Mamici de Ianuarie- Februarie 2008 (7)
Raspunsuri - Pagina 22

creata2008 spune:
quote:
Originally posted by AngeliquedeS
Creata, bine ai venit printre noi! primele 10 mesaje iti sunt moderate si apar mai tarziu, grabeste-te sa scrii ca sa intri in normal. sa ne dai datele tale, adica data nasterii, ultima menstruatie si data probabila a nasterii.
Bine v-am gasit! Nu-i bai, sa ma modereze, ca-s obisnuita! ;)
Datele mele sunt pe drum... 9 decembrie '78, 16 aprilie si undeva intre 21 ianuarie si 15 februarie - data nasterii. Inca nu stiu sigur-sigur, cand aflu ceva concret, va anunt! M-am programat la o prima ecografie, sa il vedem cu ochii nostri, sambata. Iar doctorul e decis de mult timp - dr. Dracea, de la Giulesti. La ea o sa ma duc pe 17 iulie.
Nu ma grabesc, ca atare voi fi activa pe forum in masura in care ma bag in seama cu voi. Ca vesti de la mine nu prea vor fi intre 9 iunie si 17 iulie.
Va pupa creata!

mav spune:
 Kris
 eu nu stiu despre ce poza vorbesti.... dar tu poti sa verifici!
 (Atunci au fost si jone, madamsadamy, fiquelle.... de ele iti amintesti? Eu am stat mai retrasa si am si plecat mai repede, ca imi displacea total fumul, dar noi doua am si vorbit.... Esti haioasa ca nu-ti amintesti, vezi, asta e semn ca ti s-au gravidit neuronii!
)
Micsunea... ce pot sa-ti spun, in legatura cu "sustinerea", este ca daca embrionul este viabil, iar problemele sunt doar hormonale si se pot rezolva prin tratament, voi avea inca un bebe. Daca embrionul e cu probleme (de ex genetice), sarcina se va opri in evolutie, cu toata sustinerea. Asta tot zic eu: sunt consienta ca exista si varianta de a iesi din cursa, dar trebuie sa fac tot ce pot, sa ma asigur ca nu pierd si sarcina asta... dintr-un motiv pt care as fi putut lupta. Sper ca ai inteles acum, daca nu cumva am batut campii...
6+ Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

ancadragoman spune:
 Mav tie ce eco ti-a facut cand a spus ca nu se vede embrionul?
anca  
18+
Maria
poze 
www.protv.ro/stiri/social/doliu-la-clinceni-o-femeie-si-pruncul-ei-nenascut-au-fost-inmormantati.html" target="_blank">SA IL AJUTAM PE FLORIN!!!!!

AngeliquedeS spune:
 Mav, de Dana, Ionela si Madalina imi amintesc, insa de tine nu... 
 Dar lasa ca prefer sa ne intalnim noi in parc decat in fumul ala nenorocit de acolo...
Pupici, 
Angelique 
 11+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
, bebe  

Mare, Munte, Flori

nuchi spune:
Va salut si am o intrebare: valoarea betahcg-lui de 1909 este buna tinand cont ca am avut UM pe 1 mai si analiza am facut-o pe 4 iunie, deci la 5 saptamani? Atunci am facut si eco dar nu s-a vazut nimic. Acum un an am mai avut o sarcina oprita din evolutie la 7 saptamani si-mi este tare frica sa nu se repete povestea.

mav spune:
 nuchi, valoarea este foarte buna! pt linistea ta, e bine sa repeti analiza la 48 de ore; valoarea aproximativ se dubleaza, in primele saptamani de sarcina. Bine ai venit!
Anca, ambele ecografii au fost facute cu sonda intravaginala. Ai vazut pozele?
Fetelor, eu ma retrag pt moment, trebuie sa inchid calculatorul, ca-s moarta de oboseala. Daca ma mai simt in stare, mai intru pe seara, daca nu, abia sambata, ca maine sunt la Bucuresti.
Va pup! Sa fiti cuminti!
6+ Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

ancadragoman spune:
 Mav nu le-am vazut.
anca  
18+
Maria
poze 
www.protv.ro/stiri/social/doliu-la-clinceni-o-femeie-si-pruncul-ei-nenascut-au-fost-inmormantati.html" target="_blank">SA IL AJUTAM PE FLORIN!!!!!

micsunea spune:
 PT MAV/HGC
deci pentru tabelul de hormon HCG:
http://www.aly-abbara.com/echographie/biometrie/hCG_grossesse_tableau.html
LEGENDA
SA: saptamani fara menstruatie, adica numar saptamani de la UM cum spunem noi
J: numar zile de la ovulatie (SA*7-14 pt ciclu de 28 de zile cu ovulatie la 14 zile inainte de ciclul urmator)
Moyenne: MEDIA (valoarea medie obtinuta empiric, in urma masuratorilor de-a lungul timpului)
Zone de limite inférieure de la normale: limita inferiaora normala
Limite supérieure de la normale: limita superioara normala.
Dar eu cred ca trebuie verificata totusi evolutia hormonului si explicatiile trebuie primite de la medici. (eu m-am uitat pentru bubu si rezultatele ei erau in limitele acceptate ca normale, cu o singuta exceptie!!!)
Pupici,
Micsunea

kossir spune:
 Salutare zuzelor.
Gata, am facut tetul, esteeeeeeeeeeee, au iesit instantaneu cele doua liniute. Dar eu stiam de ieri, greturi, sete de moarte, ceva somn. Acum chiar mi-e rau. Greturi, mamanc si apoi mi-e rau. Bine macar ca nu vomit. Si azi ma doare si capul si n-am chef de nimic 
. Va citesc permanent si ma minunez in ce termeni vorbiti. Eu inca nu stiu la ce doctor voi merge, cand voi merge si ce va fi. Uneori ma sperii de ce citesc, alteori ma bucur, dar cel mai bine este ca aflu un milion de chstii. Desi sunt la a doua sarcina sunt o zuzaaaaaaaaaaa. La prima am avut o iminenta de avort, n-am aflat motivul sau daca a fost reala, cert este ca dupa cateva zile a fost ok si asa s-a terminat. Daca nu pun la socoteala placenta jos inserata si faptul ca lenesul meu a venit cu funduletul, nu s-a intors deci a trebuit sa fac cezariana si aia la urgenta, ma rog aventuri. Atunci eram in Craiova, acum sunt in Maroc, o fi mai bine, o fi mai rau!!!!!!!!
Oricum multumesc Cerului ca am descoperit situl si desi nu stiu sa ma descurc foarte bine prin el, v-am gasit pe voi si mi-e de ajuns deocamdata.
Va pupic pe toate, sarcini usoare, copii sanatosi
Carmen mami de Mihai
kossir

micsunea spune:
 Mav,
hai ca am priceput,
iti tin pumnii sa stii, ca sa se prinda BB cat mai bine si sper sa fie totul OK!
Micsunea