Voiam sa va intreb cu ce companii zburatzi voi din Madrid spre Romania??Eu am gasit la Blue Air dar pentru august pretzurile sunt destul de mari...voi cum procedatzi??
..shi te iubesc...
blue air este cel mai ieftin, cred.. insa intotdeauna trebuie sa-ti iei biletul cu multe luni inainte.. altfel te costa mult mai mult..
de exeu am luat
- in aprilie 2 bilete pt iulie cu 160 euro ro-belgia
- in mai 1 bilet pt august cu 175 euro..
voila!
s-auzim numai de bine! si
Chiar azi am gasit bilete pentru 7 august cu 175 de euro doar dus.. cu Iberia, shi escala la Milano.., iar la Tarom pretzurile depashesc 225 de euro..mai economic de atat nu cred ca o sa gasesc, asha ca le voi cumpara pe acestea.
Multzumesc tuturor pentru raspunsuri.
..shi te iubesc...
Noi am luat recent am luat bilete pentru septembrie prin Myair, Bucuresti-Barcelona vreo 250 euro 2 persoane dus-intors; zboara ziua.
La Barcelona mai zboara si Wizzair, din Bucuresti si Targu Mures, tot low cost, dar uitandu-ma la preturile pt vara nu mi se par asa de low, ba din contra.
Eu in primavara am fost de 3 ori cu ei la preturi super, si am vazut si pt toamna preturi incredibil de mici.
Din Barcelona am zburat si cu Sky Europe pana la Budapesta.
Noi am luat pt Mallorca bilete, ce-i drept le-am achizitionat din ian pentru august. Bucuresti-Dortmund (Wizzair) si Dortmund-Mallorca (prin Air Berlin) dus-intors aproape 200 euro de persoana. Mai ieftin n-am gasit nicio ruta.
Roxana si Catalin (5 iunie 2006)