Mamici de iulie-august 2007 (59)
Raspunsuri - Pagina 29

mioara2004 spune:
 Irinusha nu ai uitat nici un amanunt!![]()
Am fost ieri la o intalnire cu o moasa si exact asa ne-a explicat ca se va intampla 
.Si ne-a explicat pozitia la expulzie. Iti dai seama tipa are in spate 8000 de nasteri, stie ceva practica...
Mioara 
 36+ 
 Doru Andrei

ddanagh spune:
 Am citi atat de multe povesti de nasteri si totusi fiecare e altfel, la fiecare ma emotionez. La a mea cred ca lesin 
.
Irinusha ce frumos ai relatat tu totul. Placut si util. Felicitari. Sa dea DD ca acum sa fie cum vrei tu. Oricum se zice ca a doua nastere e mai usoara.
Poti sa-mi spui si mie ce ai prescurtat cu CTG - ce face aparatul asta? si cred ca PDA e epidurala ??? 
Ai nascut in Romania sau la nemti?
Dana 
 S33 +   cu 
  Daria Stefania

Ashera spune:
 Buna dimineatza fetilii 
. Irinusha, tare frumoasa povestea lui Cris. Si tu esti o mamica tare curajoasa, mai ales daca nici acum nu vrei anestezie. Cred ca aceste experiente povestite, ne ajuta mult si pe noi, cele care asteptam primul bb. Mie mi-e frica de mor de nastere, si povestea ta m-a mai linistit un pic 
. 
 30+
 Christian

liadorian spune:
 Iriunusha, 
 pentru ca ne-ai impartasit povestea ta! Toate bune si frumoase, dar eu am subliniat acolo un lucru care tre sa-mi intre bine in cap: oricat de tare ar durea, atunci cand ti se spune sa impingi, impingi, pentru ca asa se termina mai repede!![]()
Vai de capul meu! Eu abia de vreo sapatamana mi-am amintit ca trebuie sa mai si nasc! Ma blocasem pe cum sa nu nasc si-am uitat sa ma informez un pic in legatura cu marea intalnire cu domnita Miruna! Am tot citit despre sarcina, despre evolutia copilului in burtica etc. Dar la capitolul travaliu/nastere... REPETENTA! trebuie sa pun repede mana pe ceva literatura de specialitate, ca la cat is de aeriana, nici n-o sa stiu cand trebuie sa plec la spital. O sa ma ia contractiile dureroase si eu o sa-mi injectez antispastice in loc sa insfac bagajul de spital si sa zbor pe usa afara!![]()
 LIA si 
 domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 8 saptamani!

Luna1 spune:
 Good morning pipal, rise and shine!
Eu azi am o energie ceva de speriat, mi-a zis al meu ca probabil isi face fierul simtita prezenta (posibil ca cica anemia da somnolenta si oboseala) saracu ii venea sa ma pupe non stop ca eu eram pusa pe ras dimineatza si el zice "Doamne de 6 luni nu te-am mai vazut asa, iti dai seama ca astia te-au lasat sa pierzi tot fierul idiotii!"
Jadi pai eu asa zisai, ca sunt pe net pana la 12 ora voastra, ce sa-ti fac. Hai mai incercam diseara poate. Felicitari pentru cresterea lui putza doi, chiar o fi de la CIRESE?![]()
Madalina daca ai bani de aruncat pe amandoua (si leganutz si patut) merita, altfel nu. Eu una nu iau leganut sau moses basket ci direct patut, cu banii dati pe moses basket cumpar mai bine un bouncer.
Despre landou eu am luat pt ca la carutul meu scaunul nu merge de la 0 ani ci de la 6 luni, deci am luat si landou, si carutul propriuzis si scun de masina de la 0 la 13kg.
Valen ai regulat contractiile alea?![]()
Luna 
30 sapt+

www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Is the final countdown!!!

ilenutza spune:
 Neata!
La noi nu prea e buna,m-am trezit cam leguma, nu am chef de nimic si ma cam incearca niste crampe pe la burta.Am luat scobutil si nospa si nimic.Poate imi gasescc si eu materna prin casa sa iau o pastila.
Jadi dubla de 3 deci 
.sa fii sanatoasa si iubita!
Imi pare rau sa aud de fete cu contractii, hai sa strangem din craci ca mai e putin!![]()
Vroiam sa dau o fuga la un magazin dar am zis as ca nu ma simt in stare deocamdata.
samurailady te-am adaugat pe lista la mess.![]()
Am fost sambata la film "california dreaming"- superb, stiti cum s-a miscat bb?INCONTINUU, era zgomotul care il deranja cred pentru ca a stat cu picioarele in coastele mele, abia stateam pe scaun.Si eu absorbita de film, abia pe la jumate m-am gandit sa mai vb cu el sa il linistesc.Si intradevar s-a mai calmat un pic!
Madalinala ce pret leaganele?
Ile 
 34 si Victor 
 ( 22 dec 2005) 
AMR 06 sapt. 
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste  2007 

Luna1 spune:
 Eu am scris si citit pe scurt pt ca fug la doc pt recoltare sange. Wish me luck.
Revin!

VALEN!
Luna 
30 sapt+

www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Is the final countdown!!!

Simo78 spune:
 Schimb capitolul. pauza va rog ![]()
Simona 
 31+ 
 Matei Hisham
Nu e suficient sa apartii speciei umane ca sa fii om.

mioara2004 spune:
 ilenutza eu de cand sunt gravi nu prea pot vedea filme...Inainte eram mari amatori de filme cu sotu..Acum, daca un pic are actiune filmul imediat se impinge bebele...Iar daca filmul e mai dramatic imi vine sa plang 
...Daca e prea lung nu mai am rabdare; de ex Piratii din caraibe am crezut ca nu se mai termina...Asa ca sper sa-mi revin.
Mioara 
 36+ 
 Doru Andrei

Simo78 spune:
 Capitol nou aici. Spor!
Simona 
 31+ 
 Matei Hisham
Nu e suficient sa apartii speciei umane ca sa fii om.