Mamici de iulie-august 2007 (59)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Valen nastere usoara!

Simona 31+ Matei Hisham

Nu e suficient sa apartii speciei umane ca sa fii om.

Mergi la inceput

Anto eu cred ca-i combinatie...si mi se pare periculos un prost care invidiaza....uite ce iese

Simona 31+ Matei Hisham

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Valen, bafta, nastere usoara!

Anto 35 cu siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Wow Valen ce cadou frumos ii faci tu lui Jadi!

Hai ca bem si pentru tine, sau mai bine zis pentru Ines ca astazi cu putin noroc este ziua ei!

Anto si Simo aveti dreptate. Si prostie si invidie stiu sigur ca mai vrea unul si nu vrea barbac'su inca, da ce e vina mea?

Prima lupta cu constipatia s-a rezolvat, sunt posesoarea unui hemoroid sangerand. 1-0 constipatia dar o rezolv eu si p'asta.

Luna 30 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Is the final countdown!!!

Mergi la inceput

Anto cand ma uit la AMR-ul tau ma ia cu friguri. Eu tot mai sper ca pana nasc eu vine BBPuck si zice ca se poate faza cu teleportarea.

Luna 30 sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

valen in sfarsit nasti si tie iti arde de sarmale. asteptam vesti.

eu am o zi tare nasoala. am facut ceva tematici de protectia muncii pt firma si pe cand sa intru pe forum ma suna o prietena sa-mi dea o veste super: azi e ultima zi cand se mai pot depune temele pt disertatie, iar treaba se face personal. eu nici macar nu aveam tematica. acum o am, dar ce tema sa aleg frate ........ habar nu am. la ora 16 merge sotul sa incerce sa rezolve problema caci n-am cum sa ies din casa. asi fi vrut sa vorbesc cu un profesor la care sa imi iau tema mai intai. nu inteleg ce e graba asta. nici n-au dat bine tematica si gata.

ma duc sa citesc din urma ca poate imi revine zambetul.

nico29+ 21.07.2003
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

mi-a raspuns Irinusha:

" Multam de griji! Sunt inca 2 in 1 dar sper sa nasc pana vine Cris din Sp. Nu am net, sunt ca in pom :-( Sper ca in curand sa fu online. Valen a nascut? Pupici! Irinusha!"

Deci hai Valen ca uite intreaba si fata asta de tine . Ines, Deniss suna cam la fel nu? .

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Fetelor linistiti-ma si pe mine (hai ca devin paranoica). Deci sambata rasturnica imi muta burta din loc. Misca asa tare ca ma gandeam ca imi iese prin piele. Duminica a miscat mai calm dar tot a avut vreo doua episoade d'astea mari, ieri deloc miscari puternice, doar gingase, ca si cum m-ar mangaia pe interior, si foarte calm nu stiu cum sa spun. Iar azi efectiv am bagat degetul prin burta sa o trezesc acum cinvi minute ca nu o simtisem deloc. Acum se misca insa super slow...

E ceva in neregula? A mai patit cineva asa? Inteleg ca poate n-are loc dar prea brusc s-a potolit. Simo tu esti apropiata de mine ca data, Matei cum misca?

Anto fata ta ce miscari are? Mai pateste cineva ca mine?

Luna 30 sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Nu e nimic in regula, creste si nu mai are loc de cristiane prin burta. Si la mine s-a rasturnat cumplit pana s-a pozitionat cu capul in jos si acum e gingas tare! Cand ti se pare ca nu misca, bea ceva acidulat, la mine are efect!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Luna bolfosul meu are zile si zile. Cand sunt ingrijorata beau lapte rece sau papa ciocolata si sa vezi ce imi arata ca e ok

Chiar ii spuneam si lui iubi, ca sunt atat de obisnuita sa dea tare, incat daca e linistit intru imediat in panica. De ex cand suntem in deplasare e cumintel foc, iar cum ajungem acasa parca recupereaza timpul pierdut.

Peseu: ieri am experimentat primul sut in ficat. AU!

Edit: aveti probleme cu YM sau a luat-o la mine razna?

Simona 31+ Matei Hisham

Mergi la inceput