Nelamurire
Am pus o intrebare de saptamana trecuta si n-am primit nici un raspuns poate pentru ca se raspunsese suficient pe tema respectiva.
Si totusi eu, am nevoie de un sfat si inca urgent!!
Ajutati-ma si pe mine care puteti!
Fetelor, care aveti masina da spalat vase medie sau chiar si mica!!!!?
Spuneti-mi in ce consta diferenta intre ele?!
Tavile de la cuptor le pot spala in ea sau imi trebuie neaparat una mare.
Ma intereseaza diferentele, ca la mine in bucatarie nu pot baga una mare cum imi doream.
Si care este cea mai complexa? Adica, sa aiba programele cele mai multe sau bune?
La mine se gateste ca la cantina si nu mai fac fata! Acuma, ca l-am convins sa-mi ia macar sa-i zic si ce, ca sa nu ma trezesc ca n-am rezolvat problema decat pe jumatate.
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
Raspunsuri
simsimona spune:
De ce nu pui aceasta intrebare la subiectul despre masinile de spalat vase?
Eu nu am inca, dar am studiat problema si o sa-mi cumpar una mare ( de 60 cm) tocmai ca sa incapa si tavile. Acuma, depinde ce fel de tavi ai, ca unele sunt mai inguste si poate incap. Problema cea mare eu cred ca este daca le spala masina...???!!! Am inteles ca unele masini (Beko zicea cineva) nu spala cratitile arse.... Iar tavile, daca faci friptura, cartofi la cuptor, se ard!
Eu acum m-am hotarat la un Bosch de 60 cm (dar, pana-i vine randul cu banii, poate ma razgandesc...).
miria_cristina spune:
Am inceput topicul exact cu explicatia ca am mai pus intrebarea si la cel despre masina de spalat vase, dar am asteptat mult si bine sa intre cineva sa-mi raspunda, poate pentru ca cei care au avut ceva de zis au raspuns la subiectul respectiv.
In afara de asta, am specificat ca n-am loc de masina mare, deci....tot n-am rezolvat problema!
Cum sunt cele mici si medii?
Ce poate intra in ele?
Care au programe complexe?
Si ce mai stiti.
Oricum, SIMSIMONA multumesc pentru raspunsul tau chiar daca n-are legatura cu ce-am scris eu initial.
ni-na spune:
Am bagat in aceiasi tura vasele folosite , tava de friptura si ceaunelul de mamaliga.A fost un experiment,insa ceaunelul l-a curatat pana aproape de fund iar pe tava a mai ramas o urma mica de la un cartof lipit.Am masurat acum si incape intr-una de 45 cm latime tava de la aragaz normal,daca o pozitionezi oarecum pe diagonala.Cand mergi sa o cumperi roaga unul dintre vanzatori ,tu avand dimensiunile tavilor de acasa,sa faca o simulare la felul cum le asezi...
ni-na spune:
Am uitat,experimentul l-am facut pe o masina ieftina,un electrolux de 1000 ron,aici unde lucrez vand numai electrocasnice scuuuuuuumpe,iti pot da n pagini de caracteristici insa in esenta fac acelasi lucru:spala impecabil vesela ,tacamurile si paharele,mai bine sau foarte bine tavile si ceaunele.Tu iti stii casa si bugetul...
Nicoleta
miria_cristina spune:
Exista un program de 70 grade?
Sa aiba si din asta?
Deci o tava de cuptor intra, dar pe diagonala intr-una de 45cm.
De 45 cm este cea medie, nu?
Multumesc mult pentru raspunsuri!!
Nu pot ajunge in magazin decat la sfarsitul saptamanii viitoare si nu mai pot de nerabdare1
Am mobila de bucatarie facuta de comanda, dar neprevazuta si cu masina de spalat vase, iar mie imi trebuie si nu stiu cum sa-i fac loc. Asa ca, numai medie sau mica pot lua.
Adica, medie ca n-am ce face cu cea mica daca nu intra tava de la aragaz in ea.
Asta vroiam sa stiu!
Daca intr-o masina de spalat mica intra tavile de aragaz. Le dau exemplu pentru ca sunt mari.
Sau cum intra intr-una medie.
Ca si la masina de spalat rufe cred ca sunt programe diferite si vroiam sa stiu daca are si de cratiti si vase care se spala mai greu, dar si din cele fragile....
Si tot asa.
ni-na spune:
Voiam sa iti trimit cateva coduri sa le compari teoretic dar ma tem de un avertisment.Putem vb pe msg sau pe mail .Adresa mea este in profil.
crisia76 spune:
Sunt putin pe langa subiect, dar voiam sa te intreb, Cristina, daca ti-ai rezolvat cu corpurile de bucatarie pe care voiai sa le comanzi. Ai gasit aceeasi nuanta de pal? De la cine ai comandat pana la urma?
miria_cristina spune:
CRISIA - Oooo, multumesc de intrebare!!
Am comandat restul de mobila de la o firma care colaboreaza exact cu firma de la care am comandat la inceput.
Mobila se numeste Paola Blue si e adusa din Italia, chiar daca eu am comandat-o in Germania pentru ca Romania nu colabora cu ei.
Am avut un noroc chior!Nu ma asteptam!