Mamici de iulie-august 2007 (59)
Raspunsuri - Pagina 23

greierash spune:
 Pot sa ma vait aici la voi, ca nu mai poooot...........

..
 Cum va spusei scriu de zor la lucrarea pentru licenta, as avea toate conditiile sunt singura acasa , nu imi distrage nimic atentia, dispozitie eh as avea si d'asta dar...... locuiesc la bloc.............si ce credeti? Azi toata ziua a gaurit peretii, un vecin "dragut" cu bormasina, si daca nu a gaurit a batut asa , cum sa va zic precum picatura chinezeasca.... Acuma nu il mai aud!!
 Dar... sunt alti vecini "de bloc" afara care vorbesc tare, nu ar fi nimic, ca trebuie sa vorbeasca oamenii, dar ambaleaza o masina(o dacie veche) de zici ca se va rupe in doua(masina)....imi vine sa 
 pe ei... si eu sa 
greierash 
 34+ 
 Andrei....
 - "Traieste clipa" -

ddanagh spune:
 Lia, si eu aveam impresia ca sta transversal pentru ca aveam o umflatura mare in dreapta buricului(presupuneam caputul) una in stanga buricului (funduletul) si simteam cum da din picioare in stanga rau de tot, insa la eco mi-a zis ca e cu capul in jos asa ca nu stiu ce sa zic cu contractiile in jurul ei. Eu de la 23 saptamani nu am mai facut 4D ci doar 2D si nu prea am vazut-o bine. Eu. Doctorul presupun ca da.
Dana 
 S33 +   cu 
  Daria Stefania

jadi spune:
 Hei hei, am venit si eu sa vb de mine ca am vazut ca se poarta 
. Adica despre mine totul de bine, am venit de la dr, ramane 27 ziua nasterii si pot merge la mare la Mamaia! Si are in jur de 2.500 +-300, adica ma apropii de targetul de 2.500 gr.
Si nu ma doare nimic inca 
.
Deni & 
 Vlad  & Tudor

liadorian spune:
quote:
Originally posted by ddanagh
Lia, si eu aveam impresia ca sta transversal pentru ca aveam o umflatura mare in dreapta buricului(presupuneam caputul) una in stanga buricului (funduletul) si simteam cum da din picioare in stanga rau de tot, insa la eco mi-a zis ca e cu capul in jos asa ca nu stiu ce sa zic cu contractiile in jurul ei. Eu de la 23 saptamani nu am mai facut 4D ci doar 2D si nu prea am vazut-o bine. Eu. Doctorul presupun ca da.
DanaS33 + cu
Daria Stefania
Ooooooo, pai exact asa sta si domnita mea, plus cu picioarele in stanga!!
 Si daca asta inseamna ca e cu capusorul in jos, atunci sunt super incantata si promit sa nu mai vorbesc fata de rau. Cat despre uterul meu labartat in timpul contractiilor... nici eu nu stiu ce sa zic. Poate e cu capsorul pitit pe undeva si de aia nu vad eu nicaieri un profil perfect, cu nasuc, frunte etc. 
 Oricum, Dana, chiar m-ai linistit! Macar acum stiu ca e posibil sa fie bine, eram tare necajita ca nu vrea domnita sa stea cu fundu-n sus! 
 pentru tine!greierash, incearca niste casti bune sau niste dopuri pentru urechi. Ca de lammurit vreun vecin sa se comporte civilizat nu cred ca se poate...
jadi, tine-mi un loc pe plaja!
 LIA si 
 domnita Miruna DemetraAm inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 8 saptamani!

jadi spune:
 Lia nici eu nu stiu daca plec, sa vedem daca rezolva sotul ceva maine! Dar iti tin un loc, indiferente de ce va fi 
.
Ce frumos imi petrec ziua, stau pe net! Dar nici chef de musafiri nu am!
Deni & 
 Vlad  & Tudor

jadi spune:
 Dar ma distrez de minune, 3 generatii de Popesti dau cu aspiratorul! Sotul la tubul principal, fimiu la furtun si socrul meu il pazeste pe fimiu ca sa nu ii traga tasu vreuna cu tubul! Ma gandesc asta mic unde o sa stea? calare pe aspirator?
Deni & 
 Vlad  & Tudor

cristina_ana spune:
 Jadi, LA MULTI ANI FERICITI PANA LA ADANCI BATRANETE!!!!!!! Deci pana la urma te duci la mare, super!!!
Valen, nastere usoara si un bebic perfect! Mi-ai facut o pofta de sarmale!!!! Eu nu am facut niciodata, dar sunt innebunita dupa ele! 
Luna, nici bebe al meu nu mai face tumbele de altadata, dar cred ca e normal, ca nu mai are loc. Dar deja i-am invatat programul de somn, adica are ore relativ fixe cind doarme si cind misca, asa ca eu nu ma mai stresez prea tare, chiar daca nu il mai simt citeva ore. 
Brazuca, ma bucur ca esti bine si lichidul si-a revenit!
Alina.a, si eu eram cit pe ce sa te urmez in spital, acum vreo luna! Mi se scurtase colul ingrozitor si aveam contractii dureroase cu gramada, dar cu gynipral si stat in pat mi-am mai revenit. La ultimul control colul se mai lungise, nu stiu prin ce minune, cica de la statul in pat. Dar contractii tot mai am si acum si nu cred ca scap de ele pana nasc!
Lia, daca bebele tau e asezat transversal, atunci sunt explicabile contractiile pe care le ai, ca preseaza uterul in lateral. Asta e, n-ai ce-i face! Bine ce ai col rezistent si moral bun!![]()
Va las, ca-mi vine sotul acasa si trebuie sa-i fac ceva de mancare!
 Mor de fericire, ce sa zic!![]()
Cristina, 
 31+ si bebe scump 
 POZE 
 POZE BURTICA SI BEBE

madalina_s spune:
 Buna mamicilor,
Am gasit legane pentru copii pana in 6 luni, cu cos din rachita sau din lemn, ca niste patuturi mici, la Mothercare. Ce parere aveti, se merita sa iau?
Madalina 
30+ si 
Maria

liadorian spune:
quote:
Originally posted by jadi
Ce frumos imi petrec ziua, stau pe net! Dar nici chef de musafiri nu am!Deni &
Vlad & Tudor
Da' e posibi?! Imbatranesti, mai jadi...
 Cristina, ar fi fain daca numai pozitia bebelinei ar explica aceste nesuferite de contractii... Dar ele au inceput inainte ca eu sa simt (pe pielea mea) ceva activitate a domnitei. Iar la 28 de saptamani mandra era deja cu poalele-n cap si tot mi se facea burtoiul bolovan.
 Acuma, ce-o mai fi cu colul meu nu stiu, aflu sambata la control. Dar taaare ma tem ca de data asta s-a deschis vizorul, ca simt efectiv cum fiecare contractie trage de col.
 Oricum, pana samabata inca se mai pot face pariuri.
 LIA si 
 domnita Miruna DemetraAm inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 8 saptamani!