Mamici de iulie-august 2007 (59)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

ce ma enerveaa si vanzatoarele astea cand iti raspund : doamna/ domnishoara cu putine modificari puteti sa il folositi si asha!=))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

fetele...dar la scaunele pt masina cum facem?

ca pe ele scrie ca sunt bune de la 0 ...ma refer la alea de la carut...si nu sunt plate...iar eu o sa am nevoie tare de asa ceva...

oana32+IANIS BOGDAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Oana, si eu ma intrebam asta cu scaunelul. Presupun ca se bazeaza pe faptul ca in prima luna nu faci km intregi cu el.

Mamii, pe mine m-a enervat una cand am probat o rochita. Ziceai ca vin de la sapa si ea imi spunea - vai ce bine va sta.

Mada, e foarte frumos cosuletul. Eu una cred ca o sa fiu nevoita sa cumpar ceva asemanator pentru ca nu o sa-mi termine zugravii casa si nu am cum sa montez patutul din lemn.

Dana S33 + cu Daria Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

eu mai dau o fuga pana la spital ca poate totusi nasc; am contractii dese si dureroase. Va pup

Mergi la inceput

eu ma gandeam sa ii cumpar carucior deala cu landou coshuletz de mashina si caruciorul propriu zis...Ma gandeam sa il las pana pe la vreo 2 lunite sa doarma in landou si plus k cu landoul mai pot mishuna prin casa! sau de ex cand fac curat il pot muta cu tot cu landou in camera cealalta....Acum mamicile cu experienta poate ne dau si ele kteva idei dak se merita sa dam banii pe toate astea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

'Neata Burticutze!
Io mi-am baut cafeluta (pe jumate, ca-mi face niste arsuri, mama-mama!) si inaite sa plec la dr. am bagat un ochi sa vad de Valen.

Valen, ce faci mama draga? Lasa naibii de sarmale si pune-te pe nascut ca ti-o iau inainte ;) ...
Ai grija de tine si de burtica, tinem pumnii sa mearga repede si usor cand o veni printesa!

Mada, exact asa un patut (leagan) am primit imprumut de la o prietena. E fain ca-i pe rotile (barem al meu) si-l pot duce peste tot ... eu as vrea sa-l tin in sufragerie. Insa nu-i bun decat pana la ca. 6 luni, pana se poate ridica copilul ... ca daca se ridica poate sa pice din el. Deci in locul tau as lua patut ... ptr. inceput poti sa-i faci din suluri de prosoape un culcus mai mic ... dar tot patutul e sfant, il poti folosi mai mult timp. Daca n-ai ce face cu banii ;) ia si un "leagan", dar nu numai. Sper ca te-am ajutat!

Oti, nu stiu ce sa zic, dar sa te linistesti, mergi la dr. si intreaba. Insa poti pierde si urina, mai ales de topaie bb-le pe vezica ta. Eu scap pe mine daca-i vezica plina si stranut sau tusesc ... ei, avem scuze, ce mama ei!

Jadi, tu ai programata cezariana de stii asa de bine cat e AMR-ul? Mama, ce fain ... pe mine ma streseaza rau de tot asteptatul asta. Si cat de putin mai e .... wow!!!

Am vorbit ieri cu Boby (sotul) si mai m-a linistit, nu mai sunt cu fundu'n sus (o fi si net-ul de vina ;)). Am hotarat ca daca ma apuca la München mergem la clinica moderna, sa am si eu confort (adevarul: ne-am uitat pe net si am citit decat despre experiente bune :)). Si o sa reziste si fi-miu de-l dau prin prieteni cand m-o apuca ... asta e, n-am ce sa-i fac ... deh, daca-s bunicii departe.
Gata, ma pregatesc ... incerc sa ma fac frumoasa (cam greu) :D
O intrebare, vreti sa cititi "nasterea lui Cris"? ... n-am eu talent la scris, dar asa sa nu mai fiti stresate si fricoase?
Pupici si o zi faina!!!

Irinusha cu Cris ( 3 Mai 04 ) & "Gogoasa infuriata" ( DPN: 2 Iulie 07 )

www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Valen...:D Nastere usoara :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Irinusha unde pot citi???

Dana S33 + cu Daria Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Valen, Valen, Valen!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Doamne-ajuta, Valen! Nastere usoara!

Irinusha, mie mi-ar prinde bine o poveste adevarata! Daca e si frumoasa, cu atat mai bine!

LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 8 saptamani!

Mergi la inceput