Cu ce curat urmele de scotch?
Raspunsuri - Pagina 2
anda141 spune:
quote:
Originally posted by liliac1
Mai, dar cu Cif ati incercat??
Ca eu cu asta am curatat si altele mai "pacatoase" de pe usi si geamuri si s-au curatat fara sa ia si vopseaua.
Liliana& Andra-Maria
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
Cu Cif am dat din prima fara nici un rezultat. Se curata cu tot cu luciul de pe mobila sau vase.
Sa il ajutam pe Alexandru
Ashera spune:
Stiu ca trebuia sa folosim scotch-ul din hartie, chiar aveam in casa . Acuma, asta e. Usile sunt usi de interior, cred ca sunt din PFL, si au peste o folie care imita lemnul. Nu stiu cum sa explic mai bine. Daca zgarii usa, folia se rupe, si se cojeste. De asta nici nu pot sa frec cu ceva abraziv. Am mai auzit de benzina, o sa incercam wendul asta si asa.
30+
Christian
elenita spune:
Am curatat urmele de scotch de pe mobila cu guma de sters...da...am sters, sters si s-au curatat foarte bine!
Ashera spune:
Super ideea cu guma de sters !! Cum de nu ne-am gandit la asta ? Nu am acuma guma in casa, dar dimineatza cumparam radiere si ne apucam de sters . Maine va spun daca functioneaza .
30+
Christian
Ashera spune:
Merge cu guma !!. Dar, guma tre sa fie alba (ca aia colorata lasa urme). Si merge tare greu. Tre sa tooot stergi . Dar, am timp ca sunt in concediu . Multumesc inca o data .
31+
Christian
mama2011 spune:
Uleiul (cum s-a mai spus aici pe forum), curata foarte usor si fara frecat urmele de scotch transparent, cel putin de pe laoptopul meu (plastic) a mers foarte bine, cu spirt nu a mers.