de rasu plansu....help me cu un sfat,please!
Raspunsuri - Pagina 2
kossir spune:
Pastreaza-l. E al tau, e clar ca ti-l doresti, de ce te gandesti altcumva?
Sunt cam in aceeasi situatie, uite prin ce am trecut si trec eu. Am un baietel de aproape 8 ani. Sunt singura la parinti si totdeauna mi-am dorit doi copii. E groaznc singur cand esti adult. Dar niciodata n-a fost momentul pentru al doilea. Anul trecut am ramas insarcinata, aveam promisiune de angajare in cateva luni si m-am gandit eu, desteapta, cine ma angajeaza pe mine cu burta la gura. Am facut lucrul acela rau pe care o sa-l regret toata viata si nici o surpriza nici azi nu lucrez. Acu tot incerc, dar timid, adica Doamne ajuta sa se intample, dar noi ne ferim. Suntem de aceeasi parere si eu si sotul, adica vrem, dar ne e frica. Azi trebuia sa-mi vina ciclul, dar nu este
. Mi-e teama inca sa fac testul, mai astept, nu stiu daca sa ma bucur sau nu, si acum am o alta promisiune de angajare
. In sufletul meu imi doresc sa fie, daca e oricum nu se pune problema sa renunt la el, dimpotriva, dar mi-e friiiiica. Fiul meu se roaga in fiecare seara sa ii fac un fratior, sau o surioara, imi zice periodic ca poate e in burtica, nu am de unde sa stiu, el spera. Am 36 de ani, acusi 37. Ei ce zici? Felicitari!!!!!!!!!!!!!
Carmen, mami de Mihai
kossir
flaviutza spune:
So...fata o am la tara, ca sunt in examene! sotu il am la munca si in seara asta va manca fix cartofi prajiti ca io nu am chef sa gatesc si vazui jos subectu si imi facui pofta.
ce sa spun..sper sa nu ma bucur inainte de vreme,dar...fix ca la fi-mea: ioc greturi,nici macar asa in treacat...nema..ma simt in forma maxima. evident, pofte am..sper ca macar de data asta sa nu mai pun 30 kile pe mine...
de-abia ajunsesem si io la greutate normala..63 kile...cu dieta relativ ok, adica multe fructe si legume, iaurtele, ciorbite,fara cioco si cotofei prajiti cum spune fi-mea...
oare si de data asta sar de 80? sper sa nu...
Da, l-am vazut...cica e marisor si f bine pt 7 saptamani... si ii bate inima tare tare..ce naiba se auzea perfect! cum Dumnezeu sa-l mai trimiti la gunoi? ca nu mai e vorba de un ciorchine de celule,s-avem pardon...cred ca seamana a omulet cat de cat ,din cate vazui pe imaginea marita are niste tentative de picioare si un fel de coada..zici ca-i peste!
sa vedeti soc cand le-oi spune la socrii/parinti...nu-i bai ca sunt obisnuiti de data trecuta...
Ma duc sa pap manatarci...adica ciuperci din alea de padure...le-am cules ieri de la tara...
Alexia 02.05.2004(filmulete)
mami si Ale
strumfi2004 spune:
Flaviutza, te urmaresc de mult pe forum :), stii tu in ce sens - iti urmaresc postarile mai ales la parintii intreaba, astfel o cunoastem pe Alexia, stim cum ai crescut-o, dar mai ales ne-am facut o parere despre conceptia ta de a fi parinte - si unul bun. Asa ca nu ne dezamagi, please.
Si acum, la pct 1 nu-ti pot raspunde, insa sunt convinsa ca sunt persoane care o vor face ca se pricep.
Dar la 2 sunt experta :), desi stiu ca sunt mamici multe grozave pe forum care au crescut mai mult de 2 bebici mici: vestea lui bebe 2 in burtica a venit cand ne pregateam de prima aniversare a Mariei, urma cam in 2 saptamani. Nu am primit-o cu acelasi entuziasm ca la prima sarcina, si pe de departe de cel cu care imi imaginam ca o vom primi candva (cand Maria avea sa aiba vreo 3 ani); intotdeuna mi-am dorit 2 copii, eu nu am avut frati/surori si asta a fost si este unul din regretele mele.
