Mamici de iulie-august 2007 (59)
Raspunsuri - Pagina 25
gabiarama spune:
Neatza !
Ce
esti Valen ! Pai atunci ,ce sa iti urez ? Sa mai aiba Ines putintica rabdare ca sa termini si tu sarmalele ,sa nu lasi oamenii fara mincare acasa !
Dupa aia poti sa nasti si tu linistita .![]()
Asa am zis si eu inainte de a naste .Luni aveam programate o gramada de chestii , printre care si montatul patutului ,aveam si programare la coafor ,urma sa mai fac niste cumparaturi pentru cei care ramineau acasa etc.Norocul meu ca aveam bagajul tot facut .Doar citeva maruntisuri mai aveam de pus in el .Dar daca nu aveam lista facuta ,cu insemnari pe ea ,taieturi , sublinieri etc. sigur as fi uitat ceva in graba in care am plecat atunci dimineata spre spital .He,he,he dar de un dus si spalat pe cap tot am avut timp .![]()
Poze
liadorian spune:
Buna dimineata!
pentru cine obisnuieste sa bea... Noi ne-am facut azi de toata rusinica: trezite de la 5.30
am ratat plecarea pentru analize pentru ca ni s-a facut foarte foame. Foame cu tremurici si ameteli si tot tacamul.
Asta pe la 7 fara un sfert. Mai fac maine o tentativa, incerc sa mananc fff bine in seara asta si sa ma culc tarziu, ca sa fiu sigura ca nu mai fac figuri si maine dimineata. Asa incat ne ramane numai ecografia de facut, poate acolo reusesc sa ajung!
O zi buna tuturor! Si nu uitati: micul dejun e cea mai importanta masa a zilei!
(Asta o spune o individa care pana sa ramana insarcinata a trait cu cafea si cu covrigi.)
LIA si
domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 8 saptamani!
jadi spune:
Cafea nu face nimeni? Ati petreut toata noaptea ca vad ca fetele matinale nu s-au trezit, doar Gabi care are alarma pusa de Bogdan
.
Valen si uite asa ai terminat si sarmalele. Noi iti facem galerie pana nasti, numai sa se hotarasca aia mica ![]()
Eu am dormit pe partea sotului azi noapte, mi se parea ca e mai racoare dar m-am inselat. Mi-a fost la fel de cald. Ma duc sa imi fac un dus si sa ma pregatesc ca plec a gym. Aici e vremea naspa dar degeaba ca eu tot transpir!
Pai la orele alea tarziu nu ma gasiti fetelor pe mess, sotul era panicat aseara ca il luase Karliga pe mess si nu stia ce sa zica. Plus ca lasasem volumul dat la maxim si era sa faca infarct cand urla mess-ul "Ti cauta cineva!". Dar va rog sa imi faceti un rezumat din ce ati vorbit
.
Gata, de azi mai am exact 3 saptamani adica 21 de zile, pun si eu AMR-ul dar de maine de la 20 de zile, doamne ce putin a ramas si inca nu am invatat sa fac sarmale ![]()
Deni &
Vlad & Tudor
liadorian spune:
quote:
Originally posted by jadi
Salutare Lia mancacioasa!Deni &
Vlad & Tudor
Salut jadi dushuita! Mai asa imi faceti o pofta cu gymurile voastre, ceva de groaza! Bey, ati uitat ca si io-s gravida???
LIA si
domnita Miruna DemetraAm inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 8 saptamani!
otim spune:
buna dimineata si
tuturor . Din pacate nu prea pot sa fiu prezenta aici atat cat as dori in timpul zilei (mi-a venit colega de "schimb" ) , dar mai arunc cu coada ochiului cand pot si seara acasa citesc tot .
Am o ingrijorare pe suflet si maine mergem la medic de aceea va intreb pe voi . Azi dimineata m-am trezit pe pantalonii de pijama cu o pata cam cat o palma , este posibil ca sa fi facut pipi involuntar sau sa fie lichid de la bebe ??? Am citit in urma despre diferenta dintre cele doua (mirosul) dar tot m-am gandit sa ve intreb daca cumva patiti si voi asa ceva ????
Otilia
inceput 31+
Laurentiu
otim spune:
quote:
Originally posted by madalina_s
Buna dimineata tuturor burticilor,
Sunt intr-o mare dilema: sa cumpar leagan sau patut pentru copil? Am gasit niste leagane super frumoase pe site la Mothercare - www.mothercare.com/gp/node/n/44361031/203-7915419-5201537?ie=UTF8&mcb=core" target="_blank">http://www.mothercare.com/gp/node/n/44361031/203-7915419-5201537?ie=UTF8&mcb=core ( cribs&moses baskets). Ati vazut asa ceva sau asemanatoare si la alte magazine in Bucuresti?
Se merita sa iei asa ceva doar pentru 6 luni sau e ok orice patut?
Madalina30+ si
Maria
In poze arata foarte bine , dar eu as opta pentru patut , de ce ? pentru ca dupa sase luni ce faci ??? mai ales ca nu par a fi foarte ieftine . Patutul il poti folosi mult mai mult timp .
Otilia
inceput 31+
Laurentiu
madalina_s spune:
Buna dimineata!
Nu mai pot sa dorm, de cateva zile ma mananca pielea, la propriu. Stiu ca s-a mai discutat despre asta dar e groaznic. Nu e nici o bubita, nimic. Am incercat cu mixtura mentolata si mi-a mai trecut o perioada.
Asa ma gandeam si eu Otilia dar nu e prea mare un patut normal?
dar despre carucior, a luat cineva si cu landou?
Va pup si va doresc o zi foarte buna,
Madalina
30+ si
Maria
jadi spune:
Otilia, ce fel de pata? Eu am secretii abundende si nu as putea sa dorm fara chiloti si un tampon. Iar de transpirat nu mai zic!
Deni &
Vlad & Tudor
otim spune:
Madalina - surioara mea are patut pentru bebe ei tip tarc ( si eu tot la fel vreau sa cumpar ) , nu e deloc prea mare , nepotelul meu se simte foarte bine in el si are chiar sase luni .
www.bubulici.ro/produs.php?produs=660" target="_blank">exemplu
Otilia
inceput 31+
Laurentiu