Mamici de iulie-august 2007 (59)
Raspunsuri - Pagina 21

karligutza spune:
 deci gata dna.luna!!! oficial, de azi, esti cumatra mea! ai vezut?
karligutza, 
 sapt.36 
 si-o burtica ROZ  ... 
 ... BOMBON ... 
bai za uei!
karligutza, karligutza, dar mai nou i se spunea buldozerul! 
 (stiti filmul cu Piedone, da?)
au mai ramas 4 saptamani

Luna1 spune:
 Karliga ma simt onorata!
Bey sefu' asta vrea sa muncesc bey cica!
Luna 
30 sapt+

www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Is the final countdown!!!

liadorian spune:
 Brazuca, felicitari pentru vestile bune! Mai ales cele legate de lichidul amniotic, stiu ca-ti faceai griji! 
 tie si bebelushei tale frumoase!
Luna, pofta mare la fier! 
 Pastilutzele mele au asa un gust bun si-un miros fain, de bomboane de ciocolata, sa tot iei...
greierash, succes cu licenta!
Irinusha, am dat si eu copy/paste pe mesajul tau! Sper ca bebelina mea va sti sa-ti aprecieze ajutorul! Cat de repede o trimit la tine cu floricele, sa spuna frumos Multumesc pentru ca ai lamurit-o pe maica-sa cum e cu problemele astea. Noi suntem la primul bebe si orice informatie e pretioasa. Oricum greseli o sa facem cu carul, asa ca macar de lucrurile importante vreau sa fiu sigura!
 LIA si 
 domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 8 saptamani!

brazuca25 spune:
 Se pare ca simteam eu bine ca s-a rezolvat problema cu lichidul amniotic. Chiar nu imi mai faceam griji pt ca deja ma uitam la burta si nu mi se mai pare deloc mare acum. Atunci eram imensa! Acum valoarea lichidului a scazut de la 19,5 la 11 cm. A zis dr ca totul e perfect. 
Singura grija ramane acum cordonul, pe care nu si l-a mai desfasurat de pe langa gat, asa ca ramane cu circulara de cordon. Incerc sa nu imi fac prea multe ganduri cu asta, pt deocamdata totul e in regula. 
Acum ca am ajuns akas si am stat putin in pat, deja a inceput dansul gogoshik. 
 Simte ca sunt vesela. 
Asa de dulce era pe ecranul ala mare cu un close-up pe fetishoara ei in timp ce isi vedea linistita de baut lichid...Parca stia ca o vede mami! M-am indragostit!!!!!
32+ 
  Denisa Maria
poze cu noi + poze cununie
hainute bebe Denisa Maria

brazuca25 spune:
 Se pare ca asa cum ma asteptam, o sa vina totusi mai repede decat DPN de 27 iulie. Inca are avans 2 sapt. si noul DPN este 18 iulie. Asa ca raman si mai putine zile pana atunci!
32+ 
  Denisa Maria

ddanagh spune:
 Brazuca, sunt si eu curioasa de ceva. Aveai ciclu regulat? Ai stiut exact ultima data a menstruatiei? Ma intereseaza pt ca nu prea inteleg cum vine asta cu bebe are avans. Mie la eco intotdeauna ambele valori au fost aceleasi (LMP cu AUA) si ma gandesc ca eu aveam ciclu ceas, imi venea chiar la aceeasi ora in fiecare luna.
O prietena de-a mea  a nascut intr-un final dupa ce tot ii gresea DPN-ul la eco. Nu stia data ultimului ciclu si lumea o zapacise cu - nu mai nasti??
Dana 
 S33 +   cu 
  Daria Stefania

Antoanela23 spune:
 Irinusha, bine ai revenit. Ne-ai tinut cateva zile in suspance
.
Brazuca, felcitari pt eco si fetita frumoasa.
Greierash, spor la redactare si felicitari pt eco bun si bb studios.
Agri, sunt sigura ca e frumoasa, dar totusi astept pozele, sa nu zica flacaul ca l-am dat pe nv 
.
Luna, e ciudat rau seful tau, da-i 
.
Anya20, noi tinem hora stransa pt Valen aici, hai si tu!!!
Anto 
 35 cu 
 si
Victor (8 octombrie 2005)

brazuca25 spune:
 Am avut ciclu regulat, numai ca asta din sept din cauza unor probleme la servici, mi-a venit aiurea, si nu am stiut exact data. UM 20 oct e ce am calculat cu dr mea la prima eco si dupa valorile beta HCG. 
Faptul ca bebe e in avans am inteles ca e in functie si de ei (de bebelushi), ca pur si simplu cresc ei mai repede si ies mai maricei. La mine varsta ecografica este de 33 sapt si 6 zile, iar cea dupa UM este 32 sapt si 4 zile.
32+ 
  Denisa Maria

karligutza spune:
quote:
Originally posted by Luna1
Karliga ma simt onorata!
Bey sefu' asta vrea sa muncesc bey cica!
Luna30 sapt+
![]()
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">CosminIs the final countdown!!!
pai valea la munca... tu cred ca ai scos chiar 'pahare cu lichioare' pe acolo si de aia ai primit atentionari... ce atata veselie, valea la munca cumatro!

cheers dupa ce semnezi condica la plecare!

karligutza,
 sapt.36 
 si-o burtica ROZ  ... 
bai za uei!
karligutza, karligutza, dar mai nou i se spunea buldozerul!
 (stiti filmul cu Piedone, da?)au mai ramas 4 saptamani

ddanagh spune:
 Pai atunci Brazuca - daca imi permiti o parere - mai bine te ghidezi dupa prima data,cea de la prima eco pt ca ii cea mai precisa. Ulterior,la celelalte ecografii,  mai oscileaza. La prietena mea s-a adeverit a fi calculata bine la prima ecografie. Ea zicea ca e in 38 de saptamani si se ducea la control- o trimitea acasa si tot asa vreo 3 saptamani, saptamana de saptamana, ca deja o ajunsese disperarea.
Dana 
 S33 +   cu 
  Daria Stefania