Mamici de iulie-august 2007 (59)
Raspunsuri - Pagina 24
greierash spune:
Lia,
, n-am sa incerc niciodata sa le fac eu morala vecinilor, dar stii ce ma gandeam: am o vecina care arunca cu apa de la balcon daca fac copii galagie pe afara, in spatele blocului(batrana, saracuta!!) dar acuma cu atata galagie nici nu a scos nasu , cred... Sunt rea acuma dar cand mi-am adus aminte ca a aruncat cu apa pe copii aia .....
.. Nici nu au unde se duce ca ..pe aici ..parcuri... mai rarut.
Jadi esti super haioasa!!! Apropo de bebe , sa inteleg ca a recuperat , adica nu mai este in urma...?
greierash
34+
Andrei....
- "Traieste clipa" -
liadorian spune:
quote:
Originally posted by greierash
Lia,, n-am sa incerc niciodata sa le fac eu morala vecinilor, dar stii ce ma gandeam: am o vecina care arunca cu apa de la balcon daca fac copii galagie pe afara, in spatele blocului(batrana, saracuta!!) dar acuma cu atata galagie nici nu a scos nasu , cred... Sunt rea acuma dar cand mi-am adus aminte ca a aruncat cu apa pe copii aia .....
.. Nici nu au unde se duce ca ..pe aici ..parcuri... mai rarut.
greierash34+
Andrei....
- "Traieste clipa" -
Hehe, la noi la bloc era taman invers: noi, pushtimea, aruncam cu apa in batranele cartitoare care ocupasera toate bancile din fatza blocului.
Sa vezi ce panica se crea printre babe!

Ca tot veni vorba... Despre ce-i lucrarea ta de licenta?
LIA si
domnita Miruna DemetraAm inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 8 saptamani!
jadi spune:
Lia nu te mai gandi la prostii, totul va fi bine!
Gina nu m-am recuperat, am un decalaj de 6 zile, au fost 2 saptamani, dupa care 10 zile si acum 6. La dimensiunile AC este de 36 de saptamani si nu 35 si 3 zile.
Ma duc sa culc copilul!
Deni &
Vlad & Tudor
Simo78 spune:
Am venit si noi de la eco. Toate bune si frumoase, dr. mi-a facut copilul putzos (pentru cine stie iashul, cica "i se vad din piata unirii"
)
Simona
31+
Matei Hisham
Nu e suficient sa apartii speciei umane ca sa fii om.
Luna1 spune:
Ba uite ca am aparut si sunt si pe YM. Jadi tu nu esti!
Am fost harnicuta, am dus copilul la McDonalds (lucru rar) dar daca tot lipseste lupul moralist (ca el nu ne da voie) am zis sa mancam si niste junk food asa de razbunare. Apoi am venit acasa, am spalat vasele (de dimineata) am facut baita, m-am jucat cu rasturnica in cada care mi-a aratat iar ca e bine si apoi m-am conversat cu fiu-miu. Acum e in pat vede un filmulet si eu aici cu voi.
Mersi ca m-ati calmat, deh, ma mai apuca si pe mine paranoia.
Valen o fi nascut sau face sarmale?![]()
Simo lasa ca asa e bine sa fie Matei, putzos!
Poate te iau de cuscra![]()
Ma duc sa o bag si pe Lary in lista de YM.
Luna
30 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Is the final countdown!!!
oanabbb spune:
salutare....sper sa ma mai primiti si pe mine aici...
am lipsit taaaare mult pt ca nu am afvut net....am fost f ocupata cu o mie de chestii...da acu m.am decis sa ma linistesc.
tre sa recuperez ff mult....asa ca mai bine m.as apuca de treaba!
bb mic a facut acu 2 sapt 4d....e ok...totul e sub control...eu ma simt grozav...daca nu pui la socoteala picioarele ingrozitor de dureroase...spatele care ma omoara...si cele 14 kg in plus!
pup.........
oana
32+
IANIS BOGDAN
Antoanela23 spune:
quote:
Originally posted by karligutza
Am inteles care era treaba cu dimensiunile.
Bine ca si la beljieni si-o revenit dragii de ei... dar cum erau non-standard? 55,8 cu 112,3?![]()
karligutza,sapt.36
si-o burtica ROZ ...
... BOMBON ...
bai za uei!
karligutza, karligutza, dar mai nou i se spunea buldozerul!(stiti filmul cu Piedone, da?)
au mai ramas 4 saptamani

Karli, m-am uitat acum pe site, erau 55/112, ai nimerit f aproape. 
cred ca erau dim tipice pt patuturi ikea, sa fie ei cu mot si le-a venit mintea la cap intre timp.
Anto
35 cu
si
Victor (8 octombrie 2005)
Antoanela23 spune:
quote:
Originally posted by madalina_s
Buna mamicilor,
Am gasit legane pentru copii pana in 6 luni, cu cos din rachita sau din lemn, ca niste patuturi mici, la Mothercare. Ce parere aveti, se merita sa iau?
Madalina30+ si
Maria
, cred ca depinde de pret, daca sunt scumpe nu se merita pt 6 luni sa dai banii, mai ales ca oricum ii vei lua patut, parerea mea.Somn usor fetelor, eu ma retrag, pupaturi,
Anto
35 cu
si
Victor (8 octombrie 2005)
madalina_s spune:
Buna dimineata tuturor burticilor,
Sunt intr-o mare dilema: sa cumpar leagan sau patut pentru copil? Am gasit niste leagane super frumoase pe site la Mothercare - www.mothercare.com/gp/node/n/44361031/203-7915419-5201537?ie=UTF8&mcb=core" target="_blank">http://www.mothercare.com/gp/node/n/44361031/203-7915419-5201537?ie=UTF8&mcb=core ( cribs&moses baskets). Ati vazut asa ceva sau asemanatoare si la alte magazine in Bucuresti?
Se merita sa iei asa ceva doar pentru 6 luni sau e ok orice patut?
Madalina
30+ si
Maria
valen spune:
Pai exact, fac sarmale
M-am intors de la dr. asa cu m-am dus; cica am colul de vreo 2,5 cm dilatat si pare-se ca in 2,3 zile o sa nasc; intre timp tot elimin din dopul gelatinos si ma chircesc din cauza contractiilor f dureroase dar neregulate; cred ca Luna ar zice sa le regulam cumva, nu?
si eu vreau pe mess; sunt gabriela_panait2000

si-o burtica ROZ ...