!
Iti doresc o zi frumoasa!!!
Adina 11+

gabriela_s spune:
 buna dimineata gravidute...
nu mai sunt borto,sunt o fosta mamica de ian feb 2007 si citind pe la odisee nu am putut sa nu  ma opresc si la voi...
imi aduc aminte  ce traim si eu exact acum un an in perioada asta,greturi,pofte...vroiam sa va incurajez,pe cele care se simt poate mai rau...sa stiti ca o sa uitati de ele mai repede decat credeti,chiar pana la sfarsitul sarcinii!!!ce urmeaza in al 2 lea trimestru de sarcina este deosebit,este perioada cea mai frumoasa din sarcina,bebe incepe sa miste,se mareste,dar nu atat de mult cat burtica sa va incomodeze,veti vedea ce perioada frumoasa va asteapta.bucurati-va de burticile voastre,este o perioada minunata din viata unei femei!
eu am fost o graviduta fericita si acum sunt o mamica fericita!
aveti grija de voi!
Adriana Maria
 *iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*
//pozele noastre 
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">
filmulete cu fetita mica in burtica  //www.desprecopii.com/info.asp?id=1080" target="_blank">Nasterea unei stele//

Carmilia spune:
 Neata la toate zuzele!
A mea nu e prea buna,am inceput-o cu pupatul budei.Si aseara la fel,dupa ce am mancat.Si ma doare si capul de crap.
Este cineva in situatia de incompatibilitate a grupei de sange?Eu am 01 si tati B3.Stiu ca se face ceva,dar nu stiu cand.Stie cineva?Mi-e teama ca dr.meu nu imi spune,iar la dr.Tutunaru ajung abia in sapt.14.Si daca ma gandesc bine,mai sunt cateva analize importante de facut pana atunci,nu? 
Sa aveti o zi buna!
Carmilia 
9+

laura_dimitris spune:
 LA MULTI ANI GRATIELA !!!!!
SANATATE MULTA IN PRIMUL RAND SI SA-TI DEA DUMNEZEU TOT CE-TI DORESTI TU !!!!!
Noi i-am spus deja lui Dimitris (4 ani) ca va avea un fratior /surioara... Nu de alta... dar, practic din cauza lui si pentru el facem al doilea copil.... Ca daca era dupa noi... ne mai gadeam cativa ani... cam pana intram eu la menopaouza...
. Asa ca practic, dorinta copilului si un oarece accident, pentru ca sa ramai in ziua a 9 de la ciclu este mai putin probabil,... nu?!
Va marturisesc ca eu ma bucur ca i-am spus lui Dimitris pentru ca-l pot santaja cu orice... Plangi ?! - o sa inceapa si bebe din burtica sa planga ! In momentul urmator isi inghite lacrimile...
Nu va mai spun ca nici nu mai viseaza sa -l iau in brate... Brusc nu mai este niciodata obosit si nu-l mai dor picioarele sa urce la etajul 2.... Si altele !!!! Oricum, mi se pare extraordinar cum a reactionat baietelul meu la vestea data.
Kossir,... si eu am avut o strangere de inima ca va trebui sa-i acord atentie si "altcuiva" in afara lui Dimitris.... Nu stiu cum voi proceda... Dar, ma gandesc ca o rezolvam noi si p'asta.... Doar atatea mame au nascut de doua ori. 
Oricum, mi-as dori tare mult sa nu-i las celui de'al doilea impresia pe care mi-a lasat-o mama mea mie atunci cand s-a nascut sora-mea.... Toata viata am avut senzatia ca sunt pe locul 2 in inima ei..... 
Fetelor, va rog mult,.... spuneti-mi si mie cum pot sa-mi schimb semnatura... sa ma dau si eu mare ca sunt gravida si sunt in 6 saptamani...????
Laura mama lui Dimitrakis