Dupa o saptamana de gandire, timp in care am mers si la dr meu, cel care o adusese pe lume pe Mariuca (ne temeam ca e prea curand dupa cezariana de la nasterea ei) mi-am dat seama ca era cel mai bun lucru care se putea intampla la acel moment, singurul mare regret a fost ca a trebuit sa intrerupem alaptatul.
Asadar Maria avea 1 an si 7 luni, 3 saptamani cand s-a nascut Stefu - implicit tot prin cezariana. Nu o sa-ti spun ca e usor, dimpotriva, Maria era inca micuta, a suferit tare mult in saptamana in care eu i-am lipsit, fiind in spital, si apoi urmatoarele 2-3 luni, in special prima (atunci am cunoscut si eu depresia postnatala) au fost foarte grele - nu ma ajuta nimeni, doar tati in timpul lui putin liber. Si acum inca mai sunt momente dificile, mai ales cand ne incumetam sa plecam undeva la plimbare cu masina, pe distanta mai lunguta. Sunt momente cand plang amandoi deodata, rareori dorm in acelasi timp in timpul zilei - si atunci profit si eu, intrerup orice faceam si dorm cu ei, sunt 3 ani de cand nu am mai dormit o noapte intreaga, INSA NU REGRET ABSOLUT DELOC. Dimpotriva, cand ii privesc jucandu-se, hranindu-se reciproc, zambindu-si, luandu-se in brate si pupandu-se in fiecare dimineata la trezire, cand mi-o amintesc pe Maria spunandu-mi: "mami, Nunutz mege singulel!!", cand vin amandoi si ma pupa fiecare pe-un obraz, ma intreb ce m-as fi facut daca nu alegeam asa, ci altceva si nu pot duce gandul asta pana la capat, nu imi pot inchipui cat de mari mi-ar fi fost regretele.
Si inca ceva: Stafanut a venit parca cu atat spor si bogatie in familia noastra, atata bucurie si armonie, ne-a adus implinirea, si chiar am inteles zicala aceea "copilul vine cu painea sub brat".
Asa ca ma opresc si iti doresc din suflet o sarcina usoara, usoara, succes la licenta si sa auzim doar de bine!
Gratiela, Mariuca
si Stefu
Lala_D spune:
flaviutzafelicitari si sarcina usoara !
Si eu sunt la bb 2 , in 9 saptamani asa ca te asteptam cu drag la zuzele 2008.
Daca sarcina este de 7 saptamani nu prea vad cum ai naste tu in noiembrie
doar nu este o regula sa nasti prematur ![]()
Felicitari !
O zi excelenta tuturor !
Lala.
giulia71 spune:
FELICITARI!!!
Eu sper ca deja te-ai hotarat spre directia buna!
Sa cresteti mari si sanatosi!
Cat despre munca, las ca vine si aia, bucura-te de bbii tai!
Pupic
mami de Calin rasfatzat:)
flaviutza spune:
Strumfpi,multam de incurajari...
Lala...am numarat prost lunile...ufff..graba....
stai ca fac acum calculele...
mai un ochi in lucrarea de licenta,mai unul pe dc...acum caut sa-mi aflu dpn-ul...sa vad cum arata fatul...etc
mami si Ale
aissa spune:
In grupul de suport sa ma bagati si pe mine, sef de galerie daca e cazul! Felicitari si sarcina usoara! O sa fie toate bune, ai sa vezi!
Poze
flaviutza spune:
URAAAAA! doua surse diferite mi-au spus ca daca pun mana si iau licenta, intru in somaj si iau indemnizatie...noroc chior!
Multumesc Marius(desi putin probabil sa intre p-acilea)!
mami si Ale
Mariaa spune:
flaviutza ...nu-i pentru cine se pregateste ci pentru cine se nimereste ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Felicitari si sarcina usoara !!!
Mariaa
<< rabdarea este cheia fericirii >>
bertha spune:
Flaviutza, deci a fost inlaturat si ultimul obstacol: indemnizatia. Tati vrea, legea vrea, deci am hotarat!
Cand e DPN?
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze