Tocurile si sarcina
Fetelor , eu o viata-ntreaga am purtat tocuri , dar nu orice fel de tocuri , ci dintr-alea adevarate , de minim 8 cm ! Acum imi vine foarte greu sa ma dezvat , am mers intr-o zi fara tocuri , in slapi , cateva ore bune si-am urlat de dureri de spate !
Deci , ce ma sfatuiti sa port ? Ortopedice ? Tocuri mai joase ?
Raspunsuri
mioara2004 spune:
Eu te sfatuiesc sa porti tocuri cu care te simti mai bine.
Si eu port in mod normal tocuri mari, dar din luna 4 mi s-au umflat tare gleznele si ma durea spatele in regiunea lombara.
De cand am renuntat la tocuri si port papuci sport, acum chiar niste sabotei ca niste slapi, gleznele sunt ok si nu mai am deloc dureri de spate. O sa simti in timp, dupa cum se modifica centrul de greutate datorita cresterii burticii.
Mioara
35+
Doru Andrei
Sobi spune:
virgo, si eu port tocuri de cand ma stiu, la mine si papucii de plaja trebuie sa fie mai inalti un pic (in nici un caz slapi)!!! pana in luna 6 am purtat tocuri inalte, dar mai groase. dupa aia mi-am luat pantofi si saboti cu toc ortopedic nu foarte inalti, cam 5-6 cm si ma impac bine cu ei. important e sa te simti confortabil.
Andreea 36+
Vladut
POZE
Ashera spune:
Virgo, parca ma vad pe mine !!
cred ca nu am avut niciodata pantofi cu toc mai mic de 7 ! Si sa sti ca pana prin luna a 5-a, 6-a, am putut sa port tocuri (cu toate comentariile impotriva pe care le-am auzit). Insa, odata cu caldura si cu kg tot mai multe, am trecut la tocuri mai joase, si acum chiar la slapi (cu 2 nr mai mari
). O sa simti tu cand e momentul sa renunti la tocuri. 
30+
Christian
doradora spune:
si eu purtam toc, nu atat de inalt, dar nici nu era cazul de ceva mai jos. cand eram insarcinata insa s-au dus costumele mele pe apa sambetei, la fel si tocurile. nu se punea problema ca imi place, nu imi place, am avut o singura pereche in care incapeam, si aia lata si cu niste numere mai mare. am pus 18 kg, eram cat vaporul, intr-un final a ajuns sa nu mai imi pese ce haina pun pe mine, important era sa ma incapa.
chris +
alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri
virgo spune:
Multam fain . Da' eu tot pe tocuri stau , ca n-am altceva , deocamdata . Si "inaltimea" nu ma deranjeaza .
slimatei spune:
quote:
Originally posted by chris80
si eu purtam toc, nu atat de inalt, dar nici nu era cazul de ceva mai jos. cand eram insarcinata insa s-au dus costumele mele pe apa sambetei, la fel si tocurile. nu se punea problema ca imi place, nu imi place, am avut o singura pereche in care incapeam, si aia lata si cu niste numere mai mare. am pus 18 kg, eram cat vaporul, intr-un final a ajuns sa nu mai imi pese ce haina pun pe mine, important era sa ma incapa.
chris +alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri
foarte comica m-ai facut un pic sa rad probabil ca aasta era realitatea dar eu ma preocup tare pt. greutate deja sunt obeza.si voi naste in iarna cu ce ma imbrac? cat voi fi atunci?
stefania
12+
marybell spune:
si eu am purtat tocuri in timpul sarcinii cat am mers la servici, pana in luna a 7a, insa dintr-alea mai mici si mai patratoase, adica un pic mai stabile. e adevarat ca pe la 5,6 seara cand ajungeam acasa eram "rupta" si aveam picioarele umflate rau ![]()
Marybell si
Erik (23 dec 2006)
poze bb
varsta lui Erik
miky_mamica spune:
Hai sa-mi dau si eu cu parerea.......... eu vreau nu vreau trebuie sa port putin toc in primul rand pt ca merg la servici si am tinuta obligatorie office ( momentan ma incap sacourile si fustele de vara trecuta)si altfel nu ma simt bine. Daca nu sunt un pic pe tocuri parca nu sunt eu. Totusi va sfatuiesc sa mai diminuati un pic marimea tocurilor acum pe perioada sarcinii ( eu am 1, 58 si port numai tocuri inalte) ca sa nu aveti picioarele umflate, dar ca sa va simtiti confortabil purtati un picut de toc ca nu muriti!
Pupici
11